• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kararsız kaldım sizce hangi semt

Tuzla diyorum ben, madem evden çalışıyorsun konu sahibesi Tuzla olsun. Çok güzel müstakil evler var, yeşil bir semt genel olarak, ayrıca sahilin hemen yanı. Evden çalışıyorsun madem uzak olmasını dert edinme.

Oralarda iyidir ama kiralar?
Evlenmeden önce tepeüstünde oturuyordum o civarlara hakimim ben begenirim tepeüstü çakmak ümraniye yaşanılabilir
yaşanabilir mi sizce, orayı beğendim ben aslında, kardak balığa çok yakın bir yerde buldum, butik site kiralar 4.5 - 5 demişlerdi. ama kalabalık trafik yokuş diyende oldu.

yaşanabilir mi sizce, orayı beğendim ben aslında, kardak balığa çok yakın bir yerde buldum, butik site kiralar 4.5 - 5 demişlerdi. ama kalabalık trafik yokuş diyende oldu.
E tabi oralarda birçok sokakta yokuş var çakmak iski,site civarı yokuşludur.
Yokuş benim için sorun olur derseniz bu bölgeleri çıkarın aklınızdan

Bizim kendi evimiz.
Ama etrafımda kirada oturan ev arayan var oradan biliyorum bir çok semt Ataşehir olarak geçiyor kırsal yerleri daha lüks yerleride var kırsal yerlerde bide 2500 3 bin kiralar belki dahada fazla isteyen vardır
trendiste yakın mısınız golf klubünün oraya, oralarda aşırı pahalı baktım

Anadolu yakasi koşuyolunda oturuyorum. Bu semte bir bakin derim. Uskudar ve kadikoye yakin. Bir de parkı yeşilliği çok olan bir semt. Çocuk düşünüyorsanıZ veya varsa yetiştirmesi kolay.

Kurtkoy -pendikte oturuyorum. Fiyalar merkeze gore daha iyi. İnsan profili guzel. Yollar genis kalabalik degil. Sanat / spor imkanlari ulasilabilir. Merkezden uzak ama ben cok memnunum.
Ben de aynı yerdeyim, Pendik'te hatta Kurtköy'de merkeze uzak yerler daha nezih zaten

Tuzla güzel yerdir içlerinde en sakin yer denilecek yer orası fiyatlarda bir tık daha uygun olabilir. Artık marmaray var metro var ulaşım sıkıntısı olmaz bence arabanızda varmış zaten

selamlar,

Taşınmayı düşünüyorum anadolu yakasına sancaktepe ve çekmeköye baktım, tuzla pendik merkeze çok uzak, böyle site içi özellikli sakin olsun istiyorum. buralarda oturup tavsiye verecek olanlar varmı?
zemini sağlam evleri güzel kullanıslı genelde site şeklinde nezih bir semt kurtköy çamlık mahallesi.Pendiğe 20 dk.da minibüsle otobusle ulasip istediğiniz herseyi bulursunuz.

Sitelerin hepsi sessiz sakin değil. Kiminde kimse kimseyi tanımaz Kiminde 12 ye kadar çocuklar bahçede oynar çardakta çay kahve sohbet.
Ben üsküdar derim. Sitede oturacağıma sokak arası sakin bir apartman dairesi tercihim olurdu eğer çocuğum olmasaydı. Üsküdar çiçektir 💐

Back