Kararsızım ve mutsuzum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ofof23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

ofof23

Ziyaretçi
ben kayınvalidem ile aynı evde yaşıyordum ve aşırı derecede problerimiz vardı hem eşim ile hem kayınvalidem ile eşim ile severek evlenmiştik ama sorunlerımızı aşamadık. Buraya sorunlarımızı yazmıştım. Öyle veya böyle ben 2,5 hafta önce babamı çağırdım ve babamın evine geldim. eşim aramadı sormadı ve ben evden çıkarken durdurmadı beni. fakat geçtiğimiz pazar günü annem ardı kızımın eşyalarını almaya geleceğiz dedi. Oraya gittiğimizde neyim var neyim iğnemden ipliğime kadar iç çamaşırıma varana kadar saman basar gibi torbalara doldurmuştu kayınvalidem ve biz görünce şok olduk. ama hiç bozulmadık direk eşyalarımızı almaya başladık. daha sonra eşimin daysı biz sizi uzlaşmaya geldiniz sanıyorduk falan dedi. komşumuzda ben bu manzarayı gördükten sonra sizinle uzlaşmaya gelsem bile sizinle uzlaşmam bu saatten sonra resmen bir an önce defolun gidin diyorsunuz siz bize dedi ve biz eşyalarımızı torlayıp toplayıp eve geldik. eşim oradayken benimle konuştu ve boşanma konusunu sordu. bende uğraşacaksın dedim. ama eşim çok kötü bir durumdaydı bitmiş haldeydi ve bayılmış yatak odasında annem dedi.ben görmedim. her neyse eşyalarımı alana kadar aramamıştı eşyalarımı aldıktan sonra da aramadı ve dün annem kayınvalidemi arayıp ağzına geleni saydı. ve 3 ay boşanma davası açmıyoruz oğlunda aklını başına toplasın senin çirkefliğini kabul etsin gelsin yoksa boşannsın dedi.Ben baazen iyi ki geri geldim diyorum bazen bir şans daha mı diyorum. ben kesinlikle aramam eşimi o ararsa da kayınvalidemin evine dönmem arayacağını da sanmıyorum ama evliliğime de acıyorum. neticede eşimle ailesi yüzünden böyle olduk. konularımı da yazmıştım. eşim benim dırdırımdan bıktığı için 6. ayda boşanmaya karar vermişmiş bir de kayınvalide hanım bunu söylemiş anneme ve 6. aydan sonra eşim umursamaz ve eziyetli bir eş halini almıştı.yani düzelmez gibi geliyor bana tamamen değişmesi lazım ki olsun. 31 yaşında adam da zor bu saaten sonra. kesinlikle benim ile annesini ayıramıyor.yani bende eşimi seviyorum ama bazen bitsin bu evlilik diyorum.

ben kayınvalidem ile aynı evde yaşıyordum ve aşırı derecede problerimiz vardı hem eşim ile hem kayınvalidem ile eşim ile severek evlenmiştik ama sorunlerımızı aşamadık. Buraya sorunlarımızı yazmıştım. Öyle veya böyle ben 2,5 hafta önce babamı çağırdım ve babamın evine geldim. eşim aramadı sormadı ve ben evden çıkarken durdurmadı beni. fakat geçtiğimiz pazar günü annem ardı kızımın eşyalarını almaya geleceğiz dedi. Oraya gittiğimizde neyim var neyim iğnemden ipliğime kadar iç çamaşırıma varana kadar saman basar gibi torbalara doldurmuştu kayınvalidem ve biz görünce şok olduk. ama hiç bozulmadık direk eşyalarımızı almaya başladık. daha sonra eşimin daysı biz sizi uzlaşmaya geldiniz sanıyorduk falan dedi. komşumuzda ben bu manzarayı gördükten sonra sizinle uzlaşmaya gelsem bile sizinle uzlaşmam bu saatten sonra resmen bir an önce defolun gidin diyorsunuz siz bize dedi ve biz eşyalarımızı torlayıp toplayıp eve geldik. eşim oradayken benimle konuştu ve boşanma konusunu sordu. bende uğraşacaksın dedim. ama eşim çok kötü bir durumdaydı bitmiş haldeydi ve bayılmış yatak odasında annem dedi.ben görmedim. her neyse eşyalarımı alana kadar aramamıştı eşyalarımı aldıktan sonra da aramadı ve dün annem kayınvalidemi arayıp ağzına geleni saydı. ve 3 ay boşanma davası açmıyoruz oğlunda aklını başına toplasın senin çirkefliğini kabul etsin gelsin yoksa boşannsın dedi.Ben baazen iyi ki geri geldim diyorum bazen bir şans daha mı diyorum. ben kesinlikle aramam eşimi o ararsa da kayınvalidemin evine dönmem arayacağını da sanmıyorum ama evliliğime de acıyorum. neticede eşimle ailesi yüzünden böyle olduk. konularımı da yazmıştım. eşim benim dırdırımdan bıktığı için 6. ayda boşanmaya karar vermişmiş bir de kayınvalide hanım bunu söylemiş anneme ve 6. aydan sonra eşim umursamaz ve eziyetli bir eş halini almıştı.yani düzelmez gibi geliyor bana tamamen değişmesi lazım ki olsun. 31 yaşında adam da zor bu saaten sonra. kesinlikle benim ile annesini ayıramıyor.yani bende eşimi seviyorum ama bazen bitsin bu evlilik diyorum.

