- 24 Mart 2015
- 10
- 3
- 86
- 45
- Konu Sahibi Yasemin Atak
-
kim çocuğu gondermiş başındanCocugu zaten gondermissiniz basinizdan nesini dusunuyorsunuz kigidin bari beklemeyin
Yani başkasının çocuğunu bu kadar sahiplenmiş,canavar dediği adama sırf o çocuk için bi yıl daha katlanmayı göze almış biri için başından gönderdin demek biraz olmamış gibi ya...Cocugu zaten gondermissiniz basinizdan nesini dusunuyorsunuz kigidin bari beklemeyin
BencedeYani başkasının çocuğunu bu kadar sahiplenmiş,canavar dediği adama sırf o çocuk için bi yıl daha katlanmayı göze almış biri için başından gönderdin demek biraz olmamış gibi ya...
Size katılıyorum... Çünkü bana "anne" diyen bir çocukla ister istemez bir bağ kurdum. Onu hazırlamaya çalışıyorum. Ama üzüldüğünü de biliyorum. Başımdan atmak değilde onu bu durumdan kurtarmak sözü daha doğru bu durumda..Yani başkasının çocuğunu bu kadar sahiplenmiş,canavar dediği adama sırf o çocuk için bi yıl daha katlanmayı göze almış biri için başından gönderdin demek biraz olmamış gibi ya...
Teşekkür ederim anladığınız için..Bencede
Geçen yıl tam bu zaman yine boşanmak üzereydik konu ise çocuk meselesi ve onun tavırlarıydı. Ona geri döndüm çünkü hala sevgi aşk vardı. Şimdi yine aynı durumdayız ama sebebi hiçbirşey. O artık öylesine uzak ve umursamaz davranıyorki içimde ona karşı sadece öfke var. Bir haftadır onu eve almıyorum. Birkere elinde çiçekle gelmeyi düşünmedi bile.. Onu sevsem bile artık karşılıksız olduğunu düşünüyorum..Eşinizi canavar olarak görüyorsanız ,1 sene uzun bir süre,nasıl bekleyeceksiniz ki?En ufacık sevgi kalmadı mı içinizde?
Çocukla konuştum zaten her zaman yanında olurum diye..Ayrilin ama cocukla baginizi koparmayin. Esinizle guzellikle ayrilirsaniz ve ben ogluna abla olarak destek olmak istiyorum derseniz karsi cikmaz bence. Aileniz ha simdi uzuldu ha 1 sene sonra. Beklemeye gerek yok.
Tüp bebek yapma aşamasındaydık herşeyde bir hayır vardır derler ya senemiz dolmadığı için tüp bebek yapmadılar. Onun baba olduğu çocuğun halini gördüm ama kendim için çocuk istemiştim. Nasipten öte köy yok işte..Ayrılmanız en doğru olanı. Belki baba olduğu aklına gelir de oğluyla ilgilenir. Böyle bir insanla hayat geçmez bir de çocuk yapmayı düşünmüşsünüz yazık olmaz mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?