iki kahvaltı takımı arasında kararsız kaldım,ikisine de bayıldım siz olsanız hangisini alırdınız?Eki Görüntüle 593977

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.yi alırdım sanırım çünkü 2. takımda o pot tek olunca bana saçma geliyor. 1. takımın ayrıca çaydanlığını alırsın daha güzel bi takım olur diyorum. rosy serisinde bi sürü şey var hem, takım yapma anlamında güzel olur :) kahve seti, tepsisi, çaydanlığı vs var diye hatırlıyorum
arama butonundan filtreleyerek bulabilirsin: Bernardo Online Alışveriş[/QU
aslında benim aklımda 1.takım vardı ama netten bi bakim kaç parçaymış dedim bakmaz olaydım diğer takımı da gördüm :)kafam karıştı..bi de şöyle bişi var ben başka parçasını almak istemiyorum sadece görüntü olarak hangisi içime sinerse onu almayı düşünüyorum..1.çok tatlı 2. çok kibar :)
ben bi ara erkek arkadaşıma 2.yi göstermiştim, çok sıradan ve yaşlıların evinde de bundan gördüm dedi. eğer biraz romantik-modern-marjinal istiyorsan 1. model. ama yok daha sade-nostaljik-klasik olsun diyorsan 2. model :) sapları puantiyeli olan günlük kaşık takımıyla 1. model süper olur yaaaama tabii sevgiline de bi sor istersen
![]()
Bence 1. Takımı al:) ben de dün bakıyorum bernardodan kardeşime söylicektim kendisine alsın. Sitesinde gördüm %50 indirimde fiyatı da iyi
kesinlikle bu daha güzel![]()
offf buna bayıldım nerden alıyosun canım bnu bnde ceyizime alıyım![]()
Ben aslında Smirna modelini de beğendim :))) Kahvaltı Setleri,Kahvaltı Takımları | Bernardo