- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
Biri bu konu fakeymiş desin lütfen
Ben de öyle diliyorum.
Zira kaburga kırığında korse verilmez, tam tersi rahat nefes alıp versin diye korse sakıncalıdır.
İnşallah fake'tir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biri bu konu fakeymiş desin lütfen
Umarım buraya yazan her mutsuz kadın sahtedir. Umarım hepimiz kurgulanmış acılar için laf yetiştiriyoruzdur. Ben yine de her defasında ciddi ciddi cevap yazmaktan gocunmuyorum. Belki oralarda bir yerlerde üye olmaya cesaret edemeden buraları okuyan kaburgası kırık bir kadın vardır ve o bizim söylediklerimizden cesaret bulur. Varsın bu hikaye fake olsun. Ben fake olmayanlara yazıyorum.Ben de öyle diliyorum.
Zira kaburga kırığında korse verilmez, tam tersi rahat nefes alıp versin diye korse sakıncalıdır.
İnşallah fake'tir.
Tedavıde demir ımplantlar kullanılabılıyor ama korseyı duymamstm bende saglkçym..Sizin durum spesfık olabılır bılemıyorm artık..Bilmiyorum ama bana korse verdiler demir korseymis sürekli yatacakssin ağrı kesiciden başka ilaç yok nasıl duzelcekse bu şekil bilemiyorum
cocukların hep senınlemı yasıyor?Dayak sebebi o dışa dönük bense içime kapanigim ve o her defasında sevgisini dile getiriyor ben getiremiyorum arife gecesi yatarken canım şeker çekti bir tane aldım ve yattım oda öpmek için sokuldu bende şeker var yiyeyim dedim sonradan oda oyun oynuyordu tlfnla döndü bana hayırdır dedim neden öyle baktin dedim ben uzaktan gelmişim eşimle sevişmek isterim falan filan başladı zaten adetliydim yapamazdı istediğini neyse ben sana sevgimi gösteriyorum gözünün içine bakıyorum falan filan sen yapmıyorsun dedi bende herkesin kişiliği farklıdır ben böyleyim dedim içimde yaşarım duyguları dedim sonra neyse yatalım uyuyalim canım dedim sonra su içmeye mutfağa gidiyordum ki sırtıma ilk yumruğu attı sonrasi da geldi zaten güya başka odaya yatmaya gidiyorum sanmış yani sebepsiz yere suçum olmadığı halde yanlış yaptığının oda farkında ama is isten geçti o ise gitti bense bayramın ilk gününden beri ağrı sizi içinde kivraniyorum ve söylediği en son kelime korkuyorum önceden kink boxsa gittim nereye nasıl vurulacagini çok iyi biliyorum dedi belkide kırıldığını farkindaydida bana söylemedi şimdi yalvarmalar yakarmalar daha elimi kaldirmam ben sensiz nefes alamam beni birakma bırakırsan kendimi asarim ellerim kirilsaydida sana sebepsiz haksız yere vurmasaydim bir daha el kaldirirsam ellerim kırılsın vicdan azabı çekiyorum ama şunuda unutma seni cok seviyorum bu gibi şeyler söylüyor
Dayak sebebi o dışa dönük bense içime kapanigim ve o her defasında sevgisini dile getiriyor ben getiremiyorum arife gecesi yatarken canım şeker çekti bir tane aldım ve yattım oda öpmek için sokuldu bende şeker var yiyeyim dedim sonradan oda oyun oynuyordu tlfnla döndü bana hayırdır dedim neden öyle baktin dedim ben uzaktan gelmişim eşimle sevişmek isterim falan filan başladı zaten adetliydim yapamazdı istediğini neyse ben sana sevgimi gösteriyorum gözünün içine bakıyorum falan filan sen yapmıyorsun dedi bende herkesin kişiliği farklıdır ben böyleyim dedim içimde yaşarım duyguları dedim sonra neyse yatalım uyuyalim canım dedim sonra su içmeye mutfağa gidiyordum ki sırtıma ilk yumruğu attı sonrasi da geldi zaten güya başka odaya yatmaya gidiyorum sanmış yani sebepsiz yere suçum olmadığı halde yanlış yaptığının oda farkında ama is isten geçti o ise gitti bense bayramın ilk gününden beri ağrı sizi içinde kivraniyorum ve söylediği en son kelime korkuyorum önceden kink boxsa gittim nereye nasıl vurulacagini çok iyi biliyorum dedi belkide kırıldığını farkindaydida bana söylemedi şimdi yalvarmalar yakarmalar daha elimi kaldirmam ben sensiz nefes alamam beni birakma bırakırsan kendimi asarim ellerim kirilsaydida sana sebepsiz haksız yere vurmasaydim bir daha el kaldirirsam ellerim kırılsın vicdan azabı çekiyorum ama şunuda unutma seni cok seviyorum bu gibi şeyler söylüyor
Bilemicem fakat acile gittim tomografi çektiler ve 2 kırık bulunuyor dedi doktor sana buradan korse vereceğiz dedi ve onu kullanıyorum cuma kontrole gidecem bakalimTedavıde demir ımplantlar kullanılabılıyor ama korseyı duymamstm bende saglkçym..Sizin durum spesfık olabılır bılemıyorm artık..
cocukların senınlemı yasıyor?Bilemicem fakat acile gittim tomografi çektiler ve 2 kırık bulunuyor dedi doktor sana buradan korse vereceğiz dedi ve onu kullanıyorum cuma kontrole gidecem bakalim
Oğlum bende kalıyor kızım 13 yaşında anneannesinin yanında kendisi kalmak istemiyor arife gecesi de annem köye giderken onlari da aldı yanına değişiklik olsun çocuklara dedi onlarda gitmek istedicocukların hep senınlemı yasıyor?
senınle yasıyorlarda adam geldıgınde rahatsız olmaması ıcınmı arefe gecesı ( kı cocuklar analarının kucaklarında olmalıdır, banyo yaptırırsın tırnak kesersınmalum sen anasın) ananeye gıttıler?
bayramdan bu yanada gormuyorsun anladıgım kadarıylaOğlum bende kalıyor kızım 13 yaşında anneannesinin yanında kendisi kalmak istemiyor arife gecesi de annem köye giderken onlari da aldı yanına değişiklik olsun çocuklara dedi onlarda gitmek istedi
Sürekli tartışma evle hiçbir alakası olmayan biriydi sorumluluk sahibi değildi ilgi yoktu cimriydi eve para bırakmaz bakkaldan alıp yazdirsam bağırıyorduvalla soyle dusunuyorum
ılk esımden cocugum vardıda unuttum neler neler yasadım guzel manada
ıkıncı esımden benımde henuz cocugum yok( normalde asla boyle dusunmuyorum esım cok ıyı bır baba ) bısey olsa dayak gibi cocugumda yok l.n dıyıp kestırıp atarım
bu kadar dayaga dayanacaksam mesela sızın yerınızde olsam , ılk kocam ıhanet etmıstı uzerıme kuma getırırdım daha ıyı yanı.
en azından bı amacı olurdu ayrılmadıgımın
sız ılk esınızden neden ayrıldınız?