çivi çiviyi sökse bile kısa bir zaman degil yasadıgınız, insan birine sarılarak uyumaya alıstı mı baska biri oldugu zaman yadırgıyor, kendini kötü hissediyor ve bunların yok olması baskasına alısmanız icin de uzun zaman gerekiyor acıkcası.. bulmasına bulursunuz belki baskasını ama bir iliskiyi uzun sure devam ettirmek cok emek isteyen bir sey, ve butun bu verilen emekleri bir anda silip atmak kolay verilecek bir karar degil. siz iyi dusunun, oturun karsısına acık acık konusun, cocuk mu bu, evlilik fobisi nedir, ya iliskinizi kurtarmak icin gidip tedavi görsün ya da sizi kaybetmeyi göze alması lazım. ki daha once de ayrılmıssınız ama olmamıs, zaten evlilik fobisi diye bir sey literatürde yok bence, herkes daha onceden kötu bir seyler yasamıstır ailesinde, hepsi bizde fobi olsa etrafta sağlam insan kalmazdı. bize kötü seyler anımsatan her seyi kafamıza gore fobi olarak adlandıramayız. ben inanmadım cok buna o yuzden. ama sizi sevmedigini de dusunmuyorum. bence iliskinizi kurtarabilirsiniz. ama bu sekilde sizi de oyalamasın yani. kurtarmaya da gönlü yoksa zamanınızı almasın