O
ofof23
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ofof23
-
ben kayınvalidem ile aynı evde yaşıyordum ve aşırı derecede problerimiz vardı hem eşim ile hem kayınvalidem ile eşim ile severek evlenmiştik ama sorunlerımızı aşamadık. Buraya sorunlarımızı yazmıştım. Öyle veya böyle ben 2,5 hafta önce babamı çağırdım ve babamın evine geldim. eşim aramadı sormadı ve ben evden çıkarken durdurmadı beni. fakat geçtiğimiz pazar günü annem ardı kızımın eşyalarını almaya geleceğiz dedi. Oraya gittiğimizde neyim var neyim iğnemden ipliğime kadar iç çamaşırıma varana kadar saman basar gibi torbalara doldurmuştu kayınvalidem ve biz görünce şok olduk. ama hiç bozulmadık direk eşyalarımızı almaya başladık. daha sonra eşimin daysı biz sizi uzlaşmaya geldiniz sanıyorduk falan dedi. komşumuzda ben bu manzarayı gördükten sonra sizinle uzlaşmaya gelsem bile sizinle uzlaşmam bu saatten sonra resmen bir an önce defolun gidin diyorsunuz siz bize dedi ve biz eşyalarımızı torlayıp toplayıp eve geldik. eşim oradayken benimle konuştu ve boşanma konusunu sordu. bende uğraşacaksın dedim. ama eşim çok kötü bir durumdaydı bitmiş haldeydi ve bayılmış yatak odasında annem dedi.ben görmedim. her neyse eşyalarımı alana kadar aramamıştı eşyalarımı aldıktan sonra da aramadı ve dün annem kayınvalidemi arayıp ağzına geleni saydı. ve 3 ay boşanma davası açmıyoruz oğlunda aklını başına toplasın senin çirkefliğini kabul etsin gelsin yoksa boşannsın dedi.Ben baazen iyi ki geri geldim diyorum bazen bir şans daha mı diyorum. ben kesinlikle aramam eşimi o ararsa da kayınvalidemin evine dönmem arayacağını da sanmıyorum ama evliliğime de acıyorum. neticede eşimle ailesi yüzünden böyle olduk. konularımı da yazmıştım. eşim benim dırdırımdan bıktığı için 6. ayda boşanmaya karar vermişmiş bir de kayınvalide hanım bunu söylemiş anneme ve 6. aydan sonra eşim umursamaz ve eziyetli bir eş halini almıştı.yani düzelmez gibi geliyor bana tamamen değişmesi lazım ki olsun. 31 yaşında adam da zor bu saaten sonra. kesinlikle benim ile annesini ayıramıyor.yani bende eşimi seviyorum ama bazen bitsin bu evlilik diyorum.
Ben her ne olursa olsun iki tarafinda icinde bir gramm bile umut ve istek varsa her evliligin kurtulmasindan yanayim...
Bak güzel arkadasim...esinle baska sahislar araciligi ile konusma...seni ararsa tamam konusalim de ve gidin bir cafeye adam akili konussun...
Eger senin sartlarini kabul eder..yani ayri ev tutarsa annesi ile senin yerini ayirmaya tamam derse bir sans daha ver bence evliligine....sende artik annesi ailesi hakkinda olumsuz konusma...ne faydasi oluyorki güzelim...neticede annesi..ne yapsin adam satsinmi atsinmi?
6. ay cok kisa bir süre...ve bana göre ortada öyle bosanmayi gerektirecek bir sebeb yok.
Lakin bu iki tarafli olmali tabiki..esinde istiyorsa kimseyi dinlemeyin...tutun ellerinizi ve kurtarin yuvanizi...
Hakkinda hayirlisi olsun insallah:Saruboceq:
Ben her ne olursa olsun iki tarafinda icinde bir gramm bile umut ve istek varsa her evliligin kurtulmasindan yanayim...
Bak güzel arkadasim...esinle baska sahislar araciligi ile konusma...seni ararsa tamam konusalim de ve gidin bir cafeye adam akili konussun...
Eger senin sartlarini kabul eder..yani ayri ev tutarsa annesi ile senin yerini ayirmaya tamam derse bir sans daha ver bence evliligine....sende artik annesi ailesi hakkinda olumsuz konusma...ne faydasi oluyorki güzelim...neticede annesi..ne yapsin adam satsinmi atsinmi?
6. ay cok kisa bir süre...ve bana göre ortada öyle bosanmayi gerektirecek bir sebeb yok.
Lakin bu iki tarafli olmali tabiki..esinde istiyorsa kimseyi dinlemeyin...tutun ellerinizi ve kurtarin yuvanizi...
