O
ofof23
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ofof23
ben kayınvalidem ile aynı evde yaşıyordum ve aşırı derecede problerimiz vardı hem eşim ile hem kayınvalidem ile eşim ile severek evlenmiştik ama sorunlerımızı aşamadık. Buraya sorunlarımızı yazmıştım. Öyle veya böyle ben 2,5 hafta önce babamı çağırdım ve babamın evine geldim. eşim aramadı sormadı ve ben evden çıkarken durdurmadı beni. fakat geçtiğimiz pazar günü annem ardı kızımın eşyalarını almaya geleceğiz dedi. Oraya gittiğimizde neyim var neyim iğnemden ipliğime kadar iç çamaşırıma varana kadar saman basar gibi torbalara doldurmuştu kayınvalidem ve biz görünce şok olduk. ama hiç bozulmadık direk eşyalarımızı almaya başladık. daha sonra eşimin daysı biz sizi uzlaşmaya geldiniz sanıyorduk falan dedi. komşumuzda ben bu manzarayı gördükten sonra sizinle uzlaşmaya gelsem bile sizinle uzlaşmam bu saatten sonra resmen bir an önce defolun gidin diyorsunuz siz bize dedi ve biz eşyalarımızı torlayıp toplayıp eve geldik. eşim oradayken benimle konuştu ve boşanma konusunu sordu. bende uğraşacaksın dedim. ama eşim çok kötü bir durumdaydı bitmiş haldeydi ve bayılmış yatak odasında annem dedi.ben görmedim. her neyse eşyalarımı alana kadar aramamıştı eşyalarımı aldıktan sonra da aramadı ve dün annem kayınvalidemi arayıp ağzına geleni saydı. ve 3 ay boşanma davası açmıyoruz oğlunda aklını başına toplasın senin çirkefliğini kabul etsin gelsin yoksa boşannsın dedi.Ben baazen iyi ki geri geldim diyorum bazen bir şans daha mı diyorum. ben kesinlikle aramam eşimi o ararsa da kayınvalidemin evine dönmem arayacağını da sanmıyorum ama evliliğime de acıyorum. neticede eşimle ailesi yüzünden böyle olduk. konularımı da yazmıştım. eşim benim dırdırımdan bıktığı için 6. ayda boşanmaya karar vermişmiş bir de kayınvalide hanım bunu söylemiş anneme ve 6. aydan sonra eşim umursamaz ve eziyetli bir eş halini almıştı.yani düzelmez gibi geliyor bana tamamen değişmesi lazım ki olsun. 31 yaşında adam da zor bu saaten sonra. kesinlikle benim ile annesini ayıramıyor.yani bende eşimi seviyorum ama bazen bitsin bu evlilik diyorum.