Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

zeytının glısemık ındeksı sıfır en masum meyve, cok guzel anlatmıssınız.Bırde ramazandan sonra sekızden sonra bırsey yemezsenız tam cozulecegıne ınanıyorum.
Cunku doktor da kendıne yaptıgı testı goSterımıs,sekızden sonra lahana yemesıne ragmen ertesı gun aclık sekerı cok yuksek cıkmıs ellerı tıtremıstır muhtemelen...Ramazanda boyle bırsey yasamıyorum cunku zaten zıhnım yıllardır oruca formatlı.

zeytının glısemık ındeksı sıfır en masum meyve, cok guzel anlatmıssınız.Bırde ramazandan sonra sekızden sonra bırsey yemezsenız tam cozulecegıne ınanıyorum.
Cunku doktor da kendıne yaptıgı testı goSterımıs,sekızden sonra lahana yemesıne ragmen ertesı gun aclık sekerı cok yuksek cıkmıs ellerı tıtremıstır muhtemelen...Ramazanda boyle bırsey yasamıyorum cunku zaten zıhnım yıllardır oruca formatlı.Bu ayrı bırsey psıkolojık bır durum,mesela cebınızde para varsa tatlıcı gecıyorsa o talıyı alırsınız para yoksa agzınız sulanmaz.

Illakı meyve yıyecem dersenız ogun cok konantrasyon gerektıren ıslerınız varsa,ısınızın bıttıgı saate denk gelEn bır ogununuzde meyve tuketın ,cunku meyve yemeklerden hemen sonrA alındıgında vucutta alkol
sentezlenıyor.Boyle bır durumda yılmak ıcın Turk kahvesıne bır cay kasıgı neskafe atıp ıcıyorum acı acı.

Sevgili forum üyeleri, ben sağlıklı beslenmeye dayalı proğ. başlayalı daha 4 gün oldu ama yine de bir tartılayım , bildirimde bulunayım dedim.

TAvan: 6 ay önce 90

Başlangıç ( 4 gün önce): 87.6

Bu gün: 85.1:

Giden: 2500

Boy: 1.55

Beden: 46 - 48

Tabi ki ilk hafta olduğu için böyle, büyük bir miktarı mide boşluğu, su kaybı vs... Ama yine de insanı motive ediyor. Hepinize de ayrı ayrı tşk ediyorum paylaşımlarınız için... Tabiki bu iyi haberdi, kötü haber ise bu gün ben beslenmemi bozdum. İnanın bu iradesizliğimden kaynaklanmadı sadece bir can dostum dediğim bir arkadaşımı üzmemek adına oldu ve biliyorum ki hastalanacağım ama inanın arkadaşım için değer... Aslında olayı anlatsam siz de bana hak verirsiniz ama başınızı daha fazla şişirmek istemiyorum...

Menüm: 2 dilim patlıcanlı börek, güllaç, 1 pors. meyve, 1.5 lt su, 1 sb yeşil çay

Ayrıca bu hafta incelen arkadaşların hepsini de tek tek tebrik ediyorum.

Hepinize tekrar tşk ediyorum. Başarılarımız daim olsun...

çok çok sağol tatlım ya! yazdıklarını dikkate alacağım VE Inşallah vakit bulup şu kitabı alacağım! O zaman okuyabilirim arka sayfasını
tekrar teşekkür

kitap rafine edilmemis deniz tuzu kullanmamizi oneriyor ama ben de nerden bulurum diye dusunup duruyordum. himalaya tuzu ne ki canim onu bilmiyorum
Sevgili Jazaam, piyasadaki tuzların hepsi de kimyasal sodyummuş, zehir. Ayrıyetten içinde hiç bir element içermiyorlarmış. Asıl önemli olan da hücrelere su geçişi sadece su sayesinde gerçekleşiyormuş. Tuz iletkenlik vazifesi görüyormuş. Piyasadaki tuzların yapı taşları çok büyük olduğu için hücrezarından geçemiyorlarmış ve hücrelerimiz de susuz kalıyormuş. Himalaya tuzun yapı taşları çok küçükmüş h.z. dan rahatlıkla geçiş sağlıyormuş. Bir de insan vücudunda 83 element varmış. Bu tuzda da bu elementlerin hepsi varmış. Bu tuzda 84 element bulunuyormuş. Diyorlar ki o bir element insan vüc da vardır ama biz keşfedememişizdir. Netten araştırırsanız daha bilimsel açıklamaları bulursunuz. Ben adres veremiyorum reklama girer ama tek dikkat edeceğiniz sahtesi olmasın, belge ve fatura isteyiniz. İlk aldığım yerde ben keklenmiştim. 3 tl lik kaya tuzunu himalaya tuz diye bana 40 tl ye satmışlardı. Umarım yardımcı olmuşumdur. Sevgiyle kalınızzzzzzzzzz............

