- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
teşekkürler sersum
sağol canım..hayırlı olsun nice mutlu yıllara
Bende geç acıkıyorum ben dijital kullanıyorum memnunum mekaniği okumak benim için daha zor
geçmiş olsun canım bende dişten hep çekinmişimdir:18:eklerde afiyet bal şeker olsun kolay değildi bu gün dişçi koltuğu terletmiş bile olabilir benim elim ayağım eser ne zaman otursam
evet canım bizde de durum aynı..borç memurun kamçısı..boşveeerrr sağlık olsun..yeni cicilerini de güle güle kullan..kocişin kendisi kaşınmış baksana..Memuruz zaten batığız hep böyle borç yiğidin kamçısıymış
Canııımmm bugün de 4 dene birden netten indirimdeki yazlık ayakkabılardan aldım
Bizim borç bitmezmiş bitmezse bitmesin napayım
Leylakım 5 senedir giydiğim yazlık ayakkabılarımın lastikleri eskimişti yaptır dedim masraf olmasın diye..
O, yaptırmam yeni al dedi banane o dedi
Bir de aldıklarım iyi olmazsa (gerçi deri ama ya ayağıma olmazsa dilinden kurtulamam) yandım
Bugün battı evet
aferi sana canımakşam üzeri alışverişe gittik,cıslardan almamak için zor tuttum kendimi:18::18:ama başardım almamayı
alerji hapı iştahımı arttırıyo çok
sağol canım..atlattım çok şükür..Valla komikti Hintliler var ya ööleeeydin kıss İnş. hayırlısı olsun inş. canımm
Dişlerin için de geçmiş olsun atlattın işteee
hoşgeldin tatlım bizde ösledik seni..dur bi yanaktan öpemmerhaba canlarımmmm
hepinizi çok özledim bir kaç kilo almış olarak yine aranıza dönmek istiyorum
burdan uzak olunca karatay yalan oldu kendime çeki düzen vermeliyim
herkes buradamı gerçekten çok özledim sizleri
geçmiş olsun tatlım dikkat etmek lazım tam hastalık mevsimi:26::26:günaydın herkese
bikaçgündür foruma giremedim karataya dewam ama. grip oldum 2 gündür çok kötüyüm. yürüyüşe de dewam ediyorum
cuma tartılcam bakalım 2 haftada kaç gr gitmiş
1 yumurta yedim sadece sabah. ceviz almayı unutmuşum yanıma. şimdi de limonlu su içiyorum. herkese güzel bir gün diliyorum