Kararsızlığım...

beyazpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
2
0
36
İstanbul
Yaklaşık 2 yıldır devam eden bir ilişkim var ve bir çok kez inişler çıkışlar oldu. 2 ay kadar ayrı kaldık ve tekrar bir araya geldik. Bizim çift olarak ilişkimiz pek normal değildi. Bazı kısıtlamalar bu nedenle çıkan tartışmalar kavgalar vs. hepsinde onun ve benim alttan almalarımızla üstesinden geldik. Bizim ilişkimize sadece biz değil 3. kişiler de müdahale edebiliyor ve ayrılmamıza yönelik benim hakkımda bazı yalanlar iftiralar altıldı. Bunlara inanmayarak devam ettik. Özetlemek gerekirse benim samimi arkadaşımın eşinin kardeşi benim sevgilim oluyor. Benim hakkımda iftiraları atanda arkadaşımın annesi. Şöyle oluyor ki arkadaşım dediğim insan ki denmez bile, benimle ilgili şeyleri annesine söylüyor annesi karşı tarafa iletiyor. Böylelikle kızın ağzından çıkmamış oluyor. Kızda suçu annesine atabiliyor. Bütün bunların sebebi kıskançlık. Şimdi ise o kız boşanıyor ve suçun bir kısmını benim üstüme yıkmaya çalışıyorlar. Karşı taraf bunun bir olduğunu biliyor ve beni suçlu görmüyorlar. Fakat ailem onunla beraber olmamı ve evlenmek için doğru bir karar olmadığını söylüyorlar kısacası bitirmem için baskı yapıyorlar. Ben arada kalmış bir vaziyette ortada bir yerdeyim nerede olduğumu bilmiyorum. Sevgilim 1,5 aylık asker ve böyle sıkıntılı bir zamanımda onun sesini duyup rahatlamak için askeriye yi arıyorum ve beni tersliyor neden ise benim askeriyeyi aramış olup orada ki insanlarla muhatap olmam ben 2 yılda bu kadar kırılmamıştım. Kalbim ona karşı çok kırık. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Sevmiyor muyum seviyorum hemde deliler gibi fakat sadece sevmenin yetmeyeceğini biliyorum. Onunla benim sonumun hayırlı olmayacağınıda biliyorum bütün bu gerçekleri görüp te ondan vazgeçemiyorum. Bunda ailemin etkisi çok büyük onlar istemiyorlar. Ki bir büyük bir şey diyorsa elbet gerçek payı vardır. Ne yapacağım ne nasıl olacak bilmiyorum. Kararsızlıkla dolu günler geçiyorum. Yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler…

çok merak ettim ailem sevmiyor istemiyor demişsinizya ailenız bunun kararını neye göre verıyor cocukla yuz yuze gelıp ıkı laf ettıler mı nerden bılıyolar iyi mi kötü mü ??

çok merak ettim ailem sevmiyor istemiyor demişsinizya ailenız bunun kararını neye göre verıyor cocukla yuz yuze gelıp ıkı laf ettıler mı nerden bılıyolar iyi mi kötü mü ??

Tabi iki aile bir araya gelip askerden sonrası için konuşuldu aileler tanışıyor ve sevgilimi tanıyorlar. benim ailemin korkusu 3. kişilerin huzurumuzu kaçırmasından yana.

Canım eğer ailen istemiyorsa mutlaka geçerli bir sebebi vardır..Ailenin istemediği birisiyle eğer evlilik olursa senin mutluluğun için kabul edebilirler ama eşinle herhangi bir problem yaşarsan onlarla rahat rahat paylaşamayacaksın çünküü biz sana söylemiştik bunu sen istedin şimdide sonuçlarına katlanmak zorundasın şikayet etme diyip işin içinden çıkabilirler..Enine boyuna düşün derim canım eğer sürekli bu şekilde devam edicekse zaten sende ileride mutlu olamazsın..Sadece sevgi yeterli olmaz bu durumda diye düşünüyorum..
Yinede karar senin tabiki canım..Umarım kendin için doğru kararı verirsin..

Back
X