boyum 1.60
tşkler
BOYUMUz yakınmıs bırıbırnede basladıgın kıloda aynı gıbı 73 den 59 a dusmeyı nasıl basardınız bana o kadar uzk gelıyokı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boyum 1.60
tşkler
Aynen ya bana da 6 öğün vermişti!!! Hayatım yemekle ya da yemek düşünmekle geçiyordu nefret etmiştim artık.Şimdi gözümde karnımda daha güzel doyuyor ve kızlar bu sabah itibariyle 9.5 kilo olmuş verdiğim kilo!!!! çizelgemi cuma değiştiricem inşallah kilo bildiriminden sonra.Allahım darısı kalan kilolarım için...
BOYUMUz yakınmıs bırıbırnede basladıgın kıloda aynı gıbı 73 den 59 a dusmeyı nasıl basardınız bana o kadar uzk gelıyokı
kızlar bu diyetten önce bende kendimce diyet yapıyodum 1300kcl besleniyodum ama hep aç geziyodum
şimdi gene 1300kcl alıyorum ama hiç acıkma olmuyo
kaçamak yapmadığım için bu beni daha motive ediyo gerçekten karatay diyeti süper birde kilo verdiğimi görsem tam olucak tartıda eksi çıkıyorum ama regl olguğum için tam kilomu bilmiyorum 5 gün sonra öğrenicem ne kadar verdiğim mi
Regl doneminde alinmis gibi gorunen kilolar ne zaman gidiyor? Adet bitiminde mi yoksaadet gelir gelmez mi? Benim 3.gun ve 1kilo almis gibi gorunuyorum.
Herkese başarılar ve iyi akşamlar bende bu sabah: 1 kase domates çorbası içim. öğlen:tavuk, yoğurt ve 1 adet z.yağlı dolma yedim. arada: 1 avuç fındık ve ıhlamur çayı içtim. Akşam: 2 kayısı,pirinçsiz kabuska, 1 parça eski kaşar ve yoğurt yedim.Gün içinde öğün aralarında hiç acıkmadım.Çok rahat geçti günüm.benim rejimim 1 hafta oldu.İlk defa böyle rahat bir diyet yapıyorum.
aksam yemegımı yedım bıtkı caylarıyla devam edıyorum bugun ılk gunumdu hıc aclık ve halsızlık hıssetmedım artı psıkolojık olarakta hıc dıyetteyım dıye kasmadım kendımı
Aynen ya bana da 6 öğün vermişti!!! Hayatım yemekle ya da yemek düşünmekle geçiyordu nefret etmiştim artık.Şimdi gözümde karnımda daha güzel doyuyor ve kızlar bu sabah itibariyle 9.5 kilo olmuş verdiğim kilo!!!! çizelgemi cuma değiştiricem inşallah kilo bildiriminden sonra.Allahım darısı kalan kilolarım için...