yaşadıklarına çok üzüldüm canım...eğerki bende kayınvalidemin yanında olsaydım kesinlikle aynı şeyleri yaşardım eminim...eşine bi şans daha ver ama ayrı eve çıkmak şartıyla ver bunu eğer kabul etmezse verme...benim eşime her zaman sölediğim bi şey vardır hiç kimse için boşuna harcayacak 20-30 senem yok benim derim...sanki tek anne kuzusu onlar...ailelerimiz gözümüzün içine bakarak ne zorluklarla büyütüyo bizleri çıkartıyo o evden...biz anne kuzusu deilmiyiz bi tek onlarınkimi ana...iice burnunu sürt madem dırdırından bıkmış anasını ayırsaymış o zaman onun senelerce ttiği dırdırdan bıkmamışmı allah allah...boşver güzelim ezdirme kendini anladımki insan hayatta önce kendi için yaşayacak...

Ben her ne olursa olsun iki tarafinda icinde bir gramm bile umut ve istek varsa her evliligin kurtulmasindan yanayim...:delphin:

Bak güzel arkadasim...esinle baska sahislar araciligi ile konusma...seni ararsa tamam konusalim de ve gidin bir cafeye adam akili konussun...
Eger senin sartlarini kabul eder..yani ayri ev tutarsa annesi ile senin yerini ayirmaya tamam derse bir sans daha ver bence evliligine....sende artik annesi ailesi hakkinda olumsuz konusma...ne faydasi oluyorki güzelim...neticede annesi..ne yapsin adam satsinmi atsinmi?:kahve:

6. ay cok kisa bir süre...ve bana göre ortada öyle bosanmayi gerektirecek bir sebeb yok.

Lakin bu iki tarafli olmali tabiki..esinde istiyorsa kimseyi dinlemeyin...tutun ellerinizi ve kurtarin yuvanizi...

Hakkinda hayirlisi olsun insallah:Saruboceq:

üüff canım yaa adam seni seviyor yaaaa.......

arada kalmış ayıramamış yaa bi kere daha konuşsan adamı tek çekip desen böle böle ayrı yerde oturacaz desen ben annene gelmem desen ....

bak böyle bir arkadaşım var yapma etme aklında bi şüphe varsa sevdiğine dair ki kocan seni bence çok seviyor bi kere daha konuş onunla... ayrı oturmak kaydıyla de... olaylar yatışsın siz bi anlaşın iyice sonra tabiki kocanın hatırı için gidersin yine kaynanana ama kulaklarına pamuk tıkayarak bebeişimm... sen de de sevdiğine dair bi şüphe varsa kesip atmamanı öneririm bebeğimm...

Ben her ne olursa olsun iki tarafinda icinde bir gramm bile umut ve istek varsa her evliligin kurtulmasindan yanayim...:delphin:

Bak güzel arkadasim...esinle baska sahislar araciligi ile konusma...seni ararsa tamam konusalim de ve gidin bir cafeye adam akili konussun...
Eger senin sartlarini kabul eder..yani ayri ev tutarsa annesi ile senin yerini ayirmaya tamam derse bir sans daha ver bence evliligine....sende artik annesi ailesi hakkinda olumsuz konusma...ne faydasi oluyorki güzelim...neticede annesi..ne yapsin adam satsinmi atsinmi?:kahve:

6. ay cok kisa bir süre...ve bana göre ortada öyle bosanmayi gerektirecek bir sebeb yok.

