bu testlerle kan versem cıkar mı

Arkadaşlar size bişey danışacam bugün yaptığım 11. Test ve gene böyle çıkıyor
Ben adette 3 gün önce lekelenme şeklinde kanama geldi 1.gün leke leke oldu 2.gün yoğun 3.gün azaldı ve akşam bitti 4nisanda başladı yani kanamam
Ben kan verdim 1.2 çıktı sonra tekrardan verdim 1.4 çıktı bu atacağım testi sabah yaptım acaba geç döllenme olabilir mi yada ne olabilir niye böyle çıkıyor
FADF8C4F-DE02-4E1F-94C9-33B99F1B98D1.webp

Arkadaşlar size bişey danışacam bugün yaptığım 11. Test ve gene böyle çıkıyor
Ben adette 3 gün önce lekelenme şeklinde kanama geldi 1.gün leke leke oldu 2.gün yoğun 3.gün azaldı ve akşam bitti 4nisanda başladı yani kanamam
Ben kan verdim 1.2 çıktı sonra tekrardan verdim 1.4 çıktı bu atacağım testi sabah yaptım acaba geç döllenme olabilir mi yada ne olabilir niye böyle çıkıyor Eki Görüntüle 3575568

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 13
inanın ben de hic anlamıyorum ama 1.4 deger yok diye biliyorum 5 ve üzerinde gebelik var deniliyor sanırım yogun bi kanama gorduyseniz de nasıl olur bilemedim bilen biri mutlaka yorumlasın 🙌🫶
Evet abla 1.4 düşük ama neden test böyle oluyor 11 tane yaptım ve arada farklı da yaptım lütfen böyle olan yada bilgisi olan bana bişeyler söylesin evde kafayı yiycem ya

Evet abla 1.4 düşük ama neden test böyle oluyor 11 tane yaptım ve arada farklı da yaptım lütfen böyle olan yada bilgisi olan bana bişeyler söylesin evde kafayı yiycem ya
ay valla hic bilemedim 2 günde bir 2’ye katlıyormuş sanırım beta o yüzden biraz daha bekleyip tekrar kan verin bence ben de yarın gidip vericem bakalım ne çıkacak inşallah allah isteyene nasip etsin 🙌

Back
X