• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karar verdik ama erteliyoruz

Polyanna08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
218
181
18
33
Kizlar bebek icin eşimle konuştuk ikimizde istedigimizi belirttik ama iki aydir erteleyip duruyoruz bebek icin bisey yapmiyoruz yani sebepsiz yere bugun yarin derken acaba sizde de boyle oldu mu hazir olmamaktan mi kaynaklaniyo

İlk zamanlarda evet canım oluyor ama bence eşin senden bir adım bekliyor diye düşündüm ben o ortamı sen hazırlamalısın bence

Ama benden bi adim beklese niye korunsun ki cekiniyorum bende o istemiyo mu acaba diye diyemiyorum :(

Ama benden bi adim beklese niye korunsun ki cekiniyorum bende o istemiyo mu acaba diye diyemiyorum :KK43:
O zaman sorman gerekir eşine bunu çünkü birlikte konuşup karar vermişsiniz netliğe kavuşması için istersen bi hazırlık yap bi ortam hazırla ve bugünün çok özel olduğunu en önemli gün olduğunu belirterek eşini hazırlayabilşrsin canım

Yani yumurtlama donemlerini vs burda ögrendim ben , hastaligima 2 gun var buyuk olasilikla olmaz ama basta konustugumda ben ona sormustum ben bu konuda kararsizim sen ister misin diye ben tabiki istiyorum da senin hazir olmani bekliyorum dedi bende onun gibiyim ama istiyorum ama erteliyorum :/

Yani yumurtlama donemlerini vs burda ögrendim ben , hastaligima 2 gun var buyuk olasilikla olmaz ama basta konustugumda ben ona sormustum ben bu konuda kararsizim sen ister misin diye ben tabiki istiyorum da senin hazir olmani bekliyorum dedi bende onun gibiyim ama istiyorum ama erteliyorum :/
Eğer düşünüyorsan kesinlikle ertelene canım çünkü inan o kadar tatlı bir duygu ki sen bile yaşayınca şaşırıcaksın . yumurtlama günlerini akıntından takip edebilirsin canım yada bugün alabiliyorsan ovulasyon testi al onla bak bakalım

Evde bi ses neşe olsun istiyorum bizden bi parça ama ilk denemede olursa da hazirliksiz mi olurum cok karisik kafam yani bu kadar isterken bu cekinme neden bilmiyorum sende boyle olmus muydu

Eğer düşünüyorsan kesinlikle ertelene canım çünkü inan o kadar tatlı bir duygu ki sen bile yaşayınca şaşırıcaksın . yumurtlama günlerini akıntından takip edebilirsin canım yada bugün alabiliyorsan ovulasyon testi al onla bak bakalım

Eşlerden birinin kararliligini göstermesinde daha kolay oluyo sanirim ikimizde kararsisiz. Bebeginiz var mi hamile misiniz :)

yani olabilir ama beyinde hazır olmak lazımm cnm regl günlerin nasıl düzenlimi

Duzenli dedi doktor 5 gun ileri atarak gidiyo hep 32 gunde bi olmaya basladi

ozaman bu ay senin için geçmiş önümüzdeki aya arrık reglin bitince temizlendikten 1sonra başlayabilirsin mesela buda ayrı bi taktikk 2 güne bir degerlendirr yataktan heöen kalkma ayaklarıın hafif yüksek tut tamm kendini sıkı tut sıcak yani ayaklarını sıcak tut..

ozaman bu ay senin için geçmiş önümüzdeki aya arrık reglin bitince temizlendikten 1sonra başlayabilirsin mesela buda ayrı bi taktikk 2 güne bir degerlendirr yataktan heöen kalkma ayaklarıın hafif yüksek tut tamm kendini sıkı tut sıcak yani ayaklarını sıcak tut..
Bu ay gecmedi ay basinda oldugum icin bu ay aslinda olabilir , ovalasyon testi almak istemiyorum cunku olmayinca olmuyo kismet işi inşallah bi problem cikmaz hemen hamile kalirim

Evde bi ses neşe olsun istiyorum bizden bi parça ama ilk denemede olursa da hazirliksiz mi olurum cok karisik kafam yani bu kadar isterken bu cekinme neden bilmiyorum sende boyle olmus muydu
Başlarda böyle hissetmeniz çok normal ama rahat ol yani .zaten ilk ayda hamile kalmak şans işi gibi ben kaç sene uğraştım

Ay ne guzel maşaAllah Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin ben simdiden kafama takiyorum ya hemen olmazsa diye :( yaşiniz kacti ? Sebepsiz yere mi olmadi ilk zamanlar

Ay ne guzel maşaAllah Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin ben simdiden kafama takiyorum ya hemen olmazsa diye :KK43: yaşiniz kacti ? Sebepsiz yere mi olmadi ilk zamanlar
Amin canım . yaşım 22 ben erken evlendim 18 yaşında 3 sene uğraştım çocuk için 2 düşük yaptım işte perde vardı rahmimde o yüzdenmiş çok şükür hallettik ve hemen hamile kaldım

İkinizin istemesi guzel .ilklerde sorun olmuyor
Ben hic takip falan yapmadim zaten ihtiyac olmadi.hic korunmadik

.. ikinci de tamam dedik.ohhh kendi keyfine gore hersey..sinir oldum agladim.her zaman kadin yipranir.ne kadar dusunceli de olsa esin senin hazir olman lazim

Amin canım . yaşım 22 ben erken evlendim 18 yaşında 3 sene uğraştım çocuk için 2 düşük yaptım işte perde vardı rahmimde o yüzdenmiş çok şükür hallettik ve hemen hamile kaldım
Zorlugun arkasindan guzellik gelmiş , 3 yil da az degil ama şukur ki halledilmis inşallah en kisa zamanda benimde olur :)

İkinizin istemesi guzel .ilklerde sorun olmuyor
Ben hic takip falan yapmadim zaten ihtiyac olmadi.hic korunmadik

.. ikinci de tamam dedik.ohhh kendi keyfine gore hersey..sinir oldum agladim.her zaman kadin yipranir.ne kadar dusunceli de olsa esin senin hazir olman lazim
Tam anlayamadim seni sinir edip aglatan şey ne oldu ?

Back
X