- 3 Mayıs 2010
- 7.148
- 1.368
insallah, kitabi haftaya alacagim..
kisir yemek serbestmi??? yani karbonhidrat degilmi bulgur?? o halde bulgur pilkavida yenilebilirmi?
evet bulgur serbest,ama kilo verinceye kadar aşırıya kaçmasan yine de iyi olur canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah, kitabi haftaya alacagim..
kisir yemek serbestmi??? yani karbonhidrat degilmi bulgur?? o halde bulgur pilkavida yenilebilirmi?
napmışımki kuşum
dondurmayı diyosan sorma son zamanlarda bir dondurma aşkı başladı bende..
ayyy kızlar sormayın bu aralar bende bir yorgunluk hep uykum geliyor galiba hava serinleyince bir rahatlama çöktü bize pazartesi okul açılıyor sabah 7 de ders var ve dersler blok uygulanacakmış biz üniversitede sıkılırdık blok dersten 5 sınıf öğrencisi ne yapsın . neyapacak kesin uyuyacak öğrencileri uyanık tutmak için formül bulmalıyım aklına fikir gelen varsa haber versin
ne güzel canim ögretmenmisin?
evet öğretmenim ya sen
valla arkadasım sana kolaylıklar diliyorum.blok ders zor.üniv de uyuya kaldıgım cok olmustur.benim de cok uykum geliyor yarın doktordan randevu aldım bunun için demirime baktırcam.okul basladı dinç olmamız lazımayyy kızlar sormayın bu aralar bende bir yorgunluk hep uykum geliyor galiba hava serinleyince bir rahatlama çöktü bize pazartesi okul açılıyor sabah 7 de ders var ve dersler blok uygulanacakmış biz üniversitede sıkılırdık blok dersten 5 sınıf öğrencisi ne yapsın . neyapacak kesin uyuyacak öğrencileri uyanık tutmak için formül bulmalıyım aklına fikir gelen varsa haber versin
sabah kalktığımda bir şey yemek istemiyorum ama okulda uyduruk uyduruk şeyler yemek istemiyorum yanımda götürsem okulda yumurta kokar taşımakta zor ne yapsam ki yemessem uygun değil sanki hııı?
bilgisayar mühendisi.. ögretmenlik ama cok farkli güzel bir meslek olmali.. tabikide yorucu..