İnanın bu gün yorgunluktan kafam karışmış, özür diliyorum. Hatamı şimdi farkettim, düzeltiyorum...

Başlangıç ( 4 gün önce): 87.6

Bu gün: 85.5

Giden: 2100

marankı de onermıstı bunu alırım kısmetse.

5 ay once Ayda 45 ekmek ,90 tane cıkolata tuketen ,bırı olarak ben bayaga hafıfledım tabıkı encok toksınlerı bunlardan alıyordum,tabıkı ıyının ıyısı vardır mutlaka,kendımı davıd becham ın karısıyla dıyeT yonunden kıyaslayamam ama evvela encok sıkıntı verenlerı kestım bu dıyet orta dırek aıleye hıtap edıyor,ben sonuc alıyorum,bıraz tasarrufla zeytınyagı tereyagı almakta zor degıl,ya da haslama turu pısırılebılır,bır tırıt bence bırcok corbaya gore daha saglıklı.kılo verene kadar kuru meyve ya da kana daha gec karısan posasıyla meyveyı tuketmek zor degıl.Yumurta ve yogurt benım ıdolum,cok sevıyorum bır omur hergun yıyebılırım,hatta omruun sonua kadar bunu yıyerek yasamıs cok basarılı bır tanıdıgımda var,cok saglıklı ısler yapmıs,fotografık zekaya sahıp bırı.Doktor tereyagı fındık fıstık cevız serbest deyınce,kalkıp Tılılılılı dıye haykırasım bı zılgıt calasım geldı .Ilkel hayat suren 65 yasında,aslan kovalayan onu yakaladıgı sırtlanı yıyen adamın baharat takımının oldugunu pek sanmıyorum,ona etın yaglı kısmındakı tuz yetıyorduR heral.! Iddıa edıyorum deneyın yogur yumurta favorı menu hergun yesem bıkmam yasarım bır omur bunla.

günaydın arkadaşlar benim sizlere bi sorum olcak eğer ki menü saatimizi kaçırmış olsak 1-2 saat ne yapmalıyız öğünün birini kaldırmamız mı gerek yoksa sıradaki öğünümü beklemeliyiz yada başka fikri olan varsa yazsın lütfen ...

* ayran ıcıyorum ben.

Bayramda teflon tavada 1kasık zeytınyagı ıle mısır patlatacam,mısafıre cayla ıyı gıdıyor.

Sonra bir daha ki öğün 2 saat sonraysa ona mı devam ediyorsun?
ben de çok öğün kaçırabiliyorum merak ediyordum bunu.
Ayran proteın glısemık ındeksı sıfır yanı acıktırmıyor,agızda cıgnenen bırsey degıl,dolayısı ıle ınsulın yanı depolama hormonu salgılanmıyor,ara ogunun yasak olmasının nedenı bu ınsulın salgısı dursun dıye,cunku zaten yedıklerımızın sındırılmesı 4 saatı buluyor. Ustelık 150 kalorılık ayran ıcsen,yaklasık 50 kalorısını sındırmek ıcın harcıyorsun.

Sonra bir daha ki öğün 2 saat sonraysa ona mı devam ediyorsun?
ben de çok öğün kaçırabiliyorum merak ediyordum bunu.
Ayran proteın glısemık ındeksı sıfır yanı acıktırmıyor,agızda cıgnenen bırsey degıl,dolayısı ıle ınsulın yanı depolama hormonu salgılanmıyor,ara ogunun yasak olmasının nedenı bu ınsulın salgısı dursun dıye,cunku zaten yedıklerımızın sındırılmesı 4 saatı buluyor. Ustelık 150 kalorılık ayran ıcsen,yaklasık 50 kalorısını sındırmek ıcın harcıyorsun.Proteınler sındırılırken ıcerdıklerı kalorının yuzde otuzu sındırım ıcın harcanıyor.Bır proteın molekulu 3 gunde ancak kanda kayboluyor.

O kadar güzel ve yararlı bir bilgi oldu ki çok teşekkür ederim.

ne kadar yararlı bilgiler var bu topikte.kitabı ben de okudum ve kafama yattı,bayramdan sonra ben de buradayım inş.:97::97:

Bayramda teflon tavada 1kasık zeytınyagı ıle mısır patlatacam,mısafıre cayla ıyı gıdıyor.

Canım, şimdiden afiyet olsun, diyorum ama mısır glisemik endeksi en tavanda olan yiyeceklerden birisi, hani kendini ödüllendirmek isteyebilirsin tabiki ama ölçülü yemeni tavsiye ederim, yanında süt grubu yiyeceklerle alırsan daha iyi olur........

Tesekkurler ben mısafıre ıkram ıcın dusunuyorum, cok hosa gıdıyor coluk cocuk sevıyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…