Karatay Diyet günlüğüm

Sevgili günlüğüm..
8.gün sabahına uyandım kaçamaksız bir hafta geçirdim, alışveriş telaşım dışında spor yapamıyorum 57.3 ike başladım bu sabah 55.8 çıktım..:KK54: 1.5 kilom bir haftada gitmiş durumda zannediyorum artık 2.5 kilom kaldı çook mutluyum. Teşekkürler Karatay Hoppa

Sevgili günlüğüm..
8.gün sabahına uyandım kaçamaksız bir hafta geçirdim, alışveriş telaşım dışında spor yapamıyorum 57.3 ike başladım bu sabah 55.8 çıktım..:KK54: 1.5 kilom bir haftada gitmiş durumda zannediyorum artık 2.5 kilom kaldı çook mutluyum. Teşekkürler Karatay Hoppa
ooo hadi hayırlı olsun şekerim :)
56 yı kırmışsın :)

selammm :)
ben de geldim... boyum 158cm kilom 63,4 yarından itibaren ben de başlıyorum. siz de durumlar nasıl gidiyor firuzan27

Eveeet Karatay diyeti sonunda bugün 54.5kiloyum.. bir kilom kaldı onunda hemen gideceğini sanıyorum sonra koruma dönemi. Herkese tavsiye ederm. Zorlanmadm aç kalamdm jalsiz kalmadm

Kaçamak yapmadım karataya uydum. Ama hiç spor yapamadm idealimin altına düşmeye çalıştığım için 10 gün kadar 55 te takıldım ama sonra bi kereden düştü duraklamada sabretmek gerekiyor. Öğünler arası en az 5 saat bırakmak lazım ben şimdi 8 saatte anca acıkıyorum hemen doyuyorum iştahım azaldı

Kaçamak yapmadım karataya uydum. Ama hiç spor yapamadm idealimin altına düşmeye çalıştığım için 10 gün kadar 55 te takıldım ama sonra bi kereden düştü duraklamada sabretmek gerekiyor. Öğünler arası en az 5 saat bırakmak lazım ben şimdi 8 saatte anca acıkıyorum hemen doyuyorum iştahım azaldı
SÜPER :KK66: ben zaten öğle ve akşam yemeklerinde ekmek tüketen biri değildim. sadece kahvaltı konusunda endişeliydim fakat onu da başardım ve akşam yemeğine kadar açlık hissetmedim. bakalım 1 hafta sonra tartı ne diyecek. ilk hedefim 5 kilo vermek. (toplamda 10 kg vermem gerekiyor):KK49:

benımde karatayda 5 gunum..ekmeksız doymayan ben ekmek almıyorum agzıma ve acıkmıyorum....yalnız harfı harfına uymuyorum
atkadasın nasıl gıdyo acaba
bilimsel gerçeklerle kilo vermenin ABC'si kitabını aldım bugün elime ulaştı. okuyorum-anlıyorumHoppa umarım harfi harfine yerine getiririm.

X