• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızım

Arkadaşlar yardiminiza ihtiyacım var ben 31 yaşındayım 2.evliliğimi yaptım ilk eşimden 2 çocuğum var neyse benim sorunum ben severek evlendim 2.kez yuvami kurdum eylül ayında 1 sene olacak eşim başka şehirde çalışıyor maddi sıkıntıdan dolayı bayrama 2 gün kala geldi izne herşey iyiydi ama bayram sabahi ezan okunurken dayak yiyordum sırtıma yumruk attı ve beni yere yıktı daha sonra kaldırıp yatağa fırlattı üzerime oturdu bogazimi sıktı nefes alamadım o an bana dediği oluyorum dedim geber dedi bu sabah bu odadan ölün çıkacak dedi allah tarafından o an ona seni seviyorum demişim ben hatırlamıyorum kendisi söyledi bunu o yüzden bırakmış beni o an çocuklarım geldi gözümün önüne dedim ölüyorum bıraktı su istedim getirdi ama başımda bekliyor iç suyunu çabuk dedi ben korkudan yudum yudum içtim sonuçta sırtıma aldigim darbeyle 2 kaburgam kırıldı şu an demir korseyle yatiyorum kalkmadan panik atak hastasıyım tedavi görüyorum yaptığı hatanın farkında çok pismanmis vicdan azabı çekiyormuş bir daha olmicak söz bir an gozum karardı diyor ama korkuyorum bir kez gözü karartıp bu şekil yaptıysa tekrar kararırsa yine yapar diyorum sana kalmış diyor ayrilsamda saygı duyarım birşey diyemem çünkü sucluyum diyor allahın emanet verdiğine kötü davrandım diyor ailem bırak gel diyor benimde zoruma gidiyor suçum olmadığı halde bu hale geldim bi tarafim yuvani yıkma diyor diyer yanımda ya tekrar olursa diyor allahtan çocuklarım annemdeydi onlar evde olsaydı ne yapardım kararsız kaldım ne yapacağım bilmiyorum akıl verin bana ne olur :KK43:((

Adam kaburganizi kirmis daha kararsizim mi diyorsunuz ? Pes dogrusu ayrilmak icin sizi oldurmesini falan mi bekliyorsunuz ?
Kendinizi nasil bu kadar degersiz goruyorsunuz anlamiyorum... adama kaburganizi kirmis ya daha napacak ayrilmaniz icin ???

Şu şahsa habire adam adam demeyin, adamlıktan soğuyorum...

adamla sevişmedin diye bu sabah bu evden ölüm çıkacak diyip seni öldüresiye dövüyor ve sen hala ''yuvam dağılmasın'' diyorsun ? yuva mı kalmış ortada ? ne konustugunun farkında mısın ?

Çok üzüldüm. İkinci evlilikte keşke yüzün gülseymiş. Ne yaptında bu hale geldi demeyeceğim çünkü eğer gerçekten suçun olsaydı o seni boşamak ister, özür dilemezdi. Bu derece şiddet ileride seni ya da çocuklarını öldürebilir ya da sakat bırakabilir anlamına gelir. Allah korusun. Göze alabilir misin?
Hayır alamam tabiki :(

Allah aşkına neyi bekliyorsunuz. .
hayvan herif Allahın cezası. .
darp raporu alsaydınız..
bir an evvel kurtul o vahşiden..

:KK62:

Şimdide yalvariyo yakariyo tövbeler ediyo bir daha olmicak diye sen afetsen bile vicdanim susmuyor diyor bana

Şimdide yalvariyo yakariyo tövbeler ediyo bir daha olmicak diye sen afetsen bile vicdanim susmuyor diyor bana

O gazetelerde kocaları tarafından öldürülen kadınlar da daha önce hep evlerini terk etmiş, işgüzar birileri tarafından barıştırılıp (sözde!) evlerine geri yollanmışlar.Sonrası hepimizin bildiği.

Siz şu anda pek sağlıklı düşünemiyorsunuz, normaldir, sanırım kafanıza da travma aldınız, ama burada sayfalarca yazılan mesajları tekrar tekrar okuyun. Öldürülebilirsiniz. Bu kişi tamamen ruh hastası.

Çocuklarınızı annesiz mi bırakmak istiyorsunuz?

Bir dedigimi iki etmedi gozumun icine bakiyordu önceden el dahi kaldirmamistı ama bir kaldırdı 2 kırık :(

O gazetelerde kocaları tarafından öldürülen kadınlar da daha önce hep evlerini terk etmiş, işgüzar birileri tarafından barıştırılıp (sözde!) evlerine geri yollanmışlar.Sonrası hepimizin bildiği.

Siz şu anda pek sağlıklı düşünemiyorsunuz, normaldir, sanırım kafanıza da travma aldınız, ama burada sayfalarca yazılan mesajları tekrar tekrar okuyun. Öldürülebilirsiniz. Bu kişi tamamen ruh hastası.

