Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl verdin canım?ılık ballı süt iç içine biraz tarçın
bence hergün yap.2 mil veya 3 mil yap
bence faydası görülür yapan çok kişi var
mahlıta mı ne öyle bir çorba var,sanırım onun benzeri olmuştur.afiyet olsunKızlar kaç zamandır canım yoğurt çorbası istiyordu ama pirinç ya da bulgur koymak istemediğimden yapmıyordum.Bende bugün yeşil mercimekli denedim şu an içiyorum müthiş olmuş tavsiye ederim.Bir dahakine de nohut ve y.mercimeği karıştırcam
maydanoz-limon kürünü zelisceden öğrendim ve uyguluyorum..aşağıya yazıyorum tarifiSelam kızlar.. Ben yeni üyeyim.. Geçen tvde canan hocayı izliyordum. Saba Tümerde idi. Gruplar kurulmuş bu diyeti yapıyorlar dedi. O arada kadınlar filan dedi. ben de tahmin ettim. kesin kadınlar kulübüdür dedim. Doğru imiş.. Geçmiş sayfalarınıza bi göz attım. maydanoz limon kürü demişsiniz. nasıl oluyor o? bana anlatabilir misiniz? Teşekkürler..
hoşgeldin canım karatay diyetinde varmı bu kür ?gerçekten nasıl oluyor bilen varsa yazar mısınız?
sabah yumurtanın kolay yenme yolları var mı kıslar ya yada 1 tane yesek :125: olurmu:44::44::44::44:
kilo verme döneminde mutlaka 2 olmalı.
ben kayısı kıvamından da az haşlıyorum, yoksa yiyemiyorum, rafadandan az hallice
kitapta omlet tarifleri fln var aslında, deneyebilirsin.
elimde kitabım yok ama benim
mattikacm sen bu kiloların hepsını karatay diyetiylemi verdın
bugünkü menüm:
kahvaltı:
maydanoz-limon kürü
2 rafadan yumurta
40 gr. tuzsuz lor
10 ad. tuzu alınmış zeytin
1 ad. domates
1 avuç badem-fındık-ceviz
2 fincan şekersiz çay
öğlen:
2 köfte
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
akşam:
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 kase yoğurt
1 büyük salatalık
su:2.4 Lt 1 fincan yeşil çay
neredeyse hiç bişey yememişsin
kahvaltıyı biraz geç yapınca saatlerce acıkmıyo insan. kahlavtıyı karataya uygun yapmış arkadaş
nerdeyse 1 öğün yetcek bana
tabi arada ağzına bi lokma bişey atarsan ekmek gibi mesela, sonu gelmiyo
öğle arası saçımı kestirdim fön çektirdim geldim
yemek yemeye fırsatım olmadıı...
ve çok enteresan hala acıkmadımm
noluyo bana anlamışş değilim vallaaaa:44:
1,5 çay bardağı fındık fıstık ceviz ve 1 kuru kayısı ile duruyorumm
bizi tok tutan yumurtda değil bu çerezler galiba...
şimdi nasıl fırsat bulup yemek yicem onu düşünüyorummm:44:
bakicizzz artıkk..
ben su içmeye devam edimm bariii
Arkadaşlar 1 kilo vermişimmmmmmmmm inanamıyorummmmm çok mutluyum inşallah devamı gelir.
Sabah
2 yumurta (köy yumurtası gibi birşey yokk)
beyaz peynir
tuzsuz yeşil zeytin
domates salatalık dereotu
gün kurusu 2 adet
Fındık
Öğlen
barbunyam (şükür bitti)
Akşam
Kıymalı fasulye ama herhalde 50 g rkıyma koydum soru şu kıymalı fasulye yiyebilirmiyim?
Cacık
Bu gün canım çok tatlı istedi.
neredeyse hiç bişey yememişsin
hegün yapmaya çalışıyrm canım çok güzel bencede egzersiz.ben nivea body yapıyrm 40 dk sonra leslie.leslie yaparken yoruluyrm.diğer sporun üstüne yapıyrm diye sanırım.