- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merdivenden düştüm dedim
Kaburgami kırdıktan sonra bana söylediği kelime sok etti beni zaten ben dedi kink boxsa gittim nereye vurunca ne olacağını biliyordum dedi o yüzden korktum dedi korktuguda başına gelmiş zaten bilinçli vurduğu belli 2 3 yumrukta kırıldıKaburganı kırana kadar dövmüş.Daha ne yapsın.Iki tane evladınla o adamla nasıl yaşayacaksın.Yarın öbürgün evlatlarına vurmayı bırak bağırsa bile zoruna gider.Bir kere yapan gene yapar.Ne güzel ailende arkanda bırak git kur düzenini.Bir kere daha denedim olmadı dersin.
Bende ondan korkuyorumYarin öbürgun ya cocuklarina yapsa sana bu yaptigini nasıl guveneceksin
Bende ondan korkuyorum
Allah tarafindan seni seviyorum demissin sen bile hatirlamiyorsun ama ona oyle gostermisler. Sen kac kurtul diye canin bagislanmis resmen daha hala orda duruyormusun kac kurtul. Baban kendisi gel demis evladisin niye atsin seni yuzum yok deme kac kurtul.Haklısınız fakat 2. Kez baba kapısına dönmekte zor boşanmak istiyorum fakat içimde anlayamadığım garip bir duygu var ayaklarım gidiyor fakat içimdeki bu duygu geri getiriyor ilk defa başıma geldi bu olay o yüzden ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Ya burdan hekes ne kadar kolay yaziyor... kadinlar yaziyor buraya olaylari..direkt ilk tepki yok hala nasil duruyosun, yok hala nasil dusunuyorsun bilmem ne yazanlar oluyor... yani herkes normal bi ben mi pronpemliyim bilemedim... herkes ilk olayda ilk darbede gozunu karartip pat diye birakma yetenegine sahip te bir ben mi salagim... ama malesef oyle yazildigi gibi kolay olmuyor.. birseyler oluyor baglayan.. her neyse Gecmis olsun canim benim.. burada ben sahsen senin kocani samimi bulup bulmadigini merak ediyorum veya 1 yil olacakmis bu sure zarfinda bu tarz bisey yasadiniz mi.. yani cunku duruma bakarsak ani tetikleyen birsey olmus ne oldu ne olabilir gibi seyleri de konusmak gerek.. yani oyle yuzeysel olunca zor oluyor yorum yapmak
Ic kanama gecirmemesi tamamen sans evet ama buna ragmen hala fikir soran bir kadin var burada.. yani tabikide onaylamiyorum ama oyle yorum yapmadan akil vermeden direkt aaa hala nasil duruyosun aaa nasil bilmem nesin diyen insanlardan hoslanmiyorum..kaburgaları kırılmış, iç kanama geçirmemesi tamamen şans
Ic kanama gecirmemesi tamamen sans evet ama buna ragmen hala fikir soran bir kadin var burada.. yani tabikide onaylamiyorum ama oyle yorum yapmadan akil vermeden direkt aaa hala nasil duruyosun aaa nasil bilmem nesin diyen insanlardan hoslanmiyorum..
Anliyorim canim.. inan anliyorum ama yazis sekilleri daha hivbirsey yazmadan verdikleri tepki su an duygusal.olarak zorda olan birine yazilmamasi gereken bir usluptao insanlarda akıl veriyo aslında, git diyorlar, çünkü başka adamdan 2 çocuğu var elinin ayarını bilmeyen bu adam ya çocuklara da zarar verirse, bir anne olarak bu benim alamayacağım bir risk mesela
bir tokat değil burda anlatılan, reenkarnasyona inanmıyosa konu sahibi tek bir ömrü var
Hayır daha önce hiç yaşamadım böyle birşey ilk defaYa burdan hekes ne kadar kolay yaziyor... kadinlar yaziyor buraya olaylari..direkt ilk tepki yok hala nasil duruyosun, yok hala nasil dusunuyorsun bilmem ne yazanlar oluyor... yani herkes normal bi ben mi pronpemliyim bilemedim... herkes ilk olayda ilk darbede gozunu karartip pat diye birakma yetenegine sahip te bir ben mi salagim... ama malesef oyle yazildigi gibi kolay olmuyor.. birseyler oluyor baglayan.. her neyse Gecmis olsun canim benim.. burada ben sahsen senin kocani samimi bulup bulmadigini merak ediyorum veya 1 yil olacakmis bu sure zarfinda bu tarz bisey yasadiniz mi.. yani cunku duruma bakarsak ani tetikleyen birsey olmus ne oldu ne olabilir gibi seyleri de konusmak gerek.. yani oyle yuzeysel olunca zor oluyor yorum yapmak
Evet hatırlamıyorum kendisi söyledi bunu bende şok oldumAllah tarafindan seni seviyorum demissin sen bile hatirlamiyorsun ama ona oyle gostermisler. Sen kac kurtul diye canin bagislanmis resmen daha hala orda duruyormusun kac kurtul. Baban kendisi gel demis evladisin niye atsin seni yuzum yok deme kac kurtul.