İlişkimiz çok güzel. Ancak dediğiniz gibi bi yerden sonra evlilik yüzünden baltalanıyor. Konuyu ben açmasam ailesi açıyor. Oda kendimi bi türlü evli kalıbına sokamıyorum bu yüzden sana sebep olmak istemiyorum diyor. Seninde hayallerin var diyor.tamam evlenmiyorsunuz ama hayatiniz, iliskiniz nasil?
bizim iliskimiz 4 yillik, benim sevgilim de evlenmeye cok istekli. ben hep reddettim. cunku evlenmek sevgililikten daha buyuk sorumluluk istiyor. ailelerle gorusmek, aile toplantilarina katilmak, bir hareketi yaparken yeri geldiginde iki kez dusunmek vs beni gerer. ben bunlar yuzunden sevgilimin evlenme teklifini 6 kez reddettim, gecen hafta 7.de kabul ettim. hala cok emin miyim hayir ama artik bu iliskiyi ben baltaliyordum yani, o yuzden bitmesini istemedigim icin kabul ettim. sevgilinizi de anlayabiliyorum yani evlilik birinin hatri icin yapilacak bir is degil.
siz evlenseniz hayatinizda ne degisecek? mesela su an birlikte mi yasiyorsunuz, yasamiyorsaniz evlenmeden yasama sansiniz var mi?
evlenirsek özellikle benim hayatımda büyük bi ferahlama yaşanacak çünkü ailem yaşadıkları yerden taşınmayı düşünüyor ancak bunu ben evlenmeden yapmak istemiyorlar. (Düğün masrafları ve eş dost muhabbeti)
Evlenirsem hem ananemin yanında sığıntı yaşamak bitmiş olacak hem ailem benim yaşadığım şehre taşınacak. Hemde anne olmak istiyorum. Ama işte olmuyor dolayısıyla madem olmuyor çekip gideyim ailemin yanıma onları da bu dertten kurtarayım diyorum.