• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kararsız kadım nasıl sizce:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

seda_aaa

MEVLAM;Bİ BEBEK VER BANA
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
310
0
46
36
İstanbul
yeni koltuğum hakkında yorum istiyorum kızlar nasıl duruyor eşim beğendi ama beniim tereddütlerim var :34::34:
$10032012520.webp

cnm gayet hoş spor bi köşe takımı yanlız halın gözüme takıldı tarzları biraz farklı gibi, oturma odama spor bi oturma grubu aldım ama halılarım klasik kaldı bnmde,gözüme takılıp duruyor,iyi günlerde oturun cnm

Güle güle kullanın.Köşe koltuk çok güzel.
Ama odayı biraz yenilemek gerekiyor.
Mesela duvarları kum bejine boyayabilirsiniz.
Güneşlikleri çıkarıp,yerine düz krem rengi güneşlik asabilirsiniz.
Bir de duvardaki aksesuarları kaldırıp,yerine modern bir tablo asabilirsiniz.
Tabloyu çok yukarı değil,ayakta durduğunuz zaman,tam göz hizasına gelecek şekilde asmanızı öneririm.

güzel olmuş..iyi günlerde kullanın.
ben sevmiyorum köşe takımı.misafir gelince zor oluyor oturması.öyle bir koltuk ki birbirini göremiyor insan.yanyana kalıyorsun öyle..ne bileyim hazzetmiyorum.ama misafir odam ayrı diyorsan o ayrı tabi.benim öyle bir şansım yok.ev de küçük olunca :34:

ha bir de halını perden de bulunan renklerden biriyle değiştir.ya perde ya da halı çok sırıtmış.tereddütün bu yüzden olabilir.

Son düzenleme:
yeni koltuğum hakkında yorum istiyorum kızlar nasıl duruyor eşim beğendi ama beniim tereddütlerim var :34::34:
Eki Görüntüle 532045

CAnım köşe takımın güzel olmuş.. yalnız halını değiştirmen gerekir renkleri köşene uygun shagy halı veya nepal tarzı halılar var halıyı değiştirirsen gözüne daha hoş gelir iyi günlerde kullan inşallah..

CAnım köşe takımın güzel olmuş.. yalnız halını değiştirmen gerekir renkleri köşene uygun shagy halı veya nepal tarzı halılar var halıyı değiştirirsen gözüne daha hoş gelir iyi günlerde kullan inşallah..

ya şimdi şöyle bi durum var acele ile çekilmiş bi fotoydu halı olmamiş diyısunz haklısın herhalde ama bilmiyorum yinede :32::32::32::32::32::32:

bence güzel koltuk fakat duvar rengini ve perdeleri değiştirirsen daha güzel durabilir

canım bence koltuk çok güzel aama sanki odada bir uyumsuzluk var belki perde ve halı değişirse daha güzel olur

canım çok güzel sadece bir iki değişiklikle çokdaha güzel olabilir odan güle güle kullan bir iki tablo değişikliği ve perdenide fonsuz sade güneşlikli düşünürsen gayet güzel olur......

Koltuk çok güzel ama köşe takımını bende sevmiyorum oturmak yatmak rahat olmuyor :) Halı daki renk tonu hiç olmamış

ya şimdi şöyle bi durum var acele ile çekilmiş bi fotoydu halı olmamiş diyısunz haklısın herhalde ama bilmiyorum yinede :32::32::32::32::32::32:

selam..bencede duvarlar kum beji veya kesekağıdı rengi daha hoş durur..sade tül daha hoş olurdu üzerinde o fon perdeler olmasaydı bide modern bir tablo dar uzun koltugun üzerine halda düz kahve olsaydı cok daha hoş olabilir benim fikrim..

güle güle oturun

Back
X