- 15 Şubat 2012
- 7.034
- 9.145
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah klasik karatayıma ek olarak az patates salatası ve 2 çatal kızımın yaptığı pasta
Öğleyin az çorba ve kabak çekirdeği yedim..
Birazdan arkadaşa gideceğiz :18::18: cıslar beni bekliyor:18::18:
Hedeflediğim kiloya geldikten sonra bayağı kaçamak yaptım ama kilo almamışım Kilolar kolay geri gelmiyor
Bugün okulda arkadaşlar çok zayıfladığımı söylediler Artık zayıflama diyorlar.. Hafif göbek var onun için de mekik çekmem dediğin gibi şart leylakım Ne güzel sen çekiyorsun mekiğe ben de başlayabilsem
Doğumlardan sonra (2 sezaryan) normal sanırım iyice zayıfladım ama:26:
Leylakım benim de mekik çekmem lazım göbüşümle başım dertte
yeniden hoşgeldin leylakım,biz de seni özledik canımcımartık ayrılma burdan ama
Hoşgeldin canım benim biz de özledik seni
Slm hanımlar nasılsınız. Ben hiç iyi değilim kendimi güçsüz hissediyorum bir de canım çikolata istiyor ama kendimi tutuyorum. Ayrıca kilo da veremiyorum tartımda bir yanlışlık yok bugün eczaneye gittim orada tartıldım benim tartımla aynı gösteriyor ben niye kilo veremiyorum offf
Sabah kahvaltım:
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
10 s.zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen :
1 küçücük salkım beyaz üzüm
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
Hamsi tava
Salata
Bu aralar tembelleştim eskiye göre ama yine de hareketliyim Canımmm sağolkilo almaman züüpperr bişey iyiniyetlimama sen çok hareketlisin.hem de karatayla kiilolar kolay kolay geri gelmiyo
Sen de züpper moral veriyosun canımmsen de bu azim varken o küçücük göbüşünü de eritirsin canım benim...
Hımm doğru diyosun canım plates mi yapsam kışın yaparım herhalde ben artık yürüsem şükür ediyorum zaten senin hareket de mantıklı sağoltatlımcım mekik genelde üst karın kaslarını çalıştırıyor alt karındaki sarkma için en güzeli yere yat ellerini kalçanın altına koy bacaklarını yukarı aşağı kaldır yukarı kaldırırken nefes ver indiriken nefes al ayak yere değmeyecek ama sarkık karınlar için birebir tecrübe ile sabittir
Aman canım bi yere gitme sakın bir de menopoz evet oğluş yazdırmıyo yaw kilo akdırıyocanlar bende sizi çok özledim yazın çok yoğun geçiyor misafir misafir sormayın
misafir demek yemek içmek demek bizde malumunuz artık bir oğlum kaldı herkes gitti oda misafir sayılmaz
oğluşta ekimin 1de gidecek düğünler gelen giden kış gelsede düzenimizde gelse
kızlar ben menepoza giriyorum karataya dahada sıkı sarılmalıyım çünkü menepozla 10kilo cepte diyorlar
aayy naparım inşallah almam biraz erken giriyorum ama yapacak birşey yok:26:
çıtır hatun bravo sanaSabah klasik karatayıma ek olarak az patates salatası ve 2 çatal kızımın yaptığı pasta
Öğleyin az çorba ve kabak çekirdeği yedim..
Birazdan arkadaşa gideceğiz :18::18: cıslar beni bekliyor:18::18:
Hedeflediğim kiloya geldikten sonra bayağı kaçamak yaptım ama kilo almamışım Kilolar kolay geri gelmiyor
biz de seni öpüyoz bebişimmselam dunya guzellerim..
gecmis olsun dileginde bulunan herkeslere tesekkur ediyor ve gozlerinden opuyorym..
hic vaktim yok bu ara,yarin sabah kargalar şaapmadan kayseri yollarina dusuyoruz ama aksama gene misafir war..hakkaten pöff artik yani..
kacamaklarla da olsa karatay ve sabah yuruyuslerime diwam diyorum,kilomda bi degisiklik yok galiba,gerci dandik tarti hep bozuk ama tahminen almadim vermedim de..ama kacamaklari abartmiyotum bu aralar..simdi cikmam lazim..herkesleri opuyorum kocaman..
Geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin umarımsu grip yüzünden yerimden kalkamıyorum yürüyüşe gitmem lazımdı ama halim yok burnum akıyo sürekli ateşimde var. mecburen yatcam bugun
öğlen menüm
sıcacık mercimek corbası naneli pulbiberli( hastayken çok iyi geliyo icine ince dilim ekmek doğradım arkadaşların zoruyla hastasın güçlenmen lazımdediler)
ispanak
börülce salatası
aksam yemicem ama
çorbalarına tavuk suyuna çorbayı da mutlaka ekle..çünki araştırmalar hastalıklara özellikle gribe iyi geldiğini ispatlamışşsu grip yüzünden yerimden kalkamıyorum yürüyüşe gitmem lazımdı ama halim yok burnum akıyo sürekli ateşimde var. mecburen yatcam bugun
öğlen menüm
sıcacık mercimek corbası naneli pulbiberli( hastayken çok iyi geliyo icine ince dilim ekmek doğradım arkadaşların zoruyla hastasın güçlenmen lazımdediler)
ispanak
börülce salatası
aksam yemicem ama
selam kısslarr..
2. öğünüm..
4 haşlanmış içli köfte
1 finduk lahmacun
şalgam suyu
sonra da çay çayy
içli köfte miiiiiallahım bayılırım ben de içli köfteye.ilk evlendiğimde mardin de yaşarken bol bol yerdimkendim de öğrenmeye çalıştım ama tutturamadım bi türlü
afiyet olsun sersumcum
sağol canım..
çok güzel yaparım hanii..birgün biaraya gelirsek yaparım bol bol yeriz bebişimmm
ellerine sağlık canım....inşallah canım benim