canım benimkiler kapsül.bende zor içiyorum açıkcası.içeceklere karıştırılabilen var mı bilmiyorum.yanlış yönlendirmek idstemem aqma olacağını sanmıyorum...
Teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benimkiler kapsül.bende zor içiyorum açıkcası.içeceklere karıştırılabilen var mı bilmiyorum.yanlış yönlendirmek idstemem aqma olacağını sanmıyorum...
slm cıtırlar ..
öglen olsunda kuzu uyusun diyene kadar
amma döktürmüşsünüz .. allah muhabbetimizi arttırsın yine ..
ben de tarıyı kaldırdım dün ve beden ölçülerimi aldım
10 gün sonra yeniden bakıcam ölçülere ..
fırsat buldugumda mutlaka giriyorum ama cokca fırsatım olmadıgı için listeye girmedim ..
ama yine de cok hoşlanıyorum yazdıklarınızı okumaktan
Bu arada ne kadar kilo verdiğimi iç çamaşırı ile göreyim dedim.
Hem en sevdiğim ödül
Bir gecelik baktım ama çok güzel ..
Kızla konuştuk m bedenini alacağım.,
Kız inatla s al bu büyük gelir sana diyor.
Ama kızı dinlemedim.
Sonuç gerçekten de büyük geldi
Onun üstüne gittim çok güzel bir xs çamaşır aldım ama cidden baya küçük bu
Ortalığa onu koyup motive olacağım.
Bu Omega-3'ü kapsül olarak mı alıyorsun? Ben biraz problemliyim ilaç yutamıyorum..Şöyle içeceklere karıştırılabilecek bişey var mı biliyor musun?
vuwww super hayatım guzel bı motıve kaynagı aslında aynaya gecıp vucudundakı degıklıgı farketmek denemedım hıc kıyafetlerden anlasılıyop ama :)
slm cıtırlar ..
öglen olsunda kuzu uyusun diyene kadar
amma döktürmüşsünüz .. allah muhabbetimizi arttırsın yine ..
ben de tarıyı kaldırdım dün ve beden ölçülerimi aldım
10 gün sonra yeniden bakıcam ölçülere ..
fırsat buldugumda mutlaka giriyorum ama cokca fırsatım olmadıgı için listeye girmedim ..
ama yine de cok hoşlanıyorum yazdıklarınızı okumaktan
Bende ayni dertten muzdaribim. Ilk baslarda 2 yumurtayi zorla yerken simdi tum kahvaltiyi silip supuruyorum.4-5 saat sonrasinada kurt gibi acikmis oluyorum. Ayni sey ogle yemeklerim icinde gecerli. Aksami zor bekliyorum. Neden boyle oldu ki?
2 3 ay dusmeler kalkmalardan sonra gerı dondum yarın tartılıp mumkun oldugunca yazıcam ne varsa karatyda var fakat bu seferkı amcaım kılo vermekolmuca k gul arkadasımız gıbı fondotensız dırı parla kbır cılt ve yataktan zıpkın gıbı kalkmak ve saglıklı cocuklar buyutmek ıcın ahtta yarın tartılıp olcu alıp 1 ay becerebılırsem tartılmıcam yarın kan ınsulın d ve b 12 degerlerıme baktırmayıda dusunuyorum guzel omrumuzu yorgunluk sırt bel agrılarıyla gecırıyoruz sırf 1 lokma lezzet ıcın dınc olmayı unuttuk toplum olarak cocuklugumuz ne guzeldı oysakı koy tavugu bulamyorum yalnız bu konuyu ınternetten cozen bı arkadasımız varsa cok sevınırım yada kayseride yasıyoruım ben buralarda temın eden bırılerı varsa pazarda dedılerkı abla koydekıler bıle burdan alıyorlar tavugu yanı gırısımlerım hep sonucsuz kaldı
Canım sen emziriyosun ya ondandır
herhalde canım ya 75 kilo iken de aynı şeyi söylüyordu.5 kilo verdim çaktırmıyor ama verdikçe hoşuna gidiyor.Kilolusun dese kıyamet kopacak akıllı adam:)
hmmm cidden akıllı adammışyağlar gitsin süt olsun bebişe şifa olsun inşallah
Kızlarr temelli dönüş yaptımm ..
Nasılsınız ?
Ben hasta oldumm ..
Sevdiceğim de ben hastayım diye geç gitti işime de geldi aslında
Onun haricinde çok kilo aldım ama hiç kaçamak yapmayacağım bu hafta ve haftaya cumaya kadar tartılmayacağım.
Çabuk gidecek kilolar moral bozmasın.
Sonra da devamm ..
Geçen loxi yazamadan çıkmıştım bu greyfurt modamız nedir ?
Ben öğrenene kadar geçmedi dimi modası ?
geçmişş olsunsen eskilerdensin galiba tanışalımmm ben jarniiii ama forumda genelde zilli cemile olarak biliniyorum
Bu arada ne kadar kilo verdiğimi iç çamaşırı ile göreyim dedim.
Hem en sevdiğim ödül
Bir gecelik baktım ama çok güzel ..
Kızla konuştuk m bedenini alacağım.,
Kız inatla s al bu büyük gelir sana diyor.
Ama kızı dinlemedim.
Sonuç gerçekten de büyük geldi
Onun üstüne gittim çok güzel bir xs çamaşır aldım ama cidden baya küçük bu
Ortalığa onu koyup motive olacağım.
ayyy ne güzel yaaa ben şu anda paçalı don modundayım
geçmişş olsunsen eskilerdensin galiba tanışalımmm ben jarniiii ama forumda genelde zilli cemile olarak biliniyorum
Nasılsınız ?
Ben hasta oldumm ..
Onun haricinde çok kilo aldım ama hiç kaçamak yapmayacağım bu hafta ve haftaya cumaya kadar tartılmayacağım.
Sonra da devamm ..
Sıvı şeklindeki balık yağları var donna ..
Hoşgeldin zillicim aramıza
Ben 1 aydır yokum tatil yaptım geldim.
Buraya takkıl sen o paçalı donlar ne seksüü çamaşırlara dönüşecek bak gör
Hoşgeldin masalcım
Özledik valla!!!!!!
geçmiş olsun . ama hastalık sayesinde aşkınla daha uzun zaman geçirmişsin ne güsellll :)
.
Omega-3 ile balık yağı aynı şey mi?Farklı olduklarını sanıyordum..
şu anda da giyiyorum ama göbeğimden kayboluyorlarneyse bu yaz pikinimi giyip keyfime bakicimmm inşallah
eski bir masal hosgeldin canim :) gecmis olsun cok. Simdi toparlanip karataya donme vaktidir bu arada Pazartesimi yoksa Cuma mi bildirim yapsak diye bir konu var oy kullan sende canim hangisini istiyorsan artik :)
Sabah
2 yumurta sadece ve sadece
hoşgeldın hayatım nasılsın
Nasılsınız ?
Ben hasta oldumm ..
Sonra da devamm ..