• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsizlik.. hanimlar bi el atin lutfen :))

Vede bayağı bir geniş araştırmak lazım mesela size tavsiye edenlerin dışında birilerine de sorun.Evlilik bu dönüş o kadar kolay olmuyor malesef .Hakkınızda hayırlısı olsun.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için amin :) evet sorduk tabiki kime sorduysak çok iyi aile dediler zaten bu yüzden buraya da yazıp fikir almak istedim yoksa normalde kolay kolay evlilik düşünen biri değilim

Aile vs çok zor geldi mi size de ben çok duygusal biriyim de o yüzden soruyorum :)
Mesela benim yurtdışı değil il dışı ama 7.senem hala niye geldim diyorum 😂 ama bu aileyle alakalı bir şey bizimki aile apartmanı ve sıkıntılı o yüzden tabi herkes aynı olacak diye bir şey yok bende gece gece felaket tellalı gibi çöktüm konuya 😂

Başlarda tabiki zor ama alışıyorsun zamanla ..bende ikiz kızkardeşim var asla ayrılmam ben yurtdışı asla demiştim büyük konuşmuşum 🙊 ama çocuklar olunca ve izine gidip gelirsin ailen gelir turist olarak .. yani aileyi iyi araştır buraya gel gör eş adayı aile kolu komşu çevre sonra karar ver .. Ben halen her izin dönüşü ağlarım 😂😄
Yaaa yorumunuz için tesekkur ederim bende yaşadığım şehrin bile dışına çıkmam diyordum ya büyük konuşmamak lazım :D

Mesela benim yurtdışı değil il dışı ama 7.senem hala niye geldim diyorum 😂 ama bu aileyle alakalı bir şey bizimki aile apartmanı ve sıkıntılı o yüzden tabi herkes aynı olacak diye bir şey yok bende gece gece felaket tellalı gibi çöktüm konuya 😂
Ahahahah çok tatlısınız yorumunuz için teşekkür ederim bunlar da ailesi birbirine düşkün ve hep yakın oturuyorlarmış

Yorumunuz için çok teşekkür ederim evet dediğim giibi görünüşte iyiler ama sonrası nasıl olur bilemiyorum bu yüz

Sorduk bizim de orda tanıdıklarımız var herkes çok iyi diyor :) zaten bu yüzden kafam karıştı ki ben yoksa kolay kolay evlilik düşünen biri değildim
Canım sen adama ısındın mi, kafalarınız uyuyor mu, ömrünü geçirecek kadar aşık oldun mu adama, bunlara bak, ama sakın sakın acele etme..
Çok istiyorsa beklesin seni ☺

Anlatayım da hemcinslerime ibret olsun. Bizim tanıdıklar Avrupa da yaşıyor. Türkiyeden kiz bakiyorlar neyse çok hanım tam istedikleri gibi ev kızı buluyorlar. Aile çok beğeniyor. Olanla gorusturuyorlar hepsi telefon üstünden ilerliyor. Oğlan kıza diyor ki "ben istemiyorum ailem zorluyor, sende ıstemedıgını söyle". Sonra kızın ailesi şok oluyor.. Bitirdiler. Orda birsuru kız var, yaşam tarzı farklı, her şeyleri farklı,ayrica adamın gerçek yüzünü bile bilmiyorsun. Riske girme. Çalış atan kendi ekmeğini kazan. Ayaklarının üstünde dur önce evliliğe de sıra gelir
Nasıl yani nişanlıyken mi oğlan istemiyorum de diyor

Aile vs çok zor geldi mi size de ben çok duygusal biriyim de o yüzden soruyorum :)
Çoluk çocuğa karışınca öyle fiti fiti düşemeyeceksin yollara benden uyarması. Hastalığı olacak, ıvır zıvır bir sürü eşyası, okulu olacak...

Ahahahah çok tatlısınız yorumunuz için teşekkür ederim bunlar da ailesi birbirine düşkün ve hep yakın oturuyorlarmış
Ayy geçmiş olsun sana şimdiden 😝 şaka bir yana hayırlısı ise olsun inşallah hayırlı değilse hiç olmasın ..