Lakin bu iki tarafli olmali tabiki..esinde istiyorsa kimseyi dinlemeyin...tutun ellerinizi ve kurtarin yuvanizi...

aynılarını yazmiyim canm
bende gülsüm sultana katılıyorum
yuvanızı kurtarın derim..

neden evliliğinizi başkaları yüzünden bitirmeye karar veriyorsunuz...?
neden o insanları mutlu ediyorsunuz..?
neden o insanlara karşı yenildiğinize inanıyorsunuz...?
bence eşinizle yalnız konuşun...
gerçekten çözemediğiniz konular neler...
hiç mi umut yok yani...
evliliğiniz için mücadele edin bence...
bir kere ayrı ev tutmalısınız,huzurunuz için..
kayınvalidenizin sergilediği davranış biçimi çok ama çok çirkin...
destek olacağına,köstek olmuş...
nasıl insanlar var inanamıyorum,çocuklarının
mutsuzluğundan mutluluk çıkarıyorlar...
bence,eşinizle konuşun lütfen,
gerçekten bu evliliği kurtarmak için mücadele verin derim...
sevgiler...

biz 1,5 seneye yakın evli idik yani ben çoookkk uğraştım doktora bile gittik ha deyince bırakmadım eşimi umut kapısı kalmyınca ben çıktım geldim baba evine. kayınvalidemin üstelik küçük işi o eşya toplama bir birlseniz daha ne terbiyesizlikler. ama bilmiyorum eşimi istiyorum fakat ben değil o gelsin çünkü ben ona çok gittim. onları görür verdiğim savaşları farkederse ne ala yoksa kimseye adayacak ömrüm yok benim...

k.valideyle yaşamak bi anlamda o evliliğin sarsıntılı geçeceğini kabullenmek demek bana göre..bu durumda artık ne yapılabilir bilmiyorum ama eşinin barışmaya çalışması senin gönlünü almak istemesi lazım.senin bu durumda gitmen barışmak istemen olmaz..

Senin evliliği bitirmemen için önemli iki nedenin var. Birincisi eşini sevdiğini söylüyorsun. Sevgi her zaman kolay bulunmuyor. 2. si başkalarının yüzünden evlilik yıkılmaz. Kendi aranızda sorun yoksa 3. şahısları araya sokmamalısınız. İkiniz karşılıklı konuşun ve mutlaka ayrı ev konusunu gündeme getirin. O aramıyorsa sen ara bence. Sevgide gururu biraz arka plana atmak gerekiyor bazı durumlarda. İlk yılınızmış çoğu evliliklerde problemler olabilir. İki tarafın da çabasıyla halledilir. Ailenle de konuş ve sevdiğini ima et. Bir şans daha ver ama birkaç yıl çocuk düşünme bence.

Senin evliliği bitirmemen için önemli iki nedenin var. Birincisi eşini sevdiğini söylüyorsun. Sevgi her zaman kolay bulunmuyor. 2. si başkalarının yüzünden evlilik yıkılmaz. Kendi aranızda sorun yoksa 3. şahısları araya sokmamalısınız. İkiniz karşılıklı konuşun ve mutlaka ayrı ev konusunu gündeme getirin. O aramıyorsa sen ara bence. Sevgide gururu biraz arka plana atmak gerekiyor bazı durumlarda. İlk yılınızmış çoğu evliliklerde problemler olabilir. İki tarafın da çabasıyla halledilir. Ailenle de konuş ve sevdiğini ima et. Bir şans daha ver ama birkaç yıl çocuk düşünme bence.

ben üçüncü sahışlar evliliğime karıştığı için değil eşim üçüncü şahısları evliliğime şart koştuğu için bu kararı aldım. yani onun ailesi beni sevmedikçe bizim evliliğimiz yürümezmiş eşime göre. hiçbir zaman ben haklılığımı kabul etmedi ve beni savunmadı.ayrı ev konusunu ve ailesini evliliğimize dahil etmemesini defalarca konuştum anlattım isteklerini dikkate almaya çalıştım makul seviyede olanları. ama o çok bencilce sadece kendi isteklerin i kabul ettirmeye çalıştı bende bunu kabul etmedim en başta da en sonunda da. evlenmeden önce bana söz veren adam şimdi sözünden döndü. bu yüzden bunu da kabul ettik tamam dedik ama beni sevmeyen annesi ama suçlu olan benim eşime göre sevdirmeliymişim kendimi. her neyse bunlar ince detaylar fakat üçüncü şahıslara dur diyemeyen bir adam ile yaşam sürmüyor. ayrıca da o beni çoktan gözden çıkarmış. yani arayacağını sanmıyorum zaten bana defalarca boşanmak istediğini ve beni istemediğini söyledi. şimdi pazar günü gördüğüm manzara ise seven ayrılmak istemeyen erkek manzarası. kimiz dolduruşuna gazına geldiyse tıkasın kulaklarını zerre kadar seviyorsa arasın. ben kocamın peşinde çok koştum yoruldum artık herkesin bir gururu var. önceki konularımı okursanız daha iyi anlarsınız ne demek istediğimi....

