• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızlık

Bekle bekle nereye kadar.

Ayrıca "sevdiğimimi" diyorsun o seni sevmiyor demek ki.Bekleyecek bir şey yok ortada.

Seni seveni de sen sevmiyorsun anladığım kadarıyla.Dolayısıyla onunla da mutsuz olursun.

İkisini de seçme.İlerde sevip sevileceğin bir ilişkin olsun.

Sabah konu açmışsınız ALDATILDIM diye

Sonra 2 erkek arasında seçim yapmak istiyorsunuz yeni konunuzda

Sizi aldatan mı sevmesini beklediğiniz kişi?

Evet ama onun beni sevmesini beklemek daha dogrusu onun beni sevmesi bana geri gelmesi imkansız. Aslinda benim icin imkansiz degil ama o gelmez artik. Ama bekliyorum işte. Sonra beni seven kişi de yaklaşık 2 sene olcak pesimde. Ona sans vermek istesem. Üzerim diye şans vermekten kaçıyorum

Tatlım daha 18 yaşındasın.Okuluna odaklan.Bak ne güzel kurslara gidiyormuşsun.Onlarla oyalan.İlla hayatında bir erkek olması gerekmiyor.Zamanı gelince doğru düzgün insanlar karşına elbet çıkar.

Evet ama onun beni sevmesini beklemek daha dogrusu onun beni sevmesi bana geri gelmesi imkansız. Aslinda benim icin imkansiz degil ama o gelmez artik. Ama bekliyorum işte. Sonra beni seven kişi de yaklaşık 2 sene olcak pesimde. Ona sans vermek istesem. Üzerim diye şans vermekten kaçıyorum
İlk yorumum da yazmıştım
Diğer konularınızı okumadan

İkisinden vazgeçin okulunuza odaklanın
Yaşınız 18 daha
Gençliğinizin en güzel yıllarını
Gereksiz iki erkeği düşünerek heba etmeyin
Karşınıza çok daha iyileri çıkacaktır

Yaşınız geçmemiş
Okulunuz bitmemiş
Neden 1 seçim yapmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi?

Sanki dünyada bu iki erkek kalmış sadece :KK45:

Back