- 5 Ekim 2020
- 13.384
- 35.884
- 548
- 36
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Ataşehir çok pahalı malesef
Ataşehir in içi değil de şerifali Ümraniye tarafları daha uygun fiyatlı olabililir. Ama Çekmeköy de mantıklı. Sancaktepe ye ben hiç ısınamadım ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ataşehir çok pahalı malesef
Evet Sancaktepe’ye bende pek sevemedim tuzla güzel ama Pendik tuzla çok dışarı diye Çekmeköy mantıklı geliyorduAtaşehir in içi değil de şerifali Ümraniye tarafları daha uygun fiyatlı olabililir. Ama Çekmeköy de mantıklı. Sancaktepe ye ben hiç ısınamadım ya.
Semt olarak depreme dayanıklı bölgeyi seçerseniz iyi olur bence umarım bütçeniz yeterli olur bunu göz önünde bulundurmak lazım malesefselamlar,
Taşınmayı düşünüyorum anadolu yakasına sancaktepe ve çekmeköye baktım, tuzla pendik merkeze çok uzak, böyle site içi özellikli sakin olsun istiyorum. buralarda oturup tavsiye verecek olanlar varmı?
Siz ne tarafındasınız kira fiyatı olarak değilde imkanları yaşanabilir olması ulaşım be sosyal olanaklar olarak Ümraniye’yi değerlendirebilir misiniz benim içinÜmraniyede oturuyorum önceden olsa burayı tercih edebilirsiniz derdim Kadıköy ve Üsküdara yakın ama malum kiralar burada çok arttı.
Çekmeköy daha iyi seçenek bence.
Ümraniye deprem açısından nasıldırSemt olarak depreme dayanıklı bölgeyi seçerseniz iyi olur bence umarım bütçeniz yeterli olur bunu göz önünde bulundurmak lazım malesef
Maltepe sakin çok güzel ve merkeze çok yakın hayırlısı olsunselamlar,
Taşınmayı düşünüyorum anadolu yakasına sancaktepe ve çekmeköye baktım, tuzla pendik merkeze çok uzak, böyle site içi özellikli sakin olsun istiyorum. buralarda oturup tavsiye verecek olanlar varmı?
Ümraniye kalabalık ama yaşanabilir bana göre. Öyle karşıdaki yerlere benzemez pek farklı uyruklar yani demek istediğim. Genel olarak orta düzey vatandaşın yaşadığı bir yer bana göre. Çakmakta oturuyoruz biz bu arada. Ulaşımı kolay her yere. Site demiştiniz tabi ki pek fazla site var ama ne beklediğinize göre değişir. Dediğim gibi en iyi yanı karşıya geçmenin de kolay olması. Üsküdar-Çekmeköy metrosu var zaten kolayca ulaşım sağlanıyor.Siz ne tarafındasınız kira fiyatı olarak değilde imkanları yaşanabilir olması ulaşım be sosyal olanaklar olarak Ümraniye’yi değerlendirebilir misiniz benim için
Evet çakmak metrodan baktım ben biraz yokuş bardı kardak balıkçısının aşağısında kalıyordu nasıldır bilemem amaÜmraniye kalabalık ama yaşanabilir bana göre. Öyle karşıdaki yerlere benzemez pek farklı uyruklar yani demek istediğim. Genel olarak orta düzey vatandaşın yaşadığı bir yer bana göre. Çakmakta oturuyoruz biz bu arada. Ulaşımı kolay her yere. Site demiştiniz tabi ki pek fazla site var ama ne beklediğinize göre değişir. Dediğim gibi en iyi yanı karşıya geçmenin de kolay olması. Üsküdar-Çekmeköy metrosu var zaten kolayca ulaşım sağlanıyor.
Biz de biraz aşağıdayız malum metronun oralar da pahalı metroya otobüsle çıkıyoruz ama yakın yinedeEvet çakmak metrodan baktım ben biraz yokuş bardı kardak balıkçısının aşağısında kalıyordu nasıldır bilemem ama
selamlar,
Yani bölge olarak yaşanabilir diyorsunuzBiz de biraz aşağıdayız malum metronun oralar da pahalı metroya otobüsle çıkıyoruz ama yakın yinede
Nezih semt olsun derseniz ümraniyede en nezih yer tantavi mahallesi. Yani çakmak mah. Bana çok oturulacak yerler gibi gelmedi site olursa iyi olur mıtlakaümraniyede çakmak metro site mahallesi vs nasıldır, bu yaka avm ye 5-6 dk olan yerlere baktım
Siz nerede oturuyorsunuzNezih semt olsun derseniz ümraniyede en nezih yer tantavi mahallesi. Yani çakmak mah. Bana çok oturulacak yerler gibi gelmedi site olursa iyi olur mıtlaka
Ümraniye deprem açısından güvenli bölge sayılıyor tabi yapılarda önemli Google'da deprem risk bölgesi diye arayın çıkıyor karşınıza bölge bolgeÜmraniye deprem açısından nasıldır
ÜsküdarSiz nerede oturuyorsunuz