Saç Rengi ve Saç Boyama Karar veremiyorum :( (Resimli)

canım bence papatyayı tüm saçına sürme.bir tutamında dene baktın hoşuna gitti her tarafını yaparsın.değişim yapayım derken moralin bozulmasın.

Bunu söylediğin çok iyi oldu canım yarın deneyeceğim çünkü, ilk gün belli eder mi kendini hemen, değişme olur mu, farkı görebilir miyim karar vermek için ? :)

Acaba koyu kahveye boyatsam dediğin gibi siyah renge ulaşabilir miyim? ya ulaşamazsam?

cnm sacını koyu kahveye sakın boyama derim.Bu renk zaten siyah gibi yapıyor.
Hatta siyahtan farkı yok.Benimde sac rengim en son koyu kahveydi göya acabilmek için cok ugraştım cok yoruldum.Bu sebeple siyah koyu kahve koyu kestane gibi renklerin hepsi siyah olur unutma.Bu renk yaşına gitmez.İfadeni sertleştirir ki senin yaşında bir genc kızın en son isteyecegi şeydir diye düşünüyorum.
Ayrıca kızıl gibi iddalı bir renkte yapma sakın.
Hemen tutar 1 ay sonra sıkılırsın ve dönmek istersen bir türlü olmaz.
Kuaföreler bile biz acamayız bu rengi deyip geri gönderirler.
Yada acarız deyip sacını daha cok mahfederler.
En iyisi kumral tonlarıdır.Hangi tonun sac renginde nasıl duracagını iyice araştırmak gerekir.
Bu sebeple hemen karar verme.Unutma koyu kumral asla resimdeki gibi güzel bir kumral olmaz Siyah olur hatırlatırım cnm...

Ama benim zaten ilk isteğim siyahtan yanaydı. Arkadaşlarım benim yanımdaydı ama annem, teyzem falan hep siyaha karşı çıktılar. Bi daha saçının doğal rengine dönemezsin illa istiyorsan röfle yaptır dediler. Ama ben de röfle istemiyorum.
Bilemiyorum çok kararsız kaldım iki taraf da farklı şeyler söylüyor. Biri mavi-siyah diyor, biri platin sarısı diyor. Tabi benimki de heves şu anda hem de saçlarımın yıpranmasından korkuyorum. Tek bildiğim artık değişiklik istediğim. O yüzden yarın papatya suyu deneyeceğim biraz(sırf doğal olduğu için). Ton açılması hoşuma giderse ona göre karar vereceğim sizinle de resimlerimi paylaşırım. :)

çok güzel bir saç rengin var canım ,ayrıca çok duru görünüyorsun,
sakın siyah deme,ifadeni sertleştirir,
sarıyı hiç düşünme yaşından büyük gösterir,gerçek yaşını söylesende inanmazlar,
hani illa bir değişiklik istiyorsan hevesini giderecek,balyajlar,gölgeler attır,bu hem hevesini giderir,hemde daha az yıpratır saçını,
bak ben şimdi 27 yaşındayım,kendi doğal saç rengim kumraldı,güneşe çıkınca rengi o kadar harikaydı ki,
senin yaşından beri boyata boyata koyulaştı,boyatmasamda artık doğal rengi kayboldu....
dediğim gibi küçük müdahalelerle gider canım isteğini....

Yorumun için çok teşekkür ederim. Herkes ilerde çok pişman olursun daha boyatmak için çok vaktin var diyor. Ama bu yaşlarda heves işte... Bi yandan onlara hak veriyorum ancak saçı boyalı kızları gördükçe iyice hevesleniyorum.
Saçımı kestirmek için gittiğim kuaförler saç rengimin çok güzel olduğunu söylüyor, bazıları da röflenin çok iyi tutacağını ve güzel olacağını söylüyor.
Ama ben illa siyah istiyorum
O yüzden forumdan bir arkadaş siyah yerine koyu kahve önerdi. Siyaha ulaşırsın ve daha sonra dönmek istediğinde dönmen kolay olur dedi. Sizler bu konuda ne düşünüyosunuz ? :)

bugün saçıma papatya suyu denedim çok uzun yaptım neredeyse sabahtan akşama kadar sürdüm taradım kuruttum ama hiç etkisi olmadı bi gram bile sabır isteyen bir iş ama ben çok sabırsızım

cnm değişiklik ıllakı ıstıyorsun sanırım o zaan platın sarısını dene derım yüzüne cok hoş gider

bugün saçıma papatya suyu denedim çok uzun yaptım neredeyse sabahtan akşama kadar sürdüm taradım kuruttum ama hiç etkisi olmadı bi gram bile sabır isteyen bir iş ama ben çok sabırsızım

