- 6 Ekim 2008
- 11.790
- 216
- 41
efferin sana işte diyet yoldaşlığıbildirimmm
menüü
1. öğün: 2 yumurta haşlama, peynirr, salatalık, domates, ceviz-fındık-kayısı, yeşil çay
2.dönem : mercimek çorbası, fırında et, salata
sıvı: 2 lt
arkadaşlarr bugünn öğrencimin annesi koca bir tabak börek göndermiş dumanı üzerindee sıcacıktı :18: elimi yaktıı o kaaa yanii
tabağı alıp öğretmenler masasına bıraktım arkama bile bakmadan çıktım nöbetçiydim zatennnn
kii nasıl severdiimm böreğii anlatamamm tadına bilee bakmadımm çokk takdirr ettim kendimiii hala inanamıyorummm
ne reytıng ne reytıng sorma,kk ,kk olalı boyle b ır reytıng gormemıstır yanee
kacıranlar uzulmesın.
yildiz.tv dıye bır sıte
var burda tum tv kanallarının 1 haftalık yayınları kayıt edılıyor.oraya gırıp ıstedıgın kanalı ve ıstedıgın saatını zıleyebılıyorsun.12:00 den sonra cıkmıstı hoca
tamam canım ilk fırsatta izliyim şu programı :)1-2 su bardağı bulgurdan dünya kısır olur.bu kaç kilik bir tarif?[/QUO
en az 5-6 kısılık vardır heralde.
evet evet bencede.cumartesi günüm var,bana gelecekler.kısır mı yapsam acaba,en azından ben de öğle yemeği olarak fazla kaçamak yapmamış olurum.ben bunu bir değerlendireyim
süper bişi bu ya ben de istiyorum ama benim de dolapta duran beyaz biir pantolonum var,tüm dar gelen kıyafetlerimi veririm hep birilerine,onu veremedim bir türlü.ben de onun bana geleceği hayalini kuruyorum.üstüme olduğu zaman paylaşacağımMerhaba arkadaşlar bugün bir hata yaptım ikindin ara öğün yedim ama yasak olmayan şeylerden. ondan sonra çok hareket ettim ama erimiş yok olmuştur heralde. alışverişten geldim biraz önce 3 hafta önce beğendiğim 40 beden bir takım elbiseyi aldım 42 bedendim 42 çok bol oldu bu defa. 40 bile bol oldu azıcık neyse sabah tartılıcam. merakla bekliyorum sonucu.1 haftada 1 defa ara öğün çok etkilemez dimi, öğlen az yemiştim zaten yemeği beğenmemiştim.
nerelerdesin fıstıko ? oohh süpersin canım,aynen devamKızlar selammmmmmmmm,
Bayadır yazamadım sizlere.Gördüğüm kadarıyla iyi gidiyor diyetlerde sohbetlerde maşalah
Ben bu hafta da 1.5 kilo vermişim çok mutluyum,geçen hafta da 1.900 gitmişti.Benim başta yavaştı şimdi hızlandı ilginç şekilde :)))
bamyayla da ekmek yenir be yavru sen yine de bir dahaki sefere yemeloxiiiii her mesajında beniii haşlıyon hee..allah allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..
nese ben menümü paylaşayımm...
uymayayım ona..
sabah
2 yumurtadan omlet
1 avuç peynir
1 çay kaşığı tereyağ
5 zeytin
1 çay bardağı kuruyemiş
yarım domates
öğle
1 kase bamya zentinyağlı
1 bardak ayran
yarım dlm kepek ekmeği(kaçamakkkkkkkkkkkkk!!!!!!)
akşam
1 kase bamya yemeği
1 kase yoğurt
4-5 adet fındık-fıstık
1 avuç çekirdek
3 mürdüm eriği
2 zeytinn
iy geceler tontiş.bu değişik kahvaltı seni sarsmasın,yavaş yavaş ye bariben uyumaya giderrrrrrrrrr...
sabah olsada kahvaltı yapsak di mii....
yarın bir değişiklik yapayım da yumurta yiyeyim barii....
hadinn iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr
Kızlar nasılsınız ?
Umarım yarın güzel sonuçlar görürüz tartıda.
Ayrıca bugünkü programa da bayıldım, saba tümerin tepkileri de ayrı bir komikti.
inşallah tartılarımız yüzümüzü güldürür canım