• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızlık kötü şey..

Boşansınmı beklesinmi(sadece 1 sene)

• Boşansın

OY: 8 57,1%
  • Beklesin

OY: 6 42,9%

• Ankete Katılan
    14
Tüp bebek yapma aşamasındaydık herşeyde bir hayır vardır derler ya senemiz dolmadığı için tüp bebek yapmadılar. Onun baba olduğu çocuğun halini gördüm ama kendim için çocuk istemiştim. Nasipten öte köy yok işte..
Hakkınız da hayırlısı olsun. Fotoğrafta ki sizsiniz sanırım isterseniz kaldırın onu tanıdık çıkabilir.

Şimdi her kim olursa olsun, bir çocuğun ergenlik dönemindeki gelişimi çok önemli.. Çok dikkatli olmak lazım. Bir yetişkin gibi karşınıza alıp durumu anlatmalısınız. Bekara boşamak kolay gerçi, ben boşanırdım ama çocuğu asla bırakmaz hatta benimle kalmasının bir yolunu bulurdum. Daha bunun lise çağı var. O ailenin yanında yok olup gider 18ine gelene kadar o çocuk. Sokaklardan toplarlar o ilgisizlikle. Kendini evliliğin içinde harap etmeden orta yolu bulman lazım. Keskin bir karar vermemelisin. 2 ay sonra ilk sınav var. 2 ay bekle, sonra durumu çocuğa aç. Ha bi de kocanı bu fikre alıştırman da lazım. Pedagogla görüşebilirsin belki çocuk için..
Ben psikologumla konuşuyorum zaten.. işte beni gerçekten anladınız çocuk için bir hayat için nasıl endişe duyduğumu anladınız."Beklemelimiyim" sorusu bunun içindi zaten. Sonradan o çocuk için pişman olmak istemem. Ama kendimide düşünmek zorundayım. Psikologum eşimle birlikte bir evlilik terapistine gitmemizi önerdi. Fakat oturup tek kelime edemediğim birinden bahsediyoruz.Orta yolmu bilmem ama bu seneyi atlatmak düşüncemde var.. Bilemiyorum..

Yanliz birsey soracagim. Cocuk anne ve babasinin yaninda siddet falan mi goruyordu. Yani sizin yatili okulda daha iyi olacagini dusunmenizin sebebi neydi?

Yanliz birsey soracagim. Cocuk anne ve babasinin yaninda siddet falan mi goruyordu. Yani sizin yatili okulda daha iyi olacagini dusunmenizin sebebi neydi?
Ben çocuğu tanıdığımda 11 yaşındadydı annesini görmüyordu babaanne elinde büyümüştü bunlar çocuk 3,5 yaşındayken ayrılmışlar. Annesinin babaannesinin ve babasının evi arasında itilip kakılıyor istenmiyordu. Sokak çocuğuydu köpeklerle arkadaştı.Dersleri vasattı.O ortamdan uzaklaşması şarttı.Bu arada yatılı okul fikride benim değil babasınındı fakat evlenince vazgeçip yanımızda kalmasını istediler. Bu bir sorun değildi fakat çocuk hem bizim kavgalarımıza şahit oluyor hemde babasından şiddet görüyordu..

Ben çocuğu tanıdığımda 11 yaşındadydı annesini görmüyordu babaanne elinde büyümüştü bunlar çocuk 3,5 yaşındayken ayrılmışlar. Annesinin babaannesinin ve babasının evi arasında itilip kakılıyor istenmiyordu. Sokak çocuğuydu köpeklerle arkadaştı.Dersleri vasattı.O ortamdan uzaklaşması şarttı.Bu arada yatılı okul fikride benim değil babasınındı fakat evlenince vazgeçip yanımızda kalmasını istediler. Bu bir sorun değildi fakat çocuk hem bizim kavgalarımıza şahit oluyor hemde babasından şiddet görüyordu..

Oy kıyamam. Şimdi anladım. sizden Allah razı olsun. Kendi cocugunuz gibi sahiplendiginiz bosandiginiz halde en cok onu dusundugunuz icin. Ama siz de befret ettiginiz adamla 1.sene evli kalamazsiniz. O cok zor bi durum.

Back