- 29 Eylül 2010
- 18.018
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hazırızzzzz.saçlar da hazıırrrrrr
milli piyango çekiliyor sanki
Sevgili arkadaşlar, bizler sağlıklı ve dengeli beslenme ve yaşama alışkanlığı kazanmaya çalışıyoruz. O yüzden diyet demiyor, SDBY alışkanlığı diyoruz. Kilo vermek yerine de incelmek diyoruz ki bilinçaltımıza yanlış şartlamalar yerleşmesin. Amacımız bu... Ne kadar başarılı oluruz, uygularız, bilemiyoruz ama elimizden gelen gayreti sarfediyoruz. TAbiki arada molalar, iniş çıkışlar olacaktır, insanız nihayetinde. Amaç yılmadan, azimle devam edebilmek. Bu forumda birbirimize destek verebilmek.
Bu uyguladığımız SDBY alışkanlığı calori diyeti değil, düşük glisemik endekse yönelik bir diyet ve bu diyetin sıkı uygulayıcılarından güzel bir örneğimiz de var bu forumda, Sevgili Gül arkadaşımız. Bu gün itibarıyla bu diyetle tam 25 kg vermiş (Tekrar tebrik ediyorum kendisini).
Bir de yeni üye olan arkadaşlar eğer gerçekten kararlılarsa geçmiş sayfaları okusunlar, bu soruların cevaplarının hepsi var.
Tekrar başarılarımız daim olsunnnnnnnn.......... Sevgilerimle.......
uşşşbulduk
yanlışlarla gidiyor valla...
araöğünde üzüm ve erzican tulum peyniri yidimm:26:
Kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok.Ayran ıcebılırsınız ,tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız.Aksam yemegı 6-7 arası olacak,yıyemeyenler ayran veya sutle ıdare edıverınız,aksam saat sekısden sonra asla meyve yenılmeyecek,bu dıyeıtın en onemlı noktası bu.
dukan deneyimlerimizz sayfasını okur gibi hissettim kendimi..
kitabı okuyup gelin,kimsenin sorusuna cevap vermek zorunda değilizz deyip duruyorlarda ve hepsi birden ceza alıp ortadan yok oldular..
sizde soru sormayın bize dmek istiyorsunuz yani...
gerçekten üzücü...
arkadaşlar herkesi tebrik ediyorum
2.olmuşum çok mutlu oldum
teşekkürler masalcım eline sağlık.hepinizi tebrik ederim 1. mizi ayrıca tebrik ederim azmin zaferi
olur bebişim düzelir zamanla.şimdi sen cekmecelerinde cevız,fındık,fıstık ,badem,kuru kayısı,kuru ıncır bulundur.ilk günler ara öğün ihtiyacı olursa bunlardan yersın.birde tuzsuz ayran veya süt olabilir ara öğünlerde ve akşam 20.00 den sonra,ayran hazır olmasın mumkunse evden hazırlayıp getir orda dolabınız varsa muhafaza edersın.olmasa da süt seviyorsun zaten,bol bol süt içersin.aoç nın falan cam sisede günlük sütleri var ya,onlardan ıcsen daha iyi olur hatta.
ben de hala öğle yemegı yıyemedım,sana soyluyorum ama,omlet yapayım dedim,kız uyandı o sırada,
dukan deneyimlerimizz sayfasını okur gibi hissettim kendimi..
kitabı okuyup gelin,kimsenin sorusuna cevap vermek zorunda değilizz deyip duruyorlarda ve hepsi birden ceza alıp ortadan yok oldular..
sizde soru sormayın bize dmek istiyorsunuz yani...
gerçekten üzücü...
KARATAY DİYETİ 2. HAFTA SONUÇLARI ( 9 -16 EYLÜL )
1) Gul63 : % 2.06
2) Mattika : %1.99
3) yazz : % 1.77
4) leylak84 : %1.18
5) eski_bir_masal : %0.96
6) Tylholl : %73
7) Zelisce : % 0. 58
8) SAPRIHA & loxandra : % 0.5
9) Ylmznrmn: % 0.28
10) Rose1968 : % 0
Sevgili Masal, tekrar tekrar emeğine, yüreğine sağlık canım.
Birinci olan arkadaşımız Gül'ü de tekrar tekrar tebrik ediyorum.
Bir de bayanlar bu liste beni gerçekten çok mutlu etti, hepimiz de incelmişiz... Süperrrrrr, azimle devam diyorum. Başarılarımız daim olsun...
inş bakalımm..
ilk gün biraz karmaşık oldu..
ama olsun en azından zıbıdık şeyler yemedimm..
aoç sütünü hatta dondurmasını dahil hiç sevmiyorumm..
ben paket sütlere devam edeyim.
hazır ayrandamı yasakk,offf bu kötü işte..
hergün ayran mı çıpçcam ben:97:
istemeyen cevap vermez,kimsenın bogazını sıkamayız tabıı.kitabı olmayan ve diyeti yeni duymus,ögrenmeye calısan bırıne ben seve seve yardımcı olurum,ve yönlendiririmsevgiyle kalalım
masal ellerine sağlık çok güzel olmuş :)
gül ayrıca seni de tebrik ederim. zaten cetveline bakıp bakıp bravo diyorum sürekli.
bir de bence sorulara cevap verilmeyeceğini düşünmek çok yanlış olur. burada hep çok anlayışlı insanlar var ve kafamın karıştığı her noktada ben hep cevap aldım.
ama demek istedikleri sanırım şu:
kitabı okumadan gerçekten hem kafanda oturtamıyorsun bence hem de kitabı okumak apayrı bir motivasyon sağlıyor.
üzülmesin kimseciklerrrr
KARATAY DİYETİ 2. HAFTA SONUÇLARI ( 9 -16 EYLÜL )
1) Gul63 : % 2.06
2) Mattika : %1.99
3) yazz : % 1.77
4) leylak84 : %1.18
5) eski_bir_masal : %0.96
6) Tylholl : %73
7) Zelisce : % 0. 58
8) SAPRIHA & loxandra : % 0.5
9) Ylmznrmn: % 0.28
10) Rose1968 : % 0
Sevgili Masal, tekrar tekrar emeğine, yüreğine sağlık canım.
Birinci olan arkadaşımız Gül'ü de tekrar tekrar tebrik ediyorum.
Bir de bayanlar bu liste beni gerçekten çok mutlu etti, hepimiz de incelmişiz... Süperrrrrr, azimle devam diyorum. Başarılarımız daim olsun...
Ne demek öğretmenim ..
Gerçekten çok güzel sonuçlarımız.
Aaa haftaya ortalamasını da alayım yüzdelerimizin.
Ortalama yüzde kaç kaybımız olduğunu görelim.
masal ellerine sağlık çok güzel olmuş :)
gül ayrıca seni de tebrik ederim. zaten cetveline bakıp bakıp bravo diyorum sürekli.
bir de bence sorulara cevap verilmeyeceğini düşünmek çok yanlış olur. burada hep çok anlayışlı insanlar var ve kafamın karıştığı her noktada ben hep cevap aldım.
ama demek istedikleri sanırım şu:
kitabı okumadan gerçekten hem kafanda oturtamıyorsun bence hem de kitabı okumak apayrı bir motivasyon sağlıyor.
üzülmesin kimseciklerrrr
tam anlamıyla okumadım ama daha önce göz gezdirdim..canım kendi adıma konuşuyorum, ne istersen sorabilirsin. 200 sayfayı okumak hayli zor. Beni ilgilendiren ve bildiğim her sorunu cevaplarım ve diğer arkadaşlarımızda cevaplar sanırım....