Karar verirken zorlanıyorum

Gelinin yok sayildigi aileye gelin gitmek...Vallaha simdiden ne kadar sorunlu olduklarini en azindan göstermisler. Konu sahibi evlense sonradan sikayet etme hakkina sahip olmaz. Hersey acik meydanda. Yasama alani ile ilgili kararlari bile aile verir.

Ya insanlara gerçekten acımıyorum artık. Yoldaki işaretleri görüyorlar, gözlerini kapatıyorlar yeter ki kocam olsun diye. Sonra evlenince insan yerine koyulmuyor, üzülüyor, vahvah dememizi bekliyor.
Öğretmen olmuşsunuz ama muhakeme yeteneğiniz hiç gelismemis.
Burada takilmaniz gereken şey elti bilmemne su bu hiç degil
Bu insan kadının kocasına ait evde söz hakkı olduğuna inanmıyor bile. Onun fikri o kadar önemsiz ki o ve ailesi için, yengesi sadece "bir gelin" . İnsan bile değil, çünkü ailelerinde öyle. Karar verilmiş, uymak zorunda.
Şimdi böyle bos boş seylere takilmissin, ektim laf soktu vs.gercegi göremiyorsun.
Yarın evlendiğinde o adamın ailesinin gözünde insan değil "bir gelin" olacaksın. Senin sözünün, fikrinin onlar için zerre önemi olmayacak. Ve en üzücüsü kocan için de böyle olacak. Ailesi ile verilen ortak kararlar uygulanacak, sen kendi kendine delirdiginle kalacaksın.
Bunu gerçekten göremiyor musun?????
Nasıl bu kadar kör olabilirsin, o kadar mı aşıksın , saf misin, yoksa 'yasim geçiyor,ne olursa tolere edeyim' görmezden gelişi mi bu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…