- Konu Sahibi eeccrriinnn
-
kararini vermeden bu soruyu soracaktin simdi bizim ne dedigimizin bir onemi yok sen sans vermissin zaten
sen soylediklerine kendin inaniyormusun acaba. adamin bu kadar olayi var 2 cicege bir cikolataya tav oluyorsun
adam resmen yalan soylemis ve aldatmis. aldatmak sadece bedenen olmaz gerci yapmadigi ne malum
yoksa hic kimse yuz bulmadigi kisi hakkinda bu kadar rahat konusamaz ( ceydanin soyledikleri
birde eve almissin bi kahve yapsaydinbari karsilikli icerdiniz
siz kizlar boyle agir suclari bile affetmeye devam edin sonrada oturun halinze aglayin
iyi oku bakalım 2 çiçeğe tav mı olmuşum. aldatmanın ne şeklde oldugunu biz de bilioruz. eve aldım çünkü kararlıgımı gözlerine bakarak anlatmak istedim. eleştiriye açığım fakat mantık çerçevesnde. yine de düşüncelerinize saygı duyarım saolun.
Sakın ama Sakın Attığın Adımdan Geriye Dönme Onu Affeder Devam edersen Beni Seviyor Bırakamaz bana alıştı zaten avucumun içinde Diğerinede veririm 3-5 bişiler istedim zaman gelir istedim zaman gider Diye Düşünmeye başlar hem burnu kalkar Hemde Seni Aşşalamış olur. Sakın ve Sakın Üzülme onun İçin Vicdan da yapma o sana karşı vicdanlı davrandımı onuda düşünkızın bu kadar rahat olması ve 'biz' kelimesini kullanması beni de çok düşündürdü. haklısınz.
gercekten cok kararliymissin
Sakın ama Sakın Attığın Adımdan Geriye Dönme Onu Affeder Devam edersen Beni Seviyor Bırakamaz bana alıştı zaten avucumun içinde Diğerinede veririm 3-5 bişiler istedim zaman gelir istedim zaman gider Diye Düşünmeye başlar hem burnu kalkar Hemde Seni Aşşalamış olur. Sakın ve Sakın Üzülme onun İçin Vicdan da yapma o sana karşı vicdanlı davrandımı onuda düşün
insanların sorunlarına bu şeklde yaklaşarak sizde ne kadar karakterli oldugunuzu belli ettiniz
En Doğru Kararı Vereceğinden Eminim Hakkında Hayırlı olsun Senden Küçük bir Ricam var Sakın Üzülüpte Karamsarlığa Girme tamamı Güçlü ol Her zaman...sizlerin düşünceleriyle kendim için en doğru olanı yapıcam çok tesk ederim
En Doğru Kararı Vereceğinden Eminim Hakkında Hayırlı olsun Senden Küçük bir Ricam var Sakın Üzülüpte Karamsarlığa Girme tamamı Güçlü ol Her zaman...
şimdi 5 yıllık ilişkine kıyamıyorsun arkadaşım ama tut ki adamı affettin ve evlendiniz üstünden çok uzun yıllar geçti ve bir baktın ki aynı kızla yıllarca görüşmeye devam etmiş.bu daha çok koymaz mı? ben de affetme diyorum.ayrıca da hala seviyorum falan deseydin tamam da zaten sen de sevmiyorum yapamıyorum üzülmesin diye ayrılamıyorum demişsin.seni haketmeyen ve saygı göstermeyen bi adam için kendi ruhunu yaralama derim ben.tabi hayat da karar da senin arkadaşım.
Ben Elimden Geldiği Kadar İnsanlara yardımcı olmayı severim Bugün Senin başına gelen yarın benimde başıma gelebilir. Küçümseyecek alay edilicek geyik yapılıcak bir Konu değil. Geyik yapmak İsteyenler Ana Sayfadan Mizah+Görsel Paylaşıma Tıklayıp Geyik muhabbeti yapabilirgerçekten çok tesk ederim. sadece geyik olsun diye bazı karaktersiz insanlar gibi olaya yaklaşmayıp ciddiye alıp yardım etmeniz beni çok mutlu etti. yaşadıklarımı,hissettiklerimi sadece ben bilirim. sizlerde anlattığım kadaryla elinizdn geldiğince yardımcı oluyorsunuz saoln. önce 'ben' demeyi öğrenip yola öle dewam edicem. ilerde acıncak hale düşmek bi ömüre maal olabilir.
gerçekten çok tesk ederim. sadece geyik olsun diye bazı karaktersiz insanlar gibi olaya yaklaşmayıp ciddiye alıp yardım etmeniz beni çok mutlu etti. yaşadıklarımı,hissettiklerimi sadece ben bilirim. sizlerde anlattığım kadaryla elinizdn geldiğince yardımcı oluyorsunuz saoln. önce 'ben' demeyi öğrenip yola öle dewam edicem. ilerde acıncak hale düşmek bi ömüre maal olabilir.
Ben Elimden Geldiği Kadar İnsanlara yardımcı olmayı severim Bugün Senin başına gelen yarın benimde başıma gelebilir. Küçümseyecek alay edilicek geyik yapılıcak bir Konu değil. Geyik yapmak İsteyenler Ana Sayfadan Mizah+Görsel Paylaşıma Tıklayıp Geyik muhabbeti yapabilirTakma Kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?