- 6 Aralık 2010
- 7.793
- 0
k üzülüyorum
buraya devamlı yazzz..
başarırsınn..
maşşlahh 33 yaşa 3 çocukkkk...
o üç topişe bakmayı başarabiliyorsan,kilo vermeyide başarırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
k üzülüyorum
Bu da benım Bildirim:23/09/2011
Rumuz:Gul63. Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 95
Bu hafta:94
Fark: + veya -1
Toplam fark:26
Beden:44-46
Spor: Gunde 1-2 saat ev ısı,yuruyus az mıktarda dıye yazmıyorum.
Boy:165 cm
Hedef:47Kg(ve fondoten kullanmamak(karacıgerım den kaynaklanan...ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.)
canım közleyebilirsin,çok güzel ve hafif oluyorKızlar karnıyarık için patlıcanları kızartmadan daha hafif bir yöntem var mı bildiğiniz ?
bu yöntem de çok güzelBen patlıcanları yaglayıp fırınlıyorum,karınlarına bırer cızık atarak,aynen kızartılmıs gıbı oluyor.
tebrikler canımgünaydın kılzar ılk bıldırım benden gelsın
siz de cok bekletmeyın
1. Bildirim:23.09.2011
Rumuz:loxandra
Başlangıç tarihi:10.07.2011
Başlangıç kg: 86.1
Geçen hafta:78.7
Bu hafta: 78.1
Fark: + veya -:-600gr
Toplam fark:8kg
Beden:44
Spor:yok
Boy:167
Hedef:57
canım tarhanayı ablam yaptı geçen sene.çok un koymayız ve gerçek ev yapımı tarhana.birde çok koyu kıvamlı yapmıyorum özellikle:afiyet olsun güzel menü.....
tarhana serbest mi..
içinde un var malummmm...
tebrikler canımBildirim:23.09.2011
Rumuz:idealist33
Başlangıç tarihi:16.09.2011
Başlangıç kg: 72.8
Geçen hafta:72.8
Bu hafta: 71.9
Fark: + veya -:-900gr
Toplam fark: 900gr
Beden:42-44
Spor:yok
Boy:167
Hedef:57
haftaya eksiye geçeceğine eminim canım.ilaçlarına yenibaşladığın için henüz uyum sağlayamamış olabilir vücudun.Ayrıca Karatay randevu olayı da çok başarılı yaniBildirim: 23/09/2011
Rumuz: rose1968
Başlangıç tarihi:14/08/2011
Başlangıç kg: 83.2
Geçen hafta: 81.0
Bu hafta: 81.9
Fark: + 900 gr
Toplam fark: 1.3
Spor: Haftada 4-5 kez yarım veya 1 saat yürüyüş, yarım veya 1 saat saat masa tenisi
Boy: 1.63cm.
Hedef: 55 kg
Diyetime ve spora dikkat ettiğim halde 900 gr veremedim. Trioit ilacıma da başladım ama... Neden böyle anlamıyorum, ama verene kadar devam. Aralıkta Karatay' a randevum var. Diyete ilk başladığımda almıştım, 6 günde hemen 2,5 kilo verdiğimi görünce randevuya kadar incecik olurum, gerek bile kalmaz gitmeye demiştim oysaki. Sonra yavaş yavaş verdiklerimi alıyorum.
Bu hipotrioiti yeneceğim ama, inatla devam edeceğim, sonunda o bıkacak ve kiloları serbest bırakacak. Ben de incecik ve sağlıklı olacağımmmm :)))
hoşgeldin canımMERHABALAR
YAKLAŞIK 10 GÜNDÜR SİZLERİ OKUYORUM,66.SAYFADA BIRAKTIM ARTIK:) YAZMAK İÇİN CAN ATIYORUM ÇÜNKÜ..:)
10 GÜNDÜR KARATAY DİYETİNİ UYGULUYORUM,AKŞAM YEMEK SAATİNE TAM OLARAK UYAMASAM DA... (EN GEÇ 8,30 DA BİTİRİYORUM)
BENİM GÜNLÜK MENÜM:
SABAH KAHVALTIM : 2 AZ PİŞMİŞ YUMURTA,1 DOMATES-1 YEŞİL BİBER - 1 SALATA-AVUÇ İÇİ KADAR PEYNİR - 8 YADA 10 ZEYTİN
BİRAZ CEVİZİÇİ-ŞEKERSİZ ÇAY
ÖĞLEN YEMEĞİM : ET-TAVUK-KEBAP-KÖFTE YA DA SEBZE YEMEĞİ,YANINDA YOĞURT VEYA SALATA (ÇALIŞAN BİRİ İÇİN ZOR OLUYOR ÖĞLE YEMEKLERİ )+ BAZEN BİR MEYVE
AKŞAM YEMEĞİM : ÖĞLEN YEMEĞİ İLE AYNI,AMA HAFTADA 2 BALIK TÜKETMEYE ÇALIŞACAĞIM.
Rumuz:ceylin1907
Başlangıç tarihi:13.09.2011
Başlangıç kg: 72
23-09-2011: 70,5
Fark: + veya -:-1500gr
Toplam fark:1,5 kg (henüz)
Spor:yok ama önümüzdeki hafta salona başlayacağım
Boy:158
Hedef:60 kg.
