selam hepinize kızlar sizlere birşey sorcam bu sıralar forumu pek takip edemiyorum belki konuşulmuştur içinizde fırında mücver yapan varmı aslında malzemeler tam karatay diyetine uygun ama un olayı yok ama çok katılmıyor zaten unsuz yapan varmı yada unlu yapıp mideye götüren ben biraz tereddüt ettim yapıp yapmamakla ama inanın insülün gibi etkiliyor beni lezzeti
yapıyımmı nedersiniz .geçen günlerdede bişey daha öğrendim kendim için sivri biber bana yaramıyor acıktırıyor bunuda öğrenmiş oldum nasıl derseniz anlatayımm ,geçen günlerde elimde sivri biber vardı fazlaca dedim napıyım aklıma yumurtalı kızartması geldi tereyağında hemen yaptım ve yedikten sonra daha 2 saat bile geçmeden içim kazındı açlık hissettim bazen sabah kahvaltıya koyardım biberi ama 2-3 saat bile geçmeden acıktığımı hissettim halbuki kahvaltımıda doya doya yapmıştım ondan sonrada biberin bana yaramadığını anladım ,yarın tam bir ay oluyor ve 5-6 kilo kadar attığımı gördüğm ve inanılmaz bir huzurla doldum ,iyiki varsın karatay hocam seni seviyoruz tabiki sizleride kızlarr hadi öptüm sizi bana cevap yazarsanız çok sevinirim
:76: