Kararsızlık,korku,kızgınlık...

Beni en çok okuduğum kadınlar kulübü hikayeleri etkiliyor. Kıskanmayan insanların sevgisi de bitiyor burdan okuyorum

Eşim dışında hayatım var. Ama ben hep onu istiyorum yanımda. Hayattan onunla zevk alıyorum.Ondan çok daha geniş çevrem var ama bu yeterli olmuyor. Açıkçası onsuz hayat istemiyorum

ama çok fazla çalışıyorsa ve sorumlulukları fazlaysa onunda insan olduğunu monotonluğa düşeceğinizi unutmayın

eşiniz bence motonluk ve eskiden yaşadığı madsel sıkıntıdan ötürü içsel sıkıntı yaşıyor

bence size değer veriyor
onun düşünülmeye ihtiyacı olduğunu unutmayın

bu konuyu bence unutun
alkollüyken herkes bir başkası olabiliyor

fikrim = evliliğiniz biraz emek ve karşınızdakinin yerine kendinizi koymanızla diriltilebilir

size heyecan lazım

Ona sormaya korkuyorum. Ya duymak istemediğim şeyleri söylerse? Ya gerçekten benden vazgeçtiyse? Onun beni sevmemesini düşünemiyorum bile. Yıllarca o kadar sevdi ve ilgilendiki şimdi yeni durum canımı çok yakıyor.

Eşimin çok zor bir dönemden geçtiğini biliyorum ve onu anlamaya çalılıyorum ama onunda beni anlamasını istiyorum

Hepinize teşekkür ediyorum cevaplarınız için. Tek tek cevaplamaya çalışıyorum ama yetişemiyorum:) Hem fikrimizi sordu hemde verdiğimiz önerileri dikkate almıyor diyebilirsiniz. Hepsini dikkate alıyorum emin olun. Sadece ne yapacağımı bilemiyorum

Hırpalamadığın için teşekkür ederim. Hepinizi tanıyorum burdan. Ve sizin aşağı yukarı benimle aynı görüşlerde olduğunuzu biliyorum. Bunlar dıymam gereken ama duymak istemediğim şeyler ne yazıkki

Beni en çok okuduğum kadınlar kulübü hikayeleri etkiliyor. Kıskanmayan insanların sevgisi de bitiyor burdan okuyorum
seven insan kıskanır tezini doğrulayacak kadar bir şey yaşamadım .
Ancak kıskanma belki sevgi değil de sahiplenme içgüdünden kaynaklıdır . Evde sizden başka kimsenin kullanmayacağına emin olduğunuz bir nesneyi kıskanır mısınız ? Yada eşiniz sizin sahiplik alanınızdan çıkmadan önce dizinizin dibinde otururken kıskanıyor muydunuz ? Belki de adamın sizde kıskanacak bir şeyi yoktur . Koşulsuz şartsız ona her şeyi sonuna kadar sunuduysanız bu çok olası velev ki girdiği ortamla da tanıştığı hanımlarla ne yazık ki aynı eğitim düzeyine sahip değilsiniz yani sizi alışıla gelmiş düzeyin altında buluyor da olabilir .Bu durum ben klasik doktor evliliklerini hatırlattı . Çok fazla İngiliz edebiyatı tarihi romanik kitabı okudum diye mi bilmiyorum ama bence eşinize cepte olmadığınızı size başkalarının ilgi duyduğunu ve sizin belli bir birikime sahip olduğunuzu göstermelisiniz . Duymak stedikleriniz bunlar . Ancak evliliğiniz bence düşünce olarak sarsılmaya başlamış iyice tartın . Değer mi ? Değişir mi bir şeyler ?

