Kararsızim

O zaman eşinin olmadığı bir yerde kaynanana ağzının payını versinn

kv harfi harfine anlatır üstüne bide ekler anlatır bence yanında ağzının payını verse daha iyi olur yoksa olmayan şeyleri bile oldu diye anlatan bi kadın annesi

Annenizde kalsanız olmaz mı? Hem evi uzak diyorsunuz, hem de çalışıyor. En azından 15 gün orada kalın.

kv harfi harfine anlatır üstüne bide ekler anlatır bence yanında ağzının payını verse daha iyi olur yoksa olmayan şeyleri bile oldu diye anlatan bi kadın annesi

Sonuçta eşiniz annenizi tanıyor annemden öyle birşey bekliyor musun senin annen yanlış anlamış dersinizz

Annenizde kalsanız olmaz mı? Hem evi uzak diyorsunuz, hem de çalışıyor. En azından 15 gün orada kalın.

Annem bana bebek gibi bakar ama.eşim sanmıyorum kabul etmez gerçi böyle bi durumda onun fikrini almadan bile karar versem yeridir annesi bende kalicaksin diye direttiginde annesini savunmustu bana

40 gün falan ne ya, ben preeklapsi geçirdim sezaryen oldum, 100 kiloydum ödemden patlıyordum yine de annem yanımda 10 gün kaldı yetti, 5. gün de gitse olurdu her işimi yapacak durumdaydım, kimseye gitmeyin kimseyi de çağırmayın ilk hafta eşiniz izin alsın yanınızda olsun yeter, o gittikten sonra uygunsa bikaç gün de anneniz kalır yeter inanın kimseye ihtiyacınız da tahammülünüz de olmayacak. boşuna strese girrmeyin, kapıyı kapatın kimseye de açmayın.

Sen annene gidince o ne diye gelip duruyormuş ya sanki torununu alıp kaçıverecekmişsin gibi davranıyor ilginç ve sinir bozucu hareketleri

Bir hafta eşimin doğum izni olucak babalık izni evde olucak sonra zaten yıllık iznine çıkıcak 2 hafta çalışıp eşimin elinden gelir her iş bende bebek bakmayı tutmayı bilmeyen bi insan değilim ikimizde cesaretliyiz dediğiniz gibi kimsenin yanımda çok kalmasına ihtiyacım yok aslında annem maksimum 4 5 gün kalabilir kv yapisicak büyük ihtimal onuda ben gondericem

Sen annene gidince o ne diye gelip duruyormuş ya sanki torununu alıp kaçıverecekmişsin gibi davranıyor ilginç ve sinir bozucu hareketleri

Inanin tek taraflı dinlediğiniz için haklı gibi göstermeye çalışmiyorum kendimi daha neler neler varda işte hepsini anlatamıyorum hangi birini anlatayım

Inanin tek taraflı dinlediğiniz için haklı gibi göstermeye çalışmiyorum kendimi daha neler neler varda işte hepsini anlatamıyorum hangi birini anlatayım
Yok zaten öyle düşünmedim haklı buldum sizi mutlaka vardır o dengesiz hareketleri yapan biri neler neler de yapmıştır.Eşin biliyor riskli gebeliğin olduğunu o da annesini frenlesin biraz.

O kaynanaya bi sövesim geldi ki töbe töbe su an ben şimdiden panter oldum lohusalıgı hayal edemiorum bile bi de kalkmış çocugumu alıcakmış adama bi get derler eşin de ii hoş da anasının lafıyla hareket edio evlenmeseymiş ozaman ay sinir geldi sen kendi bildiğini yap tartışmaya bile girme ben böyle istiyotum de sadece

Yok zaten öyle düşünmedim haklı buldum sizi mutlaka vardır o dengesiz hareketleri yapan biri neler neler de yapmıştır.Eşin biliyor riskli gebeliğin olduğunu o da annesini frenlesin biraz.

Artık onada kendimi anlatmaktan yoruldum görüyo herseyi beynini kullansın biraz yoksa hersey çok farklı yerlere gidicek ben çok fazla Susup göz yumuk cak kadar sabırlı biri değilim

Laftan anlicak insan olsa tartışılır ama anlamiyo ki kendimi yormak istemiyorum artık He deyip geçiyorum yine kendi bildiğimi yapıyorum ama bi süre sonra bu bile yoruyo

Laftan anlicak insan olsa tartışılır ama anlamiyo ki kendimi yormak istemiyorum artık He deyip geçiyorum yine kendi bildiğimi yapıyorum ama bi süre sonra bu bile yoruyo
Bende de var bunun bi benzeri arada bi cinnet geçirince geri duruolar az görüşmek her iki taraf için de en iyisi ama işte o da zor ne bileyim sınav die düşün

aynen öyle gönderin, ağlayın tepinin gerekirse, zaten insan rahat edemiyor evde birileri olunca, yiyip içip bebek uyudukça uyumak isteyeceksiniz, evde biri varken olmuyor öyle.

Bende de var bunun bi benzeri arada bi cinnet geçirince geri duruolar az görüşmek her iki taraf için de en iyisi ama işte o da zor ne bileyim sınav die düşün

Çok sık gorusmuyorum hayatta aramam kandilde bile aramadim o derece soğudum oda aramaz beni ama eşimi günde 10 defa arayip alır haberleri evim biraz ters bi yerde tek otobüs ama geç geç geçtiği için pek gelmez şahsi araba olmadan ben gidersem görürüm en son 2 hafta once falan gördüm eşim gidip gelir bana gel demez veya zorlamaz ama gordukcede yetiyo yada eşimi doldurduğunu düşünüyorum

Kendi evinde kal bence, annen gelir gider yanına bir orta yolu bulunur.

Bi yandan ben annemede gitmek istemiyorum açıkçası hangi eşyası götüreyim Kendime mi kıyafet götürelim bebeğin mi esyalarini tasiyayım kendi düzenim her zaman daha rahat ettirir beni ama sırf inat içinde gidesim de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…