- 20 Eylül 2011
- 1.516
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorma yaaa kaç kutu hap kullandım ama olamıyorum.bütün tahlillerim tamiz çıktı ama bu konu hafife almaya gelmez iyi bir kadın doğum tanıdığı olanlar yardım etsin bize...
ben daha 4. haftamdayım bir de çalışıyorum akşam 7.-7.30 gibi eve gidiyorum.akşam yemeğimi burada yiyemem ben öğle yemeğimi aksatmayım zaten akşamları çok hafif yiyorum.önerin için çok sağol
bence bu konuda organize olup birşeyler araştıralım.mutlaka iyi gelen öktüren bitkiler vardır bir deneyelim ne kaybederiz ki canım:94:
daha sık bekleriz aramıza. tebrikler bu arada
bu ay sonuna kadar kurtulucam 80 lerden merak etme loxiiiii...şeref duyarım efenim bayrağı devralmaktan
bendeeeee
aynında bende kivi ve kayası yok ceviz var
ve herşey idealistin süt, ceviz ve kayasısını evde unutmasıyla başladı. o günden sonra idealist günde 2 öğün beslenmeye başladı ve asla 3 öğünlü günlere dönmedi. şimdi mutlu mesut arada kaçamak da yapsa kilolarını vermeye devam ediyor.
bu bile fazla geldi inanamiyorum bugün ara ögün bile yapmadım
2.öğün
1 kase merçimek çorbası
3 tane et köftesi
biraz madanoz
şidi birazdan yuruşe gidecem
hala çıkamadım misafir gitmek bilmiyorrr ya alışkın değilim çok koydu bu mesaiii acıkmaya başladım hamsiler oynamaya başlamıştır tavada be yokum daaaa hadi uşaklar çikunda gidem evime sonrada kocişlen hamsilere daaaaa
nasıl misafirmişş bunlarr yahuuu hamsii bekletilir mii hiçç?
hala çıkamadım misafir gitmek bilmiyorrr ya alışkın değilim çok koydu bu mesaiii acıkmaya başladım hamsiler oynamaya başlamıştır tavada be yokum daaaa hadi uşaklar çikunda gidem evime sonrada kocişlen hamsilere daaaaa
hiç yaaa anlayışsız bunlar gamsız ve gevezeeee :))
senin yüzünden eve gidince muhtemelen düz duvara tırmanıcak kıvama gelicem bacım yaaayyarın öğleden sonra izin aldım gidicem beşiktaşa ortaköye yürüyüp gelicem yetmicek oradan taksime yürücem evet yapıcam yoksa üzüntüden(ki bu benim makus talihim yüzünden sakın yanlış anlama)hasta olicimmmmm:18::18:
haaa spor dıyınce orda duracan topıcın spordan sorumlu bakanı ıkız81
yok canım imkanın olsa eminim yaparsın spor.ama benim hem çevrem çok müsait(sakin bir yerde oturuyorum),hemde ben müsaitim yürüyorum..yoksa nerde...
yok yok sen hep yürü ki biz akşam üşenmeyip dere tepe Allah ne verirse yürüyelim
evet canım ama diyet yaptığımız zamanlar değil herzaman yürüyelim.:13:.bu benim yaşam tarzım,herzaman yürürüm..
sen kömbeyi kısırı hüplet sonra gel burda ortalığı dağıt oldu mu şimdispor güzel menü güzel sen güzelsin ama kısır ve kömbe güzel değilll
yarın kısırsız kömbesiz hiç kaçamaksız çok sağlıklı bir gün diliyorum sana
jarnanacm kısır serbest canan hocanımn kıtabındada terıfı var. ben sınırlı yedın ayrıca 5 yemek kasıgı ancaktı daha da az
1dlm kömbeyıde sabh yedım ama etkılemedı
senin yaşam tarzını yerimevet evet kilo verince de nasılsa hep beraber kilo koruma programı yaparız o zaman da lazım olacak(maksat hep beraber olmak).