Ben eski sevgilimle konuşuyorum bu aralar.
Beraberken en sevdiği şey okey ve tavla oynamakti. İkisini de ben öğrettim,ikisini de bilen başka kimsesi yok :)
Bu aralar onun ülke de karantinada. Akşamları okey oynuyoruz. Kazanan-kaybeden birşey yapiyor.
Mesela geçen hafta kaybetti, Tarkan'dan seni gidi fındıkkiran söyledi (onu da ben öğretmiştim zamanında), dün yine kaybetti. İçinde ismim geçen bir şarkı var,tabii ki Türkçe. Onu gönderdim öğrenip bana söylesin diye
O da genelde fotoğraf istiyor kazanınca (çok kazanamıyor da, işte)
Hem oyalanmis oluyoruz bu zor dönemde hem de keyifli oluyor.
O yuzden tavsiye ederim. Okeypro bizim uygulamanın adı. Bir kod var aynı masada beraber oynuyorsun arkadaşlarla, baska kimse olmuyor.
(Güzel tavla uygulaması bulamadım. Bilen varsa yazarsa çok sevinirim,onu da deneyek)
Onun dışında, ne güzel aynı dili konuşuyorsunuz. Bir sürü uygulama var.
Kelimelik oynayabilirsiniz (sbrabble gibi) , Trivia crack oynayabilirsiniz,bil ve fethet oynayabilirsiniz...işin içine kazanan-kaybeden girince keyifli oluyor.
Ya da canınız jest yapmak isterse yemek sepetinden evine yemek gönderebilirsiniz, internetten yapboz gönderebilirsiniz,oyalansin diye...
Salak videolar çekebilirsiniz.mesela bu çocuk czn Burak aşığı.
Bayiliyor adamin videolarına . Ne zaman bana yazmaya bahanesi olmasa czn Burak videosu atar :) ben de geçen yuzume en salak czn Burak gülümsemesini kondurup bir yemek videosu çektim. Usenmedigim bir gün onları birleştirip arkasına o müziği ekleyip göndereceğim.bence çok komik olacak :)
Siz de böyle salak salak videolar cekebilrisiniz, birbirinizi güldürecek...
Ya da Netflix indirip aynı zamanlı diziye baslayabilrsiniz. Hakkında konuşmak eğlenceli olur. Mesela la casa de papel super. Ya da love,death&robots hakkında uzun uzun konuşmalik...