- 20 Eylül 2011
- 1.516
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende mekık aletı alsam dıyorum ya yurumeyı bı sekılde haledıyorum ama mekık göek ıcın sart 50 zor yapıorum o aletle daha serı yapılır gıbı gelıy bana kızlar
maşallah ikizcimm yok yokkk
HARİKAYIZZZ:nazar
3 günlük kabusum son buldu bugün biberiye çayı ilee leylak . sana neden yaramadı acep?:44::44::44:
zaten çevrendeki insanlardan zayıflamışsın dediklerini duyunca daha bii motive oluyosunn
Bu hafta sonlari benim sonum olacak...Sabahlari iyi baslayip sonrsinda bir rahatlama ki sormayin.
Kizlar ya Cuma tartilmak yerine Pazartesi filan tartilsak ya...Cuma tartidan sonra zati bir rahatlama oluyor sonrasida hafta sonunla birlesince bir felaket...
Öfff yine yedim....Ben bundan sonra Pazartesi bildirim yapicam...Yoksa olmayacak kizlar. Cuma tartidan sonra daha öbür cumaya var eritirim diye yiyorum resmen ya...
Yok yok son kararim ben kendimi Pazartesi listeye eklerim....Yediklerimi yazmayayim sapittim agliycam sinirden artik
Ben düsündüm düsündüm Pazartesi tartimayi care buldum. Sizde bana katilin o zaman.
Cünkü Cumaya kadar deli gibi spor yapiyorum..Haftasonu Allah ne verdiyse...
Zaten haftasonlarida ya sen biryere davetlisin ya sana misafir geliyor engel olamiyor yiyorsun..#
Ben Pazartesi tartilirsam hafta sonu direnirim sebebim olur..
O yüzden benim icin artik Pazartesi tarti günü kizlar...
ayyy 820gr. kiz neresinden tutun onu ya...Simdi saglikli ya Alaha sükür...Benim kizda 12 gün gecikmeli geldi..
Aslinda gelmeye niyeti yoktuda zamani geldigi icin suni sanci falan verdiler gene olmadi sezeryan yaptilar acil.. 4010gr. dogdu.
Uhhh dedim iyiki normal olmadi
Sloganim nasil ama
"Pazartesi Tártil haftasonu Sacmalamaktan Kurtul"
bende başlıcam bakalım yarın karatay diyetine şu an 66 kiloyum bakalım allah kolaylık versin
bende dahil 7 kişi olmusuz bile simdiden gecen benımde aklıma geldıde sölememıstım bencede pazartesı mukmeml olur ya bu cuma bıldırım yapmayız pazartesı yaparız ne guzel olur
45 dk yuruyus 30 dk dan fazla egzersız
Konunun fikri kimden cikmisti acaba o atsin istiyorsa ? Hepimiz birden atmayalim simdi mesaj benden cikmadi fikir sahiplenmeyeyim hemen |:)
Benım evet 256. Sayfada oykumgüüüüüüüüüüüüüüüüüüüül,
hocanın son kitabındaki sensin dimi..
vallahi sensin.
bildim seni
. Tesekkur ederım cumlemıze ınsallah hayırlı kılo vermeler. Kolay gelsın hepımızeBravo!!!! Allah 36 bedenlere girmeyi de nasip etsin inşallah.
merhaba iyiyiz canım burada greyfurt furyası başladııı ben de yarın yiyeceğim.özledik tabiki sensiz olurmu hiç.+1 kilo fazla sayılmaz halledersin mutlaka spor ve bol sıvı ile.hoşgeldin tekrar