Saç Rengi ve Saç Boyama Karar veremiyorum :( (Resimli)

Doro

Tantrumm!
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
9.310
3
156
Ankara
Tamamını siyaha boyatmaktan vazgeçtim dönüşü zor olur diye.
Bana böyle saç yakışır mı.
Sadece altları siyaha boyatsam? üstler doğal rengim kalsa..
Dipler çıkınca da sırıtmaz.
Sıkıldığımda akmasını beklemek de kolay olur.
Ve tekrar kahkül kestirmeli miyim kestirmemeli miyim?
Yorumlarınızı bekliyorum.. *** :)

Son düzenleme:
merhaba
bencede saçlarının doğal hali çok güzel
boya saçın kalitesini bozuyor,
ama tabi başkalarının değil senin ne istediğin önemli..

Merhaba, yorumun için teşekkür ederim. Boyanın saçın kalitesini bozduğunu söylüyor herkes evet ama özellikle bu yaşlarda çok heves ediyor insan. Daha sonra pişman olur muyum diye düşünmeden de edemiyorum. Bi de siyah istiyorum daha sonra doğal renge dönmen zor olur diyorlar. Ama değişiklik istiyorum artık ten rengime başka hangi renk gider ki?

cnm bence siyah düşünme,

ben siyaha boyadım memnunum ama bence sana doğal saçın çok yakışmış.. siyaha sakın derim cnm.. siyah saç siyah tişört aynı metalciler gibi olursun sonra genç kız duruluğun gitmesin şekerim yerimseniben

illa boyucam hevesimi alıcam falan diyorsan 2 ayda akan boyaları var lorealin casting ordan kahve tonlarından beğendiğini dene derim..

Yorumun için teşekkür ederim. Saç rengi değişimi yapabilen bazı programlarla değişik renkler denedim. Bazı arkadaşlarım platin sarısı sana yakışır dediler, kuaförüm de sarıya boyamak istiyor sürekli ama cesaret edemiyorum yaşımdan büyük gösterir diye. Açık sarı veya tonları nasıl durur sizce?

canım bencede boyama böyle yakışmış sana ama illaki siyah istiyosan şöyle söyliyim benim ten renqimde senin qibi bende siyah saç çok istemiştim bi arkadaşım bana siyaha boyatırsam renqini tekrar değiştirmenin zor olduğunu söyledi o yüzden sen illaki siyah qörüntü istiosan saçını koyu kahveye boyat zaten saçların simsiyah olur hemde ilerde tekrar renk değiştitmekde zorlanmazsın ben öyle yaptım ve memnunum şu anda kaydirigubbakcemile5

Yorumlarınızı göz önünde bulunduracağım çok teşekkür ederim. Ama değişim yapmak istiyorum ısrarla. Çünkü gerçekten çok sıkıldım. Papatya suyunu deneyerek başlayacağım işe. Küçük ve zararsız bir değişim. Belki biraz da olsa hevesimi almama yardımcı olur. Ve umarım sonuçtan memnun olurum. Papatya suyunu kullandıktan sonra resmimi eklerim görmeniz için. yerimseniben

peki canım sen bilirsin :) yeni halinle resmini beklioruzz :)

Acaba koyu kahveye boyatsam dediğin gibi siyah renge ulaşabilir miyim? ya ulaşamazsam?

sakın siyaha boyatma saçının rengi güzel.siyaha boyanan saçı hiç sevmiyorum çok belli ediyor boya olduğunu..

Boyama demenizin sebebi doğal saç rengimi bozmamı istemeniz mi yoksa tenime başka renklerin uymaması mı?:)

selam canim ...bende kuaförüm ...fotografda ten rengin cok acik duruyor ...siyah boyatirsan cildin cok soluk durur...ve siyah sacta yüzünün sicakligi cikmasi icin biraz daha fazla makyaj yapman gerekir...siyah saci tekrar acmasi saca cok zarar veriyor ....ben senin gibi cici bir kiza siyahin uygun oldugunu düsünmüyorum..illa degisiklik istersen yaz günlerine uyan tonlar kullanmalisin...bir iki ton acabilirsin sacini....benim fikrim bu....sevgiler canim

ılla boyayacağım dersen koyu renklerden ziyade açık renkleri tercih edebilirsin daha iyi duracaktır bence ama şunu diyeyim ki biz boyadıkta ne oldu başımız göğe mi erdi valla şu gün ki aklım olsaydı hiç boyamazdım saçımı geri dönüşü çok zor oluyor çünki

cnm benim arkadaşım saçı senin dogal saç tonlarındaydı..oksijenli suyla güneşte bekleyerek açtıkkk dogal iki ton açılmıştı..bi sene öyle kullandı begndi sonrada koyu kayhveye boyadıı..snede öyle yapabilirsin ama saçın yıpranır baştan söyleyima.s.

Evet haklısınız ben de bu yüzden ilk önce papatya suyu denemek istedim. Sırf doğal olduğu için. Ama yine de emin olamıyorum. Bunun vereceği 2-3 ton açıklık nasıl bir tona götürür beni... Saçıma zarar vermeyeceğini düşünüyorum ama ya verirse... Umarım beni pişman edecek bir sonuca ulaşmam papatya kurusu alıp deneyeceğim en kısa zamanda.

canım kendi saç rengin çok güzel 1 sene önce heves edip siyaha boyattım çokta beğenmiştim ama şimdi çok sıkıldım değiştirmem de mümkün değil saçlarım uzun olduğu için kestiremiyorum da:1no2:.eğer illa değişiklik istersen açık renklere boyat en azından pişman olursan dönüşün kolay olur ama siyahtan açık renge dönmek çokk zorr

cnm bence hızla platin sarısına geçme sonra yaparsın şimdi ağır kaçabilir.. ilerde daha çok yakışır az sabret.. illa boyamak istersen bi kaç ton açık renkleri dene istersen önce.. sıcak bi sarı da yakışabilir.. ama önce balköpüğü falan dene bence.. hatta kızacaksın ama boyamak için bi kaç senecik daha bekleyebilirsin.. istediğin sarı tonları da yüzüne gidecektir bence.. sadece şimdi doğru tonu seçmek daha zor olur çünkü yüzün cildin şimdilik çok duru..

Yorumun için teşekkür ederim ama balköpüğü nedir açıklayabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…