• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karar verdik ama erteliyoruz

İkinizin istemesi guzel .ilklerde sorun olmuyor
Ben hic takip falan yapmadim zaten ihtiyac olmadi.hic korunmadik

.. ikinci de tamam dedik.ohhh kendi keyfine gore hersey..sinir oldum agladim.her zaman kadin yipranir.ne kadar dusunceli de olsa esin senin hazir olman lazim
Ben kendimi hazir hissediyorum fakat o acaba istemiyo mu diye bii dusunce var o beni tereddutte birakiyo

İnşalah canım rabbim tez zamanda sanada nasip eder inşallah :)
İnşallah canimm genç anne olmak istiyorum demir eksikligi ve d vitamini eksikligim vardi bi problem olur mu acaba 3 4 ay ertelemek de istemiyorum

Eşimle de konuştum açık açık , net bi karara bağlamadigimiz icin senin bana kendini hazir oldugunu soylemeni bekliyorum ben dedi :) şimdi dört gözle hasta olmayi bekliyorum hemen olup bitse :D

Eşimle de konuştum açık açık , net bi karara bağlamadigimiz icin senin bana kendini hazir oldugunu soylemeni bekliyorum ben dedi :) şimdi dört gözle hasta olmayi bekliyorum hemen olup bitse :KK70:
Hadi hayırlısı olsun canım eşine bol bol lokum cezerye fındık fıstık keçi boynuzu falan yedir :) ön hazırlık olsun

Insallah canim hayirliisi olsunn :) senin bebisin kiz mi erkek mi :)

Ayy ne guzelll ya kiz cocugu Rahmettendir gerci hangisi hayirlisi ise o olsun ama kizlar bi baska oldugu kesin :)

bir defa acaba hamilemiyim hissi olusunca bu his bos cıkınca uzuldugunuz an hazır oldugunuzu anlıyorsunuz:) ertelemeyin karar verdiyseniz ne yazıkki hemende tutmuyor:)

bir defa acaba hamilemiyim hissi olusunca bu his bos cıkınca uzuldugunuz an hazır oldugunuzu anlıyorsunuz:) ertelemeyin karar verdiyseniz ne yazıkki hemende tutmuyor:)
Aynen de oyle oldu ilk test yaptim negatif cikti uzuldugumu hissettim bi cocuk sevgisi olusmaya basladi ama 5 ay gecti uzerinden yeni karar verdim :) endisaliyim hemen tutmaz diye ama ilk denemede olanlar olunca cok umutlaniyorum :)

Bi
Bide mesela adete 1 2 gun kala hamile kalanlar bile olabiliyo tamamen kismet ne zaman ise o zaman :)

Kizlar bebek icin eşimle konuştuk ikimizde istedigimizi belirttik ama iki aydir erteleyip duruyoruz bebek icin bisey yapmiyoruz yani sebepsiz yere bugun yarin derken acaba sizde de boyle oldu mu hazir olmamaktan mi kaynaklaniyo
Bence konuşmalısınız. Benm eşim ilk üç aydan sonra istemeye başladı ben biraz ertelettim. O beni bekliyodu. Sonrada tammdr artık dedm başladık çalışmalara :) belki senden açıkça fikrini beyan etmeni bekliyodur. Ben artık istiyorm hazırm diyeblrsin. Üstüne gelmek istemediği için bişy söylemiyor olabilir

Bence konuşmalısınız. Benm eşim ilk üç aydan sonra istemeye başladı ben biraz ertelettim. O beni bekliyodu. Sonrada tammdr artık dedm başladık çalışmalara :) belki senden açıkça fikrini beyan etmeni bekliyodur. Ben artık istiyorm hazırm diyeblrsin. Üstüne gelmek istemediği için bişy söylemiyor olabilir
Evet dun konuştum dedigin gibi benden acikca soylememi bekliyomus artik bende ertelememeye karar verdim hayirlisi olur insallah :)

Evde bi ses neşe olsun istiyorum bizden bi parça ama ilk denemede olursa da hazirliksiz mi olurum cok karisik kafam yani bu kadar isterken bu cekinme neden bilmiyorum sende boyle olmus muydu
Canım o artık öyle ilk denemede olmuyo, eskilerde kaldı onlar, yedigimiz içtiğimiz şeylerden midir bilemem ama bizim nesil yıllarca ugraşiyo olsun diye, örnek ben. Eşimde de bende de hiçbir sorun yok ama altı buçuk yıllık evliyiz olmayınca olmuyor.

İstiyorsan hemen yap. Genç yaşta büyütmek lazım bebeleri. İnsanın gücü tahammülü kalmıyo zor geliyor yaşlandıkca.

Bende ilk denemede hamile kaldım hiç beklemiyordum şok oldum testi yapınca ben nasıl anne olucam nasıl bakıcam diye oturdum ağladım :) Ama iyiki olmuş hamd olsun bu duyguyu tatdığım için en değerli varlığım oldu hayatta varoluş amacım daha farklılaştı artık :)

Canım o artık öyle ilk denemede olmuyo, eskilerde kaldı onlar, yedigimiz içtiğimiz şeylerden midir bilemem ama bizim nesil yıllarca ugraşiyo olsun diye, örnek ben. Eşimde de bende de hiçbir sorun yok ama altı buçuk yıllık evliyiz olmayınca olmuyor.
Sebepsiz yere 6 bucuk yildir mi :( cok zor olsa gerek ya insallah isteyen herkes hic ugrasmadan hamile kalir

İstiyorsan hemen yap. Genç yaşta büyütmek lazım bebeleri. İnsanın gücü tahammülü kalmıyo zor geliyor yaşlandıkca.

Bende ilk denemede hamile kaldım hiç beklemiyordum şok oldum testi yapınca ben nasıl anne olucam nasıl bakıcam diye oturdum ağladım :) Ama iyiki olmuş hamd olsun bu duyguyu tatdığım için en değerli varlığım oldu hayatta varoluş amacım daha farklılaştı artık :)
Bana herkes daha erken evliligin tadini cikar diyo ama bebekleri olanlara bakiyorum kimsede niye erkenden yapmisim bunu demiyo , apayri bisey olsa gerek insanin kendi cocugu :)

Back