Kararsızlık,korku,kızgınlık...

bu imkanların hiç birisi ben de yok ama sennden farklı değil evliliğim erkekler kadınların ruhundan anlamıyr

konunun özü burda.En canımı acıtan kısmı..vazgeçeceğim şey aslında çok sevdiğim ve tekrar sevilmek için öldüğüm kocam..

En çok istediğim şey ve belkide bende eksik olan en önemli şey eğitimim ama ders çalışamayacak kadar tembelim Biliyorum sorunumu ama çözemiyorum. Kızlarıma ders çalıştırırken bile fenalık geliyor içime ,kendimi ders çalışırken düşünemiyorum(

Ya unutacaksin sineye cekeceksin ve hayatina icin aciyarak devam edeceksin ya da korkmayip bosanacaksin ama. Baska bir ihtimal yok ki?
10 yıl önce ablam boşandı. Çok zor zamanlar geçirdi manevi olarak. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Sanırım hazırlıklı değilim yalnızlığa ve belkide hiç hazırlıklı olamayacağım

Sen kendine yardım etmezsen kimse edemez. Adam yüksek lisansa başlamış sen daha üni terk. Sen ne kadar kendini geliştirirsen o da o kadar sana saygı ve sevgi gösterir. Zorla kendini başla bir ucundan.

Bu erkekler neden sonradan değişiyor anlamıyorum, adam resmen hayatı değiştikçe beğenmemeye başlamış, siz de üniversiteyi bitirin, yükselin kıymete binersiniz bu kez o başlar sizi incelemeye bence hala da olmuyorsa boşanılır, okurken sinir oldum.

konunun özü burda.En canımı acıtan kısmı..vazgeçeceğim şey aslında çok sevdiğim ve tekrar sevilmek için öldüğüm kocam..
Tabi ki severek bayılarak evlendiğimiz insanlardan vazgeçmek kolay değil çok haklısın.
Koşa koşa boşanmalısın da demiyorum,gerçekten kolay değil yuva bozmak.
Aynı yastığa baş koyduğunuz,en aciz zamanlarınızda yanınızda olan insandan ,hastayken sizi düşünen,gereği gibi sevmesini bilen insandan vazgeçilmez.Fakaat;
Sizin yanınızda başkalarıyla ilgilenebilme cesareti var adamın,sarhoşluk bahane.Aklında olmasa idi çıkmazdı dışarı içince.
O kadar umursamıyor ki yoksunuz onun için .
Bunlardan da vazgeçmeniz zor değil.
Tekrar sevilmek için de sanırım yapmanız gerekenler var ve bunları yapamayacak kadar tembelim diyorsunuz.
Bir psikolog en iyi çözüm olacaktır sizin için.Maddi imkanlarınız da var.
Çok faydasını görürsünüz.

bu tamamen kendini motive etmenle alakalı aslında. Eşin sana saygı duymuyor ve görünüşe göre de değişecekmiş gibi görünmüyor. Bu durumda yapacağın 2 şey var, ya bu olayı kanıksayıp yaşamını eşinle ev arkadaşı kıvamında ve evlatlarına adayarak geçireceksin, ya da silkinip küllerinden doğacaksın :) tembellik senin için kader olacaksa hayatının bundan sonrasının bir önemi kalmıyor ne yazık ki.. hangi ülkedesin? hem çalışıp hem okuyabileceğin bir ülke ise hiç durma, inan bana evlatlarının bile bitik bir anneye saygısı olmaz, bir an evvel silkelen..

Ayy beceremedim cevap yazmayı. Tarif ettiğiniz şey benimde aklımdan geçrn. Ama onun bu anlamda değişmesini ona yakıştıramıyorum. Canım yanıyor ve çok üzülüyorum

Çok da bitik değilim :) Üni okumayo düşünüyorum ama çalışmak şimdi değil. Hem çocuklar,hem okul ,hem iş mümkün görünmüyor.

eşin dışında hayatın olmayabilir mi?
mesela eşinin tanımadığı arkadaşlar edinsen eşin onsuz da çevren olduğunu görse seni merak etse

alkollü iken yapılan yanlış bence affedilir birşey
sonuçta genelde kontrol ediyormuşsunuz

adam belki de hayatından
sürekli stres sahibi ( fazla sorumluluktan) bıktı

o düşünmeden onun ve aileniz için neler yaptınız?

neyse konuya döneyim
alkollüyken yapılan yanlış affedilebilir

Eşim dışında hayatım var. Ama ben hep onu istiyorum yanımda. Hayattan onunla zevk alıyorum.Ondan çok daha geniş çevrem var ama bu yeterli olmuyor. Açıkçası onsuz hayat istemiyorum

Kırıldım gerçekten dann diye yazmanıza. Sevgisi bittiysede çok olmamıştır diye tahmin ediyorum.zira gözümün içine bakıyor şuanda karşımda. Üzülmeme üzülüyor bunu çok iyi biliyorum.
Bir yanlışlık var bu işte.
Kırılman gereken ben değilim,sana saygısız ve sevgisiz davranan eşin olmalıydı bana göre.

Benimde aklım buna takıldı. Ben yokmuşum gibi davrandı. Demekki gerçekten olmasam başka şeylerde olabilirdi. Bazı şeyler ona yakıştıramıyorum. Sevgisizlik ve biz pek yanyana yakışacak kelimeler değildi bizim hayatımızda

Ben yaşarken sinir oluyorum. Hayatım benim kontrolümden çıktı gibi hissediyorum şuanda. Ve yanlış karar vermekten deli gibi korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…