- 21 Nisan 2010
- 2.117
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben çekirdeği çok seviorm ara öğün olarak ceviz fındk fıstk yerine ay çekirdeği yesem diyet bozuluo mu
bıde bu 2 öğün kafama yattı benım zaten öğlen yıyemıyorum pek kuruyemısle gecırmek mikemmel dimi yanlış mı
loxandra,ben kendi diyetimde öğlenleri mercimek çorbası yiyodum. içine soğan havuç v patates de var. bu karatay diyetine uygun mudur sence?
evet loxandra doktorlar sitesi linki gönderdin ya bana burdan hocaya soru sorabilirsin diye
orda kadınlar kulübünden bahseden bir soru vardı sendin demek o:)
bana bulgur salatası tarifini yazıverin gııı
bana bulgur salatası tarifini yazıverin gııı
1-2 su bardağı bulgur
üzerini örtecek kadar sıcak su
2-3 ader kuru soğan
yarım demet maydonoz
yarım demet nane
kırmızı pulbiber
karabiber
tuz
sızma zeytinyağı
bulgur bir tencereye konulur,üzerine sıcak su eklenir ve yumuşaması beklenir.bol kuru soğan,maydonoz,nana ince ince kıyılarak doğranır.kırmızı puliber,azıcık tuz,karabiber ve zeytinyağı eklenerek harmanlanır
karatay dıyetı kıtabındanbulgur salatası
malzeme
1-2 su brd köftelık veya pilavlık esmer bulgur
uzerını ortecek kadar sıcak su
2-3 kkuru sogan
yarım demet maydanoz
yarım demet taze nane
kırmızı pul bıber
karabıber
tuz sızma zeytınyagı
burgur bır tencereye konur.uzerını ortecek kadar sıcak su eklenır ve yumusaması beklenır.bol kuru sogan,maydanoz,taze nane ınce ınce kıyılarak dogranır.kırmızı pul bıber,azıcık tuz,karabıber ve zeytınyagı ılave edilerek harmanlarnır.
tşk ederim canlarımm
karatay dıyetı kıtabındanbulgur salatası
malzeme
1-2 su brd köftelık veya pilavlık esmer bulgur
uzerını ortecek kadar sıcak su
2-3 kkuru sogan
yarım demet maydanoz
yarım demet taze nane
kırmızı pul bıber
karabıber
tuz sızma zeytınyagı
burgur bır tencereye konur.uzerını ortecek kadar sıcak su eklenır ve yumusaması beklenır.bol kuru sogan,maydanoz,taze nane ınce ınce kıyılarak dogranır.kırmızı pul bıber,azıcık tuz,karabıber ve zeytınyagı ılave edilerek harmanlarnır.