al bı kaynana facıası daha
esın ararsa konus ve hala bır umut varsa devam edın evlılıgınıze
ama olmuyorsada zorlamanın anlamı yok
senınde dedıgın gıbı kımseye adayacak omrun yookk

bende kaynanamla beraber oturuorum bitanem ve 8 aylık evliyim..eşimin ailesi yüzünden okadar canımın sıkıldığı anlar oluoki..eşime bunu anlattığımda veya sorunları dile getirdimde konuşmamızın sonu hep tartışmayla bitio...hani bi laf varya ev içinde ev olmas die..gerçekten olmuo maddi imkansızlıklardan dolayı 1 veya bilemedin 2 sene beraber oturmayı kabul ettim ama evleneceklere tecrübeli biri olarak tavsiyem eger imkanınız varsa kesinlikle beraber oturmayın...hem kendiniz hemde onlar için..nerde çokluk orda ...... hesabı olmasın...beraber oturupta hiiç ii şeyler söyleyeni duymadım çnk...

Ana kuzusu olmaktan vazgeçecekse ayrı eve çıkacaksa gelip senden özür dilerse düşün.Ama önceki konunda anlattıkların yenilir yutulur cinsten değil.Ayılıp bayılacak ne varmış seni seviyorsa peşinden gelsin o zaman.Kesinlike ilk adımı atan sen olma.Yetmedi çektiklerin

neden evliliğinizi başkaları yüzünden bitirmeye karar veriyorsunuz...?
neden o insanları mutlu ediyorsunuz..?
neden o insanlara karşı yenildiğinize inanıyorsunuz...?
bence eşinizle yalnız konuşun...
gerçekten çözemediğiniz konular neler...
hiç mi umut yok yani...
evliliğiniz için mücadele edin bence...
bir kere ayrı ev tutmalısınız,huzurunuz için..
kayınvalidenizin sergilediği davranış biçimi çok ama çok çirkin...
destek olacağına,köstek olmuş...
nasıl insanlar var inanamıyorum,çocuklarının
mutsuzluğundan mutluluk çıkarıyorlar...
bence,eşinizle konuşun lütfen,
gerçekten bu evliliği kurtarmak için mücadele verin derim...
sevgiler...

haklsın canım . bende senin gibi düşünüyorum..

Ana kuzusu olmaktan vazgeçecekse ayrı eve çıkacaksa gelip senden özür dilerse düşün.Ama önceki konunda anlattıkların yenilir yutulur cinsten değil.Ayılıp bayılacak ne varmış seni seviyorsa peşinden gelsin o zaman.Kesinlike ilk adımı atan sen olma.Yetmedi çektiklerin

yok canım tabiki kesinlikle ne ararım ne de sorarım. ben babamın evindeyim ama inan çok rahatım sadece çektiklerime üzülüyorum ve bazen eşimi özlüyorum o da zamanla geçer. zaten adam beni gözden çıkarmış ki bu kadar zamandır arayıp sıormadı. dediğin gibi kesinlikle ayrı ev ve ana kuzu olmaktan vazgeçmesdi lazım ki o kadının oğlu kırk tas zemzemle yıkansa sabancı torunu olsa çekilmez....

kaynanların heralde hepsi böyle değildir binde bir insan çıkar heralde ama böylele
boğazını sıkmak istiyorum allah kahtretsin böylelerini sinirim bozuldu valla başıma ağrı giriyo
ama adam adam olmadıktan sonra.... Allah yardımcın olsun kardesim

bence sen bu evlilik bitsin demiyosun.bunu sadece dilin söylüyo yüreğin değil.o zaman yüreğini dinleyip gidiceksin oraya ve herşeye kulağını tıkayıp yaşamına devam ediceksin.diğer şekilde eşinin annesinden ayrı bi eve taşınıcağını sanmam.bence yüregini dinle.ama sabırlıysan

Back
X