Canım sen adama ısındın mi, kafalarınız uyuyor mu, ömrünü geçirecek kadar aşık oldun mu adama, bunlara bak, ama sakın sakın acele etme..
Çok istiyorsa beklesin seni ☺
Oğlan şuan için çok ilgili duruyor bu huyu hoşuma gitmedi desem yalan olur fakat aşk olmadım çünkü yeni tanıyorum hani kısa süre zarfında aşk olmaz tanımak lazım :) dediginiz gibi istiyorsa beklesin :D teşekkürler:)

Siz anlaşıyorsunuz araştırmalarınızın sonucundada iyi diyorlar sizinde içiniz ısındı ama tereddütleriniz var.Evlilik plânınızda olmadığı için acele gibi geliyor size galiba.

Ya benim için ilk uçakla Türkiye'ye geldi bu öyle bi durum değil sürekli arıyor aradığında ise çok istediğini her seferinde dile getiren birisi teşekkür ederim yorumunuz için neler var maalesef başıma gelmez dememeli
Aynen. Siz dikkat edin

Merhaba değerli kk üyeleri :) fırsat buldukça girip okuyordum ama nasipte üye olup akıl almak da varmış önce kendimden bahsedeyim üniversitede hemsirelik bölümünden yeni mezun olmuş kpss sınavına hazırlanan fakat atanma ihtimali düşük olan biriyim. Görücü usulü ile karşıma birisi çıktı çocuk iyi birisi görünüşte, dış görünüş olarak iyi, ailesi aşırı iyi duruyor beni surekli arayip mesaj atiyorlar (bu kadar iyi olmasi beni bile sasirtti ki ben normalde oyle sansli bi insan degilim) hatta hemen nişan söz yapmak istiyorlar ee sorun ne derseniz sorun yurtdışı olması yani olursa eğer gurbete gitmek zorunda kalacağım. Ben ailesine çok düşkün biriyim yapabilir miyim bilmiyorum yeni dil,yeni insanlar vs ailesi Türk fakat doğma büyüme orda yaşıyorlar akrabaları felan hep orda, çocuğun orada kendine ait şirketi var o yüzden bırakıp da Türkiye'ye yerleşme gibi bi şansı yok maddiyatına güvendiği için istediğin zaman Türkiye'ye aileni görmeye gidebilirsin diyen birisi ama ben gidersem mesleğimi orda yapamam zaten çalışmamı da istemez gibi duruyor yani hem ülkemi, ailemi, mesleğimi bırakmak zorunda kalacağım benden büyük fedakarlık bekleniyor bi yanımda burda olsan da kötü biri çıksa daha mi iyi olcak sanki diyor pişman olmaktan da korkuyorum ayy bilemedim yurtdışına gidenler ya da benim yerimde olsaydınız napardınız değerli yorumlarınızı bekliyorum yorduysam affola okuduğunuz için teşekkürlerr :))

Oncelikle mesleginde kolaylij ve basarilar diliyorum. Bazi yazan arkadaslara katiliyorum. Benimde ayni durumlari yasamis ve gormus biri olarak... seni altin kafese de koysalar yinede buyuk ozlemlerin olacak ne kadar sevsende hep bir yere kadar. Zor bir tecrube.. suanki sartlarim olsa hayattin hen guzel doneminde dolu dolu yasayip sevdiklerimden ve deger verdiklerimde uzak kalma.. hayatta hic birseye degmiyor giden yaslar cekilen cileler hasret hayatina damgasini vuruyor

Siz anlaşıyorsunuz araştırmalarınızın sonucundada iyi diyorlar sizinde içiniz ısındı ama tereddütleriniz var.Evlilik plânınızda olmadığı için acele gibi geliyor size galiba.
Evlilik hiç planımda yoktu zaten görücü usulü ama ne desem tamam diyor :KK70: tereddütlerim çok fazla maalesef ve bana acele geliyor haklisiniz özetlemişsiniz :halay: hani bi yanım belki kısmet iyi biridir derken bi yanım ise kızım kendine gel ne evliliği sen sosyal gezmeyi seven birisin henüz önünde zaman var saçmalama diyor :D

