Kararsiz Evli

dirty_betty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
35
0
36
Manisa
Ben suan da 6 aylik evliyim, dis mekan cekimlerini yaptirdim. Fakat yurdisinda yasicagim icin dugunden 2 hafta sonra yasicagim yere geldik. ve benim cok istedigim, deniz kenari resimlerini cektiremedim. icimde kaldi, ne zman gorsem hep keske hep keske.. esim yazin turkiyeye gittigimizde cektiririz diyor, ve bnde cektirmekten yanayim? sizce ne yapmaliyim?

Bence içinde kalacağına çektirmelisin.. Sonuçta ömür boyu hatıra olacak ve ileride çocukların hatta torunlarına kalıcak :)

bencede çektir çünkü eğer çektirmezsen sürekli o aklında olacak ve hep keşke diyeceksin, çektirdiğin zaman pişman bile olsan sadece o anlık olacaksın sonrasında unutacaksın, ki pişman olacağınıda zannetmiyorum :)

Gelinliğiniz duruyorsa çektirin tabi.
Benim iki hafta sonra düğünüm var.
Bu dönem çalışmadığım için bazı şeyleri aileler yapıyor.
Yemeğin olacağı yerle anlaşmalı bir fotoğraf stüdyosu varmış, mecbur orada çekilecek fotoğraflar ve gelinliğim kiralık.
Yani yazın açık havada, deniz kenarında veya dış mekan çekimlerini ben de bol bol isterdim.

Son düzenleme:

bende dış mekan yaptrdım ama hala içimde kalan şeyler var insan doyamıyokiii baktıkça keşke daha güzel pozlarımda olsaydı diyorum ben sahilde çektrdim ama benimde hevesim tarihi yerler merdivenler yeşillikler falan ben de inşallah düğün klibi çektrcem biraz zaman geçtikten sonra bence sende çektr hiçbişey içinde kalmasın

önceden çektirmek istediğiniz pozlara bir bakın sonra gördükçe ay bunu niye çektirmedim diye içinde kalıyor insanın benim öyle oldu.

deniz kenarı diyince aklıma geldi bir arkadaşımın çektiği bir poz vardı, aradım ama bulamadım. tüm çekimler bittikten sonra güneş batarken gelin ve damat denize girmiş elele tutuşmuş sırtüstü uzanmışlardı. biraz daha arayayım bulur bulmaz paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…