- 22 Eylül 2011
- 5.046
- 3.801
kendime geldim canikom..eline sağlık...ama korkarımki yakında dayak arsızı olup çıkacaz..
Kızlarrr gene güzel kaynatmışınız ceylin resme bayıldım :) kafa yok ama vücut süper hiçte fazlan kalmamış maşallahhh eccük göbekte gittimi ilik gibi olcenn yevriimmmmm
aha ben de öyle koşarak gidiyorumYaa kendimi cidden delii gibi hissediyorumm elimde kurdelalı direksiyonum eksikk bir tekkkkaksaray aksaray bir ikiiibu arada artık zilli değülümmm adımsayarımı çöpe attımm geriiii çın çın inek gibi hissediyordum onun sebebineekendime arabada depar attırmayanından alayım da karizmamı düzelteyim
valla boşuna deli demiyom ben saaa
Yaaa birşey sorcam su yüzünden lavaboya zor kavuşan varmıı bana birden bastırıyor mazallah birgün ofisin orta yerine bırakcam tutamayıpppküçükken de okuldan dönüşte hep evin kapısının önünde altıma kaçırırdımm offf çocukluğuma dönmem lazım içime deert olmuş
günaydın kızlarr ben bu akşam yolcuyum.akşam falan da giremem nete yolda olurum malum.
tartılma günü olarak farketmez demiştim ben ama listede görünmemiş sanırım.
önemli olan kilo vermek. günü farketmez benim için...
kilo bildirimini bugünden yapacaksak yapayım ben.
Bildirim: 20.01.2012
Rumuz: idealist33
Başlangıç tarihi: 16.09.2011
Başlangıç kg: 72.8
Geçen hafta: 61.2
Bu hafta: 60.5
Fark: -0.7 kg
Toplam fark: - 12.3 kg
Beden:40
Boy: 1.66
Hedef: 57
İyi tatiller idealistçim,ne güzel dinlenip anneni sevdiklerini görüp te döneceksin...Ticker değişmemiş,değiştir de görelim
Minyatürcüm tebrikler sanırım ara verip te döndüğün için ilk hafta süper gitmiş
Dönüşün muhteşem oldu valla
Kızlar resmim için yorumlarınıza teşekkürler,bunları duymak iyi geldi
Bildirim birazdan geliyor...