• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsız kaldım

Yanlışınız var booking kapanmadı artık sadece Türkiyedeki otellere hizmet vermiyor biz kullanabiliyoruz oteller kullanamıyor. Bokingden bakabilirsiniz şimdi. Uçak biletleri de çok pahalı değildi diye hatırlıyorum

Haa öyle mi o tamam ben direkt bizim ülkede kullanılmıyor diye düşündüğümden hiç girip bakmamıştım bile şaka gibi. Söylediğiniz iyi oldu teşekkürler. :)

Ay Mune hanım kim dedi ucuz diye ya safariyle aynı fiyattı turlar valla ehehe sırf uçak bileti yeter zaten. :) Orada gezmesi ucuz olabilir ama onu bilemiyorum, turlar pahalı. Kardeşim de Uzakdoğu'yu istemiyor niyeyse parasını geçtim mırın kırın ediyor. :)
Yoooo phuket bangkok turları var 7 gece 8 gün 850 € uygun bence

Ya ama siz mükemmelsiniz. :) Bayıldım hatta kardeşime yazınızı aynen göndermek istiyorum izniniz olursa aklını çelerim belki. Safariye çok takık ben önerdiğimden beri, benden daha çok gaza geldi. :)
Yolla bacım. Ben gezemiyorum bebeğim yüzünden siz gezin:) sonra da burada anlat anılarını.

Söylemeyi unutmuşum Ukrayna'ya değil ama Rusya'ya gittim. Novosibirsk (burası Moskova'ya çok uzak gerçi), St. Petersburg ve Moskova'yı gezdim sadece ama Rusya da Ukrayna gibi aynı çok pahalı bir ülke değil, lüks harcama bile yapabilmiştik. :)
Novosibirsk atlas dergisinde gördüğüm ekşi 50 dereceyi dahi gören sadee madenci olanların yaşadığı terk edilmiş bir şehir gibi olan Rusya kenti mı diye araştırırken Rusya'da terk edilmiş akıl hastanesinde yanan ışık konularına denk geldim ve tirsiyorum şuan . Rusya'da böyle paranormal şeyler çok oluyor niyeyse bence gitme kuzeye de gitme :D ben korktum vazgeçtim Ukrayna'ya gitme.

Yoooo phuket bangkok turları var 7 gece 8 gün 850 € uygun bence

Phuket'i kastetmemiştim aslında Çin, Japonya, G.Kore falan onlar pahalı. Yoksa Phuket, Koh Samui adaları falan daha uygun :)

Novosibirsk atlas dergisinde gördüğüm ekşi 50 dereceyi dahi gören sadee madenci olanların yaşadığı terk edilmiş bir şehir gibi olan Rusya kenti mı diye araştırırken Rusya'da terk edilmiş akıl hastanesinde yanan ışık konularına denk geldim ve tirsiyorum şuan . Rusya'da böyle paranormal şeyler çok oluyor niyeyse bence gitme kuzeye de gitme :KK70: ben korktum vazgeçtim Ukrayna'ya gitme.

Aaa yok yani gayet kalabalık bir yer. Hatta çok güzel bir opera ve bale salonu da mevcut neredeyse her gün bir etkinlik oluyor. Yerel halk çok eğitimli.

Ben olsam malezyaya gitmem. Malezyalı çok arkadaşım var insanları pamuk gibi allah için ama modern bir ülke sonuçta. Otel deniz gökdelen avm bi iki doğa yürüyüşü beni açmazdı.

Phuket'i kastetmemiştim aslında Çin, Japonya, G.Kore falan onlar pahalı. Yoksa Phuket, Koh Samui adaları falan daha uygun :)

Valla benim tanıdıklar Malezya, Tayland gibi yerlere gittiler, galiba Singapur'da vardı gezileri arasında, turla gittiler ama tur işini kıştan hallettiler diye hatırlıyorum, turdan ayrılıp bireysel gezmişler ulaşım vb çok ucuz dediler, çokta memnun kalmışlar.

Turla değilde bireysel gezi düzenleyenlerde gezilecek, kalınacak yerleri bilince çok pahalıya mal olmuyor diyorlar, sırtında çantasıyla gezip ne nerede daha ucuz yazan bloggerları bulmanız lazım:)

Aaa yok yani gayet kalabalık bir yer. Hatta çok güzel bir opera ve bale salonu da mevcut neredeyse her gün bir etkinlik oluyor. Yerel halk çok eğitimli.
Rusya zaten çok ilgi çekici bir yer. Bence turistler boşa geliyor buraya :D şaka yapmıştım ben imkanım olursa istiyorum Rusya'ya gitmeyi görmeyi :)

Bir fikir daha Malta nasıl Rodos falan ? O da olmadı bence Ürdün. Benim bir arkadaşım geçen sene Ürdün'e gitmişti resim vs atıyordu , ben çok kötü bir yer beklemiştim ama resimlere sasirdim. Çok da eğlenceli geçmiş gibi görünüyordu

Arabam var ailem sağ olsun, onlar olmasa imkansızdı. :) Malezya-Singapur aklıma yattı gibi şu an ya, turlara bakıyorum bir şeyler çıkar umarım.
Evet Singapur çok güzel benim bir yakınım gitti Harika bayıldım

Bir fikir daha Malta nasıl Rodos falan ? O da olmadı bence Ürdün. Benim bir arkadaşım geçen sene Ürdün'e gitmişti resim vs atıyordu , ben çok kötü bir yer beklemiştim ama resimlere sasirdim. Çok da eğlenceli geçmiş gibi görünüyordu

Ürdün de olabilir hiç düşünmedim oraları :)

Herhangi gittiğim bir yerden göndereyim valla size bir hediye yazın bana özelden adresinizi. :)
Sitede adım belesciye çıkacak, herkesten bir şey ister oldum :D normalde para üstü isteyemem burada bir şey oluyor bana :D sağolasın kuzum ya yerim seni sen gez güzel güzel foto at o yeter :KK60:

Back
X