- 14 Nisan 2012
- 1.039
- 0
Canım hafta sonu annem ve kardeşim ile yapıyorum kahvaltıyı onlar geç kalkınca kahvaltı da gecikiyor. Ben 10.00 gibi kalkıp kitaba gömülmüştüm aslındaHosgeldin bidenem..bakiyorum da tatil havasina girilmis hanfendi..12 bucukta kahvalti etmeler filan..
Sabah peynir aksam peynir,noolcak bizim halimiz boyle ya..
Sen listeyi dert etme bidenem,ben yaparim senin yerine..sen rahat rahat git gel doktoruna ok..bide su tartilarimiz konusunda sonuna kadar haklisin..fazla oynaklar hakkaten yaw..bigun pencereden assagi atcam az kaldi..bugun yemediklerin icinde prawo diyorum sana ve baska bisi demiyorum..beni de kontrol et azcik yaw..4-5 gundur ziwanadan ciktim resmen..menude yamiyom dayak yemiym diye..yarindan itibaren yaziym da kontol et yaw..olmuyo boyle..zaten zipor da yok..
Keçi peyniri bağımlılık yapıyor. Kilo alırsam nedeni belli
Kız tartı sana çektiyse tartının suçu ne
Menü yazmadığını fark ettim ama sen tam bir karataycısın kimseye kaçamak yaptırmıyorsun forumda diye sen de yapmazsın dedim:26:
Hep kontrolümdesin sen canım merak etme hemen çantayı yersin kafana bak kaçamak yok Ankara'ya gelene kadar,Ankara'da simitle yapacaksın kaçamağı zaten 1 hafta sabır
Spora başlarsın sen yine onu dert etme. Malum niyetli iken yapman zordu, şimdi yerinde duramaz gider yürür gelirsin kesin
Bu arada eşin nasıl, kayınpederin nasıl oldu?
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun. Allah bir yastıkta kocatsın Böyle özel günler de çoğu karataycı zaten kaçamak yapar dert etme, bugün yemeyeceksin de ne zaman yiyeceksin Hiç dert etme Yarın senin için yeni bir başlangıç olsunsabah: 1 yumurta 1 peynir 1 salatalık
öğlen: 4 köfte 1 cacık
akşam: az çorba karışık kebap tabağı patlıcan kızartması 3 sarma 1 karnıyarık 1 tatlı meyve 2 soda zayıflama çayı 2 top dondurma
KENDİMDEN ÇOK UTANIYORUM ...