Kızım 2 yaşına girecek 1 hafta sonra... Doğumdan bu yana sorunsuz emzirdim son 5.6 aydır bana daha fazla bağımlı olmaya başladı..Ağlasa memede gülse memede her an memede kendini sakinleştiriyor ve geceleri sürekli emmek istiyor..Çok seviyorum emzirmeyi ama bazende bunaldığım için keseyim artık dedim hem geceleri rahat uyuruz hem 2 yaşında geldi diyerek güzelce konuşup anlatmaya calışsamda ikna edemedim kademeli bıraktırmayıda başaramadım ve emmeye devam etti...Üzülerekte olsa aktardan aldığım sabır taşını sürdüm dün sabah emdiği anda acı tat alarak öğürdü üzüldü meme acı olmuş dedi
gün içinde aklına geldikçe huzursuz mutsuz oluyor.meme diye aglamıyor sanırım farkında tadı kötü artık ememem diyor bence ama sinirli gergin..Uykuya dalarken bile memede uyuyan bir çocuk çünkü...Gece bir kez uyandı biraz ağladı meme istemedi ama ağladı bişeyler yedirdim uyuttum zorda olsa...Bıraktırmak isterken bir yandanda mutsuzum
biraz daha emzirsemiydim bu kış geçsemiydı diyorum şimdi gögüslerim süt doldu uykuya dalmısken biraz versem özlemiştir uyanınca hatırlarmı acaba diyorum
karışık duygular içerisindeyim bir yanım başlamısken devam et oda sende rahat edeceksin hiç durmuyor artık diyorum bir yanımda emzirmek istiyor
siz kaç yaşında bıraktırdınız emzirmeyi büyüdükçe memeden kesmek daha zor olmazmı ? Rahat edeceğim diye düşünürken üzülüyorum az önce geldi kıyafetimin üstünde emiyormuş gibi yapıp meme acımı diye sordu gitti
geceleri uyurken versem mi biraz daha devam etsem mi bu kiS en azindan cocuga karmasa yaratmakta istemiyorum ama hic beklemedigim bi duygu karmasasi icindeyim annemde kiyamiyor bu kisda emseymiydi diyor hep vicdan yapiyorum
1 bucuk yasindan sonra anne sutu yaramaz diyen bile var etrafimda inanmiyorum buna kanser hastalarina bile sifa olurken degilmi