Yorumlarınızı göz önünde bulunduracağım çok teşekkür ederim. Ama değişim yapmak istiyorum ısrarla. Çünkü gerçekten çok sıkıldım. Papatya suyunu deneyerek başlayacağım işe. Küçük ve zararsız bir değişim. Belki biraz da olsa hevesimi almama yardımcı olur. Ve umarım sonuçtan memnun olurum. Papatya suyunu kullandıktan sonra resmimi eklerim görmeniz için. yerimseniben
selam canim ...bende kuaförüm ...fotografda ten rengin cok acik duruyor ...siyah boyatirsan cildin cok soluk durur...ve siyah sacta yüzünün sicakligi cikmasi icin biraz daha fazla makyaj yapman gerekir...siyah saci tekrar acmasi saca cok zarar veriyor ....ben senin gibi cici bir kiza siyahin uygun oldugunu düsünmüyorum..illa degisiklik istersen yaz günlerine uyan tonlar kullanmalisin...bir iki ton acabilirsin sacini....benim fikrim bu....sevgiler canim
Yorumun için teşekkür ederim. Saç rengi değişimi yapabilen bazı programlarla değişik renkler denedim. Bazı arkadaşlarım platin sarısı sana yakışır dediler, kuaförüm de sarıya boyamak istiyor sürekli ama cesaret edemiyorum yaşımdan büyük gösterir diye. Açık sarı veya tonları nasıl durur sizce?
cnm bence hızla platin sarısına geçme sonra yaparsın şimdi ağır kaçabilir.. ilerde daha çok yakışır az sabret.. illa boyamak istersen bi kaç ton açık renkleri dene istersen önce.. sıcak bi sarı da yakışabilir.. ama önce balköpüğü falan dene bence.. hatta kızacaksın ama boyamak için bi kaç senecik daha bekleyebilirsin.. istediğin sarı tonları da yüzüne gidecektir bence.. sadece şimdi doğru tonu seçmek daha zor olur çünkü yüzün cildin şimdilik çok duru..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?