- 7 Aralık 2008
- 3.148
- 1
bu diyetısyenlerın dedıklerı dogru olsaydı ınsanlar kılo verıp gerı almazlardı.......
kesinlikle katılıyorum.ıstatstıklere gore kılo verenlerın % 95 ı 2 yıl ıcınde gerı alıyor verdıgı kıloları.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu diyetısyenlerın dedıklerı dogru olsaydı ınsanlar kılo verıp gerı almazlardı.......
elvan hanımın diyet kitabı satmadığı için hocaya resmen nefret duymuş belliki 12-13 dilim ekmek yiyomuş yalaaaaannn ve bukadar zayıf olabılıyomuş bizde denedik tam buğday ekmekleriyle zayıflamayı 12-13 dilim bile yemedik..yanındaki mercimek ninesinden destek aldı hiç susmadı...hepsini biarada programa almaları saçma oldu..elvan hanım zaten hep çıkıyor bu programa onun anlatacakları belli artık ben bıle ezberledm..
her yumurtada yenmiyor kokuyor bim'den al onda koku yokkizlar ben bugün bu diyete basladim, ama yumurta yemek benim icin ölüm.
Zorla biratne yemege calistim, midem cok kötü bulaniyor.
Onun yerine baska bir alternativ sunuyormu hocamiz?
bazı yumurtalar kokuyor bende yiyemiyorum bim'den al bu daha lezzetli sapsarı ve kokmuyorkizlar ben bugün bu diyete basladim, ama yumurta yemek benim icin ölüm.
Zorla biratne yemege calistim, midem cok kötü bulaniyor.
Onun yerine baska bir alternativ sunuyormu hocamiz?
hayell benim de boyum 160 kilom 69 bu diyete başlayalı 1hafta oldu benim de hedefim 55-57
sen nasıl verdin sadece bu diyeti mi yaptın yoksa başka şeyler de yaptın mı???
günaydın kızlar
çok hastalandım dün akşam ya,ne olduğumu anlamadım hiç.nele grip yok ama müthiş halsizlik,üşüme titreme ve ateş.sonra ateşim düştü ilaçla.bu sefer nasıl terliyorum,sucuk gibi oldum.Bu sabaha daha iyi kalktım çok şükür en azından kızıma kahvaltısını hazırlayabildim ve yedirebildim.kendime de hazırladım,aldım tepsimi geçtim tv karşısına.biraz geç başladım programı izlemeye.