- 28 Haziran 2015
- 980
- 1.706
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo hadi hayırlı olsun şekerim :)Sevgili günlüğüm..
8.gün sabahına uyandım kaçamaksız bir hafta geçirdim, alışveriş telaşım dışında spor yapamıyorum 57.3 ike başladım bu sabah 55.8 çıktım.. 1.5 kilom bir haftada gitmiş durumda zannediyorum artık 2.5 kilom kaldı çook mutluyum. Teşekkürler Karatay
Evet ya çok moral oldu sıra 55 i kırmaya sanırım bu kilolarda kırmak daha zor olacakooo hadi hayırlı olsun şekerim :)
56 yı kırmışsın :)
selammm :)Evet ya çok moral oldu sıra 55 i kırmaya sanırım bu kilolarda kırmak daha zor olacak
selammm :)
ben de geldim... boyum 158cm kilom 63,4 yarından itibaren ben de başlıyorum. siz de durumlar nasıl gidiyor firuzan27
SÜPER ben zaten öğle ve akşam yemeklerinde ekmek tüketen biri değildim. sadece kahvaltı konusunda endişeliydim fakat onu da başardım ve akşam yemeğine kadar açlık hissetmedim. bakalım 1 hafta sonra tartı ne diyecek. ilk hedefim 5 kilo vermek. (toplamda 10 kg vermem gerekiyor)Kaçamak yapmadım karataya uydum. Ama hiç spor yapamadm idealimin altına düşmeye çalıştığım için 10 gün kadar 55 te takıldım ama sonra bi kereden düştü duraklamada sabretmek gerekiyor. Öğünler arası en az 5 saat bırakmak lazım ben şimdi 8 saatte anca acıkıyorum hemen doyuyorum iştahım azaldı
bilimsel gerçeklerle kilo vermenin ABC'si kitabını aldım bugün elime ulaştı. okuyorum-anlıyorum umarım harfi harfine yerine getiririm.benımde karatayda 5 gunum..ekmeksız doymayan ben ekmek almıyorum agzıma ve acıkmıyorum....yalnız harfı harfına uymuyorum
atkadasın nasıl gıdyo acaba