Oncelikle mesleginde kolaylij ve basarilar diliyorum. Bazi yazan arkadaslara katiliyorum. Benimde ayni durumlari yasamis ve gormus biri olarak... seni altin kafese de koysalar yinede buyuk ozlemlerin olacak ne kadar sevsende hep bir yere kadar. Zor bir tecrube.. suanki sartlarim olsa hayattin hen guzel doneminde dolu dolu yasayip sevdiklerimden ve deger verdiklerimde uzak kalma.. hayatta hic birseye degmiyor giden yaslar cekilen cileler hasret hayatina damgasini vuruyor
Çok tesekkur ederimm güzel dilekleriniz yorumunuz için haklisiniz :KK200:

Merhaba yıllarca sevgili olup çok tanıdığını zannedip evlenince hiç tanıyamamışım bana bunu yaptı şunu yaptı diyen çokk örnek var , insanları içine girmeyince tanımak zor Allah hayırlısını versin herkeze herşeyin ama hemen kestirip atmayın düşünün bi süre adamı analiz edin içinize sinerse neden olmasın belkide çok mutlu günler sizi bekliyo 🥰

Tabiki aile iyi. Cahil bir aile, ogullarina es degil, hizmetçi ariyorlar.
Ondan dolayi Türkiyeye gidiyorlar, genç, tecrübesiz kizlari alip, yurtdisinda cehenemi yasatiyorlar.

Ha bide söyleyim, genelikle o oguluslari her m**u yemis olanlardan oluyor. Ya kumar belalari var, yada Türk olmayan kizlar ile beraber yasama var,.. Yani ailelerin tasvip etmedigi hayatlari sürdürüyorlar. Ailelerde cahil umuduyla "eger basini baglarsak uslanir" diye Türkiyeden gelin bakiyorlar.

Yani tanimadan etmeden söz nisanmi olur allasen? Eminim simdi o aile tüm maddi gücünü kullanarak senin gözünü boyamaya çalisirlar. Hiç kanma. Sakin o oglanada, aileyede bulasma.

Bir sekilde Türkiyede yolunu çiz. Yurtdisinda bu aile ile hem yeni dil, yeni kültür ile asla yapamazsin. Cok çok yipranirsin.

Tabiki aile iyi. Cahil bir aile, ogullarina es degil, hizmetçi ariyorlar.
Ondan dolayi Türkiyeye gidiyorlar, genç, tecrübesiz kizlari alip, yurtdisinda cehenemi yasatiyorlar.

Ha bide söyleyim, genelikle o oguluslari her m**u yemis olanlardan oluyor. Ya kumar belalari var, yada Türk olmayan kizlar ile beraber yasama var,.. Yani ailelerin tasvip etmedigi hayatlari sürdürüyorlar. Ailelerde cahil umuduyla "eger basini baglarsak uslanir" diye Türkiyeden gelin bakiyorlar.

Yani tanimadan etmeden söz nisanmi olur allasen? Eminim simdi o aile tüm maddi gücünü kullanarak senin gözünü boyamaya çalisirlar. Hiç kanma. Sakin o oglanada, aileyede bulasma.

Bir sekilde Türkiyede yolunu çiz. Yurtdisinda bu aile ile hem yeni dil, yeni kültür ile asla yapamazsin. Cok çok yipranirsin.
Yok zaten tanımadan nişan yapmam ailem her konuda çok şükür arkamda onlar da az cok benim ailemi tanıdılar öyle bir durumda ailem bırakmaz beni oralarda hani herşeyi düşünmek lazım iyi gözüküp kötü de çıkabilir ya da gerçekten çok iyi olabilir bilemiyoruz tabi hayırlısı olsun yorumunuz için çok tesekkur ederim

Back