- 15 Şubat 2012
- 7.034
- 9.145
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba bende bu kitabı almaya karar verdim ama birde yemek tarifleri olan kitabı var onuda mı almalıyım hangisini alacağım yardım edermisiniz
Gunaydin karataaycilar..... Sizi bir kac haftadir takip ediyom... İlk kez yazmaya cesaret ettim bende 2 haftadir yapmaya calisiyom diyeti...
Eline saglik canim .. az ve oz ve cok guzel bir liste olmus ..
kilo veren herkezi tebrik eder ve basarilarin devamini dilerim.. veremeyenler uzulmesin .. Karatay ile bugun degil se yarinn mutlaka gidecek bu kilolar ..
Canım ben de oradayken 2. çocuğu düşünmüştüm.. O kadar çaresiz bırakıyorlar işte
Olursa ne güzel çocuğunu büyütürsün bence Oğluşum iyi ki olmuş diyorum şimdi Allah'ıma şükrediyorum her gün:112:
Bence de sistem filan kalmadı
merhaba kizlar .. bildiginiz gibi ben hollandada yasiyorum.. ve bu diyeti buranin sartlarina gore hazirliyorum..hemen hemen her kurali yerine getirmeye calisiyorum. (artik deneyimli bir karatayci sayilirim ama benimde tereddutte kaldigim noktalar oluyor ve bu konuda sizden yardim istiyorum)
burada roggebrood diye bir ekmek turu var icinde un yada un haline getirilmis hic bir tanecik yok.
icindikeleri yaziyorum ; cavdar tanecikleri - bugday filizcikleri - biraz tuz -bugday tanecikleri - sut
resmini de paylasiyorum. ..
Eki Görüntüle 510628
sizce bu ekmek turunden biz yiyebilirmiyiz ? sabah kahvaltida bir dilim mesela ? (incecik bir dilim olarak satiliyor ve gunluk uretiliyor )
bana yardimci olursaniz sevinirim.
kısslar..sersum naapıyon hani mangal yapçaktınız derseniz..:44::44:
maalesef buradaki olaylar neticesinde atılan biber gazları dışarısını çıkılmaz hale getirdi..eşimle gözlerimiz yaşarmış halde geri döndük..etler şimdi fırınımın ızgarasına emenet..
Cevap icin cok teşekkür ederim..Cnım bence yiyebilirsin hergün olmasada,arada ,çünkü içinde tanecik var diyorsun,öğütülmüş olmadığı için bence sorun olmaz,bize de unun yasak olduğunu,fakat buğday tüketebileceğimizi söylüyor canan hoca
merhaba kizlar .. bildiginiz gibi ben hollandada yasiyorum.. ve bu diyeti buranin sartlarina gore hazirliyorum..hemen hemen her kurali yerine getirmeye calisiyorum. (artik deneyimli bir karatayci sayilirim ama benimde tereddutte kaldigim noktalar oluyor ve bu konuda sizden yardim istiyorum)
burada roggebrood diye bir ekmek turu var icinde un yada un haline getirilmis hic bir tanecik yok.
icindikeleri yaziyorum ; cavdar tanecikleri - bugday filizcikleri - biraz tuz -bugday tanecikleri - sut
resmini de paylasiyorum. ..
Eki Görüntüle 510628
sizce bu ekmek turunden biz yiyebilirmiyiz ? sabah kahvaltida bir dilim mesela ? (incecik bir dilim olarak satiliyor ve gunluk uretiliyor )
bana yardimci olursaniz sevinirim.