Hoşgeldin aramıza
harikasınız bu kadar kiloyu diyeti ile mi verdiniz?
heyyy gerçekten miiiisana bır sır vereyım,tahın helvası kılo yapmıyor.gecen hafta 2 defa kaçamak yaptımhem bagırsakları calıstırıyor,hem de kilo vermeyı engellemıyor
Merhaba,hoşgeldin aramızamerhaba herkese...uzun zamandır takip edip yapmaya karar vermeye calısıyodum bu diyeti.ve en sonunda kitabı aldım dun.bgn yapmaya basladım....güzel bi maraton olur umarım.dogum yaptım ve oğlum 7 aylık.bu fazla olan kilolarımı vermek istiyorum.su an yazlıktayım ve her sabah 1 saat hızlı tempo yürüyüsümü yapıyorum.sabahta 2 haslanmıs yumurta,domates,peynir,ceviz,kayısı,yesil zeytin ve 1 kupa yesil cay içtim....umarım hep böyle devam eder.....yazlıkta tartım yok bgn almaya gidicem bi tane insallah:)))...tekrar görüsmek üzere....
tebrikler canımBildirim: 23/09/2011
Rumuz: famir
Başlangıç tarihi:16/08/2011
Başlangıç kg: 62,3(regl öncesi şişkinliğide vardı)
Geçen hafta: 62,3
Bu hafta: 61,7(reglim bittiği için bu düşme)
Fark: -600
Toplam fark: -600
Beden:38
Spor: 1 kere 45 dk yürüyüş
Boy: 1.64cm.
Hedef: 55 kg
en azından almamışsın canım,tebrik ederim zeliscenin kiloda durma ya da rtış durumlarıyla ilgili çok güzel bir açıklaması var.Vücut kolajenüretip,sarkmaları önleyip,sıkılaşma sağlarmış.kilomu düşmese de incelirmişizBildirim:
Rumuz:leylak84
Başlangıç tarihi:01/08/2011
Başlangıç kg:91.5
Geçen hafta:84
Bu hafta:84
Fark: + veya -0
Toplam fark:7.5
Spor:haftada 5 gün yürüyüş
Boy:168
Hedef:70
işte bu tam da dediğim olay,tebriklerbu hafta kilo veremedim ama göbek ve kalçadan 2 şer cm incelmişim
merhaba ,hoşgeldinmerhaba arkadaşlar,pc me kavuştum nihayet:))köy tavuğu hakkında kasabımıza danıştım,bana yardımcı olabileceğini söyledi siparişimi bir kaç gün önceden verirsem hakiki köy tavuğumu alabileceğimi söyledi sevindim, aradaki farkı çok merak ediyorum..birde şöyle bir şey var kızlar,istanbul çatalcanın bir köyünde yazlığımız var,organik yumurta,süt bulabiliyorum gittiğimde, ama işe bakın köylüler yumurta için onca tavuk beslemelerine karşın tavuk etini bizler gibi hazır alıp tüketiyorlar nedenini sordum çok zahmetli oluyor dediler(çocukluğumu hatırladım tavuk eti nadir tüketilirdi,gidip satan pazarlardan canlı alıp kestirmek veya kesmek sonra yolmak sonra pişirmek,makinaların bu kadar çok olmadığı bir zamanda zavallı annelerimiz ne çok uğraşırlardı yaaa((inşallah bazı girişimciler bu konuya yakın zamanda el atarsa çok güzel olacak:)))
hiç üzülme tatlım,burda hep birlkte güzel işler başaracağız.k üzülüyorum
bu diyete bugün bu hafta başlıyorum başlangıç kilom 89.200
Günaydın arkadaşlar..
Gününüz güzel olsun..Önce dünkü menümü paylaşayım
1.öğün:2 yumurtadan omlet,domates,yarım bardak ceviz,peynir,yeşil biber
2.öğün:zeytinyağlı bamya,yoğurt
3.öğün:etli kuru fasülye salata 1 kase yoğurt,famirin hurma tatlısından 2 tane(bu arada bu tarifini de çok beğendim famircim)
Artık ara öğün ihtiyacı hissetmiyorum şükürler olsun
))Şimdi de kilo bildirimi
Bildirim: 23/09/2011
Rumuz: tylholl
Başlangıç tarihi:25/08/2011
Başlangıç kg: 115
Geçen hafta: 109.2
Bu hafta: 108.4
Fark: -800 gr
Toplam fark: 6600 gr.
Beden:48
Spor: 2 yada 3 gün yürüyüş
Boy: 1.70 cm
Hedef: 65 kg
Bir ayda 6600 gr vermiş oldum ve bu benim için bir mucize:))
Bildirim:
Rumuz:SAPHIRA
Başlangıç tarihi:5 eylül
Başlangıç kg:104
Geçen hafta:99.3
Bu hafta:98.2
Fark: + veya -: -1.1
Toplam fark:5.8
Beden:46-48
Spor:ev işi+müthiş hareketli bir bızdığa annelik
Boy:163
Hedef:76
geçen hafta spor yaparak 500 gr eksilmiştim,bu hafta 1.1 kg farkettim spor yapmayarak
.......................................
canım öncelikle tebriklerr
spor yapınca kilo neden zor veriliyorr çok ilginç değil mii?