- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.707
- 63
- Konu Sahibi Minikkuala
-
O zaman eşinin olmadığı bir yerde kaynanana ağzının payını versinn
kv harfi harfine anlatır üstüne bide ekler anlatır bence yanında ağzının payını verse daha iyi olur yoksa olmayan şeyleri bile oldu diye anlatan bi kadın annesi
Annenizde kalsanız olmaz mı? Hem evi uzak diyorsunuz, hem de çalışıyor. En azından 15 gün orada kalın.
Sonuçta eşiniz annenizi tanıyor annemden öyle birşey bekliyor musun senin annen yanlış anlamış dersinizz
Valla biraz daha böyle giderse annem ne eşimi ne beni kimseyi dinlemeyip Allah ne verdiyse soyleyip çıkar işin içinden
Valla biraz daha böyle giderse annem ne eşimi ne beni kimseyi dinlemeyip Allah ne verdiyse soyleyip çıkar işin içinden
40 gün falan ne ya, ben preeklapsi geçirdim sezaryen oldum, 100 kiloydum ödemden patlıyordum yine de annem yanımda 10 gün kaldı yetti, 5. gün de gitse olurdu her işimi yapacak durumdaydım, kimseye gitmeyin kimseyi de çağırmayın ilk hafta eşiniz izin alsın yanınızda olsun yeter, o gittikten sonra uygunsa bikaç gün de anneniz kalır yeter inanın kimseye ihtiyacınız da tahammülünüz de olmayacak. boşuna strese girrmeyin, kapıyı kapatın kimseye de açmayın.
Düzelmek için bazen bir cinnet şartt
Sen annene gidince o ne diye gelip duruyormuş ya sanki torununu alıp kaçıverecekmişsin gibi davranıyor ilginç ve sinir bozucu hareketleri
Yok zaten öyle düşünmedim haklı buldum sizi mutlaka vardır o dengesiz hareketleri yapan biri neler neler de yapmıştır.Eşin biliyor riskli gebeliğin olduğunu o da annesini frenlesin biraz.Inanin tek taraflı dinlediğiniz için haklı gibi göstermeye çalışmiyorum kendimi daha neler neler varda işte hepsini anlatamıyorum hangi birini anlatayım
Yok zaten öyle düşünmedim haklı buldum sizi mutlaka vardır o dengesiz hareketleri yapan biri neler neler de yapmıştır.Eşin biliyor riskli gebeliğin olduğunu o da annesini frenlesin biraz.
O kaynanaya bi sövesim geldi ki töbe töbe su an ben şimdiden panter oldum lohusalıgı hayal edemiorum bile bi de kalkmış çocugumu alıcakmış adama bi get derler eşin de ii hoş da anasının lafıyla hareket edio evlenmeseymiş ozaman ay sinir geldi sen kendi bildiğini yap tartışmaya bile girme ben böyle istiyotum de sadece
Bende de var bunun bi benzeri arada bi cinnet geçirince geri duruolar az görüşmek her iki taraf için de en iyisi ama işte o da zor ne bileyim sınav die düşünLaftan anlicak insan olsa tartışılır ama anlamiyo ki kendimi yormak istemiyorum artık He deyip geçiyorum yine kendi bildiğimi yapıyorum ama bi süre sonra bu bile yoruyo
Bir hafta eşimin doğum izni olucak babalık izni evde olucak sonra zaten yıllık iznine çıkıcak 2 hafta çalışıp eşimin elinden gelir her iş bende bebek bakmayı tutmayı bilmeyen bi insan değilim ikimizde cesaretliyiz dediğiniz gibi kimsenin yanımda çok kalmasına ihtiyacım yok aslında annem maksimum 4 5 gün kalabilir kv yapisicak büyük ihtimal onuda ben gondericem
Bende de var bunun bi benzeri arada bi cinnet geçirince geri duruolar az görüşmek her iki taraf için de en iyisi ama işte o da zor ne bileyim sınav die düşün
Kendi evinde kal bence, annen gelir gider yanına bir orta yolu bulunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?