Hakkinda hayirlisi olsun insallah:Saruboceq:
Senin evliliği bitirmemen için önemli iki nedenin var. Birincisi eşini sevdiğini söylüyorsun. Sevgi her zaman kolay bulunmuyor. 2. si başkalarının yüzünden evlilik yıkılmaz. Kendi aranızda sorun yoksa 3. şahısları araya sokmamalısınız. İkiniz karşılıklı konuşun ve mutlaka ayrı ev konusunu gündeme getirin. O aramıyorsa sen ara bence. Sevgide gururu biraz arka plana atmak gerekiyor bazı durumlarda. İlk yılınızmış çoğu evliliklerde problemler olabilir. İki tarafın da çabasıyla halledilir. Ailenle de konuş ve sevdiğini ima et. Bir şans daha ver ama birkaç yıl çocuk düşünme bence.
neden evliliğinizi başkaları yüzünden bitirmeye karar veriyorsunuz...?
neden o insanları mutlu ediyorsunuz..?
neden o insanlara karşı yenildiğinize inanıyorsunuz...?
bence eşinizle yalnız konuşun...
gerçekten çözemediğiniz konular neler...
hiç mi umut yok yani...
evliliğiniz için mücadele edin bence...
bir kere ayrı ev tutmalısınız,huzurunuz için..
kayınvalidenizin sergilediği davranış biçimi çok ama çok çirkin...
destek olacağına,köstek olmuş...
nasıl insanlar var inanamıyorum,çocuklarının
mutsuzluğundan mutluluk çıkarıyorlar...
bence,eşinizle konuşun lütfen,
gerçekten bu evliliği kurtarmak için mücadele verin derim...
sevgiler...
Ana kuzusu olmaktan vazgeçecekse ayrı eve çıkacaksa gelip senden özür dilerse düşün.Ama önceki konunda anlattıkların yenilir yutulur cinsten değil.Ayılıp bayılacak ne varmış seni seviyorsa peşinden gelsin o zaman.Kesinlike ilk adımı atan sen olma.Yetmedi çektiklerin
bence sen bu evlilik bitsin demiyosun.bunu sadece dilin söylüyo yüreğin değil.o zaman yüreğini dinleyip gidiceksin oraya ve herşeye kulağını tıkayıp yaşamına devam ediceksin.diğer şekilde eşinin annesinden ayrı bi eve taşınıcağını sanmam.bence yüregini dinle.ama sabırlıysanben kayınvalidem ile aynı evde yaşıyordum ve aşırı derecede problerimiz vardı hem eşim ile hem kayınvalidem ile eşim ile severek evlenmiştik ama sorunlerımızı aşamadık. Buraya sorunlarımızı yazmıştım. Öyle veya böyle ben 2,5 hafta önce babamı çağırdım ve babamın evine geldim. eşim aramadı sormadı ve ben evden çıkarken durdurmadı beni. fakat geçtiğimiz pazar günü annem ardı kızımın eşyalarını almaya geleceğiz dedi. Oraya gittiğimizde neyim var neyim iğnemden ipliğime kadar iç çamaşırıma varana kadar saman basar gibi torbalara doldurmuştu kayınvalidem ve biz görünce şok olduk. ama hiç bozulmadık direk eşyalarımızı almaya başladık. daha sonra eşimin daysı biz sizi uzlaşmaya geldiniz sanıyorduk falan dedi. komşumuzda ben bu manzarayı gördükten sonra sizinle uzlaşmaya gelsem bile sizinle uzlaşmam bu saatten sonra resmen bir an önce defolun gidin diyorsunuz siz bize dedi ve biz eşyalarımızı torlayıp toplayıp eve geldik. eşim oradayken benimle konuştu ve boşanma konusunu sordu. bende uğraşacaksın dedim. ama eşim çok kötü bir durumdaydı bitmiş haldeydi ve bayılmış yatak odasında annem dedi.ben görmedim. her neyse eşyalarımı alana kadar aramamıştı eşyalarımı aldıktan sonra da aramadı ve dün annem kayınvalidemi arayıp ağzına geleni saydı. ve 3 ay boşanma davası açmıyoruz oğlunda aklını başına toplasın senin çirkefliğini kabul etsin gelsin yoksa boşannsın dedi.Ben baazen iyi ki geri geldim diyorum bazen bir şans daha mı diyorum. ben kesinlikle aramam eşimi o ararsa da kayınvalidemin evine dönmem arayacağını da sanmıyorum ama evliliğime de acıyorum. neticede eşimle ailesi yüzünden böyle olduk. konularımı da yazmıştım. eşim benim dırdırımdan bıktığı için 6. ayda boşanmaya karar vermişmiş bir de kayınvalide hanım bunu söylemiş anneme ve 6. aydan sonra eşim umursamaz ve eziyetli bir eş halini almıştı.yani düzelmez gibi geliyor bana tamamen değişmesi lazım ki olsun. 31 yaşında adam da zor bu saaten sonra. kesinlikle benim ile annesini ayıramıyor.yani bende eşimi seviyorum ama bazen bitsin bu evlilik diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?