Çocuklarınızı annesiz mi bırakmak istiyorsunuz?
Hayır tabikide

ara sayfaları okumadım açıkçası....neden vurduğunu da bilmiyorum doğal olarak fakat her ne olursa olsun çok acı bi durum...benimde ikinci evliliğim sizi o anlamda anlayabiliyorum sadece...kişisel fikrim boşanmanız yönünde...geçmiş olsun

ara sayfaları okumadım açıkçası....neden vurduğunu da bilmiyorum doğal olarak fakat her ne olursa olsun çok acı bi durum...benimde ikinci evliliğim sizi o anlamda anlayabiliyorum sadece...kişisel fikrim boşanmanız yönünde...geçmiş olsun
Tşk ederim tek sorun onun her defasında ilgisini göstermesi ama ben gösteriyorum içime kapanık biriyim o duygularını çok açık ve net bir şekilde ifade edebiliyor ama ben edemiyorum o ne dese ben ters anlıyorum ben ne desem o ters anlıyor ama oda farkında haksız yere bana bunu yaptığının tövbe ediyor ama guvenim kalmadı ya daha sonra tekrar gözü karartıp bu sefer gerçekten oldururse ilk evliligimden 2 çocuğum var onlar için en dogrusu da ayrılmak olur sanirim

Sapık herif, deli...

Madem o kendini kaybedebiliyor keşke sana vurduğunda sende kendini kaybetseydin.

Eline bıçak alıp kovalasaydın nasıl aklı başında gelirdi!

Boşuna dememişler deli deliyi görünce sopasını saklarmış diye...

kaburgalar akciğerlerine falan batsa iç kanamadan tahtalı köye giderdin biliyorsun dimi

neden vurduğunu falan okumadım ben, nedeni mi olur cana kastetmenin, ay bide seni seviyorum demeler falan, yok içimde bir his var gidemiyorum bilmem ne cidden komik, bu Stockholm Sendromu, bu Gamsız inek kasabın bıçağını yalarmış durumu

sargı mı neyse onlar çıksın ateşli bir barışma seksi yapın

ben acıyamıyorum kusura bakmayın kendine acımayana ben ne sıfatla acıcam

Kaburganı kırana kadar dövmüş.Daha ne yapsın.Iki tane evladınla o adamla nasıl yaşayacaksın.Yarın öbürgün evlatlarına vurmayı bırak bağırsa bile zoruna gider.Bir kere yapan gene yapar.Ne güzel ailende arkanda bırak git kur düzenini.Bir kere daha denedim olmadı dersin.

Dayak sebebi o dışa dönük bense içime kapanigim ve o her defasında sevgisini dile getiriyor ben getiremiyorum arife gecesi yatarken canım şeker çekti bir tane aldım ve yattım oda öpmek için sokuldu bende şeker var yiyeyim dedim sonradan oda oyun oynuyordu tlfnla döndü bana hayırdır dedim neden öyle baktin dedim ben uzaktan gelmişim eşimle sevişmek isterim falan filan başladı zaten adetliydim yapamazdı istediğini neyse ben sana sevgimi gösteriyorum gözünün içine bakıyorum falan filan sen yapmıyorsun dedi bende herkesin kişiliği farklıdır ben böyleyim dedim içimde yaşarım duyguları dedim sonra neyse yatalım uyuyalim canım dedim sonra su içmeye mutfağa gidiyordum ki sırtıma ilk yumruğu attı sonrasi da geldi zaten güya başka odaya yatmaya gidiyorum sanmış yani sebepsiz yere suçum olmadığı halde yanlış yaptığının oda farkında ama is isten geçti o ise gitti bense bayramın ilk gününden beri ağrı sizi içinde kivraniyorum ve söylediği en son kelime korkuyorum önceden kink boxsa gittim nereye nasıl vurulacagini çok iyi biliyorum dedi belkide kırıldığını farkindaydida bana söylemedi şimdi yalvarmalar yakarmalar daha elimi kaldirmam ben sensiz nefes alamam beni birakma bırakırsan kendimi asarim ellerim kirilsaydida sana sebepsiz haksız yere vurmasaydim bir daha el kaldirirsam ellerim kırılsın vicdan azabı çekiyorum ama şunuda unutma seni cok seviyorum bu gibi şeyler söylüyor

harbi çok seviyomuş la

benim salak kocam da bana bir fiske vurmadı daha, sevmiyor demek ki, halbuki söyle ağzımı burnumu kırsa sonra af dilese ilan-ı aşk etse ilişkimizede renk gelir Allahıııım yarattın sahip çık, beyinler tatilde sen sahip çık kolla Yarabbim, cok değil asgari akıl fikir mantık izan, nolur Allahım nolurrar

kardeşim tv de bir bak bakalım karısını sevgilisini eski eşini öldüren adamlar da çok seviyodum diyo pişmanım diye de ekliyolar

kafana çok darbe aldın bence

Back
X