hayatım 1 günde anlayamazsın, ben de saçımı loreal casting color ile boyamıştım şubatta, boya aktı ama boyanın içindeki peroksit saçımı baya açmış, turuncu turuncu oldu saçlarım, diplerden de 6-7 cm kendi saçım geldi. peroksitle açılan yerler papatyaya çok güzel tepki verdi, çok farkedilio. ama kendi saçımın açılıp açılmadığı o kadar belli olmuo, benim de homojen bi renge ulaşabilmem için baya bi uğraşmam gerekcek galiba.
koyu renkleri de düşünme derim, kaşların çok koyu değil, yüzün çok soluk durur. röfle veya platinle de kocaman bi kadın olursun, makyaj yapmadan gezemezsin cnm. sen sabret, boyayla 45 dakikada boyayıp da risk almaktansa al sana saçı yıpratmayan hem de kötü sürprizlerle karşılaşmayacağın bi yöntem. sadece biraz sabır. bence bundan sonraki denemelerinde lavanta, biberiye ve ısırgan da ekle papatya suyuna, ben 2 seferdir yapıorum, bence çok etkili oldu.

canım bugün yaptım, yarın ve diğer gün yapamayacağım işim var,perşembeden devam edeceğim yapmaya.perşembe bi başladım mı bi daha bırakmam.sabır işiymiş bunu anladım

canım. siyah ile platin sarısı arasında dağlar kadar fark var ve ikisi de senin yaşın için çok uç renkler.uç derken kastım şu. siyahtan dönmen zor olacak. platin çok olgun gösterecek ve saçını yıpratacakç
bana kalırsa senin de dediğin gibi boyalı saçları görüp özeniyorsun.
ilerde boyamak zorunda kaldığında boya derim ben.
şu an sen özeneceğine başkalarını senin o doğal parlaklıktaki, yüzüne, ten rengine çok yakışmış olan saçına özensin.
benden sadece nacizane bi abla tavsiyesi.

Çok teşekkür ederim yorumun için şimdilik papatya suyu ile idare edeceğim bir sene daha dayanmaya çalışacağım boyatmamak için :)
değişiklik yaparsam hemen haberiniz olur zaten foto eklerim:)

Kızlar yeni resim ekledim bazı arkadaşlar saçımın tamamını göremediğini söylemişti yerimseniben

Saçımı deli gibi siyaha boyamak isterken yaptığım şeye bakın papatya suyu ile rengini açmaya çalışıyorum, illa bir değişiklik istemek, çok sıkılmak böyle bir şey oluyor sanırım.

Son düzenleme:
balköpüğü sarı ile kumral arası sıcak bi renk..
loreal castingin kataloğuna bak cnm,
ayrıca saçının kestaneden falan daha açık olması lazım doğal renginin ki bu renk tutsun
bi bak istersen..
bu seri nispeten az yıpratıyor.. içinde amonyak yok.. rengin daha kalıcı olması için fönle ısı ver kullanırsan..

Hmm tamam teşekkür ederim canım dediklerini göz önünde bulunduracağım bi bakayım denemek isterim de umarım tenime ve yaşıma iyi gider yerimseniben

anladığım kadarıyla zaten simsiyah takılıyorsun.bide saçlarını siyaha boyatırsan seni iyice kapatıcaktır. siyaha boğulmuş gibi olursun iyice :)) ama tabi senin isteğine bağlı eğer boyattıktan sonra diplerden çıkan kahverengileri önemseyeceksen boyatabilirsin

evet ya bi de o sorun var:çok üzgünüm:
saçlarım biraz daha koyu olsa da siyaha boyatsam neyse
benim saç rengimde olanlar boyatınca diplerden çok kötü görünüyor yaşlı kadın gibi açık renk ve seyrekmiş gibi:çok üzgünüm:

açık renkler sana yakışır dediniz boyatmaya korktum yıpranır diye papatya suyu denedim fayda etmedi:1no2:
şimdi de tam tersi saç rengini koyulaştıran bir formül deneyeceğimzemuszemus
yine tamamen doğal:lepi:
boyaya hayırlmaz:
bakalım işe yarayacak mı..hihoyyyt

saç renklerimiz neredeyse aynı ve bunca yıl boyattığıma pişmanım,kuaförler dahil herkez çok beğeniyor..ben hariç..bana biraz koyu geliyor ama çevremden sakın boyatma bu halin daha iyi gibi sözleri duydukça bunca yıl sarı gölge attırdığım saçlarım için pişmanlık duyuyorum..siyahı hiç düşünme zaten..papatya suyunun bir takım zararlarını okumuştum bu yüzen bende yapmaktan vazgeçtim ama şimdi hatırlayamıyorum zararlarını..netten bi araştır istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…