kocalar icin her zaman az verip aratma çok verip sapittirma diye dua mi etmek lazim..neden bu erkekler daha iyi imkanlari daha farkli insanlarla tanisinca ilk esini begenmez ki oysa kadin tam tersi icin cabalar aman esim kirilmasin kendini kotu hissetmesin felan kadin erkek farki galiba istisnalar vardir elbette kimseyi yasadigi hayat veya tercihlerinden dolayi yargilamak haddime degil ama aceba beni seviyormu sevmiyormu diye dusunerek yasamaktansa varsin şöförumde olmasin bosanmak son care bencede evlilikte ama kendinize olan sayginizi bile sorgulamaya basladiysaniz buraya yazdiginiz hisleri kocanizla paslasmalisiniz onun verdigi cevap zaten sizin aradiginiz cevap olacaktir

esim profesor, ben basin mensubuy(d)um.
esimin gorevi geregi istifa ettim ve yurt disina yerlestik.
Yurtdisindaki birinci senemde ikinci bebegime hamile kaldim ve bebegim su an 6 aylik.
cok iyi bir muhitte, buranin standartlari acisindan iyi bir evim var. yakisikli ve genc yasinda prof olmus bir esim var.
ne yazik ki dogum sonrasi toparlanamadim fiziksel olarak, bakimli ve guzel sayilmam.
mutsuzum.
tek basima cok fazla sorumluluk ile bas basayim... keza esim de oyle.
birbirimize karsi micmic olamamamiz, sorumluluklarimizin fazlaligindan.

sizin hikayenizin yilbasi kismina dek olan bolumune yorumum budur.
geri kalani icin sunu diyebilirim ki, kaldirabileceginden fazlasini icmis; bence bir daha uzun sure icki icmeyecektir bile.

bu arada spor salonu konusuna da sunu demek isterim. 1 yil ozel erkek hoca ile calistim. adamin bana ne yan ne de duz hicbir bakisi olmadi. meslek gruplarini zan altinda birakmayalim.

FArkettiniz mi son zamanlar da eşinizle iletişiminiz hiç olmamış.
Yani en azından ben böyle anladım.
Alıp karşınıza konuşmayı denediniz mi?
Şikayetlerinizi, beklentilerinizi, hissettiklerinizi anlattınız mı ona?
Aslında en büyük sorun iletişimsizlik.
Bence biran önce konuşun eşinizle.
Ve eğer ki aynı şekilde devam ediyorsa gururunuzu paraya tercih etmeyin.

Eşimin çok zor bir dönemden geçtiğini biliyorum ve onu anlamaya çalılıyorum ama onunda beni anlamasını istiyorum

belli bir yere kadar sizi anlayabilir ama daha fazlası yani sizi fazla anlamaya çalışması o da üstüne bir yük
siz kafanızı dağıtabilirsiniz
ama onun kafasını dağıtması için bile önce sorumluluklarını yerine getirmesi lazım

Waoow işte kadın budur

Kırıldım gerçekten dann diye yazmanıza. Sevgisi bittiysede çok olmamıştır diye tahmin ediyorum.zira gözümün içine bakıyor şuanda karşımda. Üzülmeme üzülüyor bunu çok iyi biliyorum.
Sevgisi bitmek o kadar kolay değil sadece statün için sevgisi bitmez bitemez başka nedenler aradın mı sevişmiyoruz demişsin bu konuda üzerine düşeni yapıyor musun(sex evlilkte sanılandan daha önemli bi dinamik) çabalamaya değer bence mutsuz olduğun için sorunların gözünde büyüyor hakkaten silkelenmelisin

E madem aileniz maddi yönden vaovs harika falan, boşanırsanız zorluk yaşamazsınız.
Toplasaydınız kanıtları açsaydınız davayı alsaydınız nafakayı.
Bıraksanız aldatacak cinste bir koca.

E madem aileniz maddi yönden vaovs harika falan, boşanırsanız zorluk yaşamazsınız.
Toplasaydınız kanıtları açsaydınız davayı alsaydınız nafakayı.
Bıraksanız aldatacak cinste bir koca.
Ailem maddi yönden waoow demedim yanlış anlaşılmasın. Sadece rahat bir hayat yaşadım evlenmeden önce dedim. Maddi ve manevi anlamda. Öyle bir karar alırsam tabiki maddi ve öanevi olarak arkamda olacaklardır. Kaldıki zaten evlendikten sonra edindiğimiz malları paylaşırız sorun bu değil yani. Asıl Sorun yalnız kalmaktan korkmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…