Karantina Günlükleri

Gene döktirmüşsün

Spor yapıyorum, ders çalışıyorum, dizi veya film izliyorum. Ara sırada oyun oynuyorum. Bu kadar..

Bu ‘evde sıkılıyorum’ cümlesi de yeni çıktı.
Annem normal zamanda hiç çıkmaz resmen asosyaldir, bugünlerde ‘canım çok sıkılıyor evde zaman geçmiyor’ diyor :)
İnternet var, ev işleri var, mutfakta yapılacaklar sonsuz, kitap, film, müzik hangi ara sıkılıyorsunuz?
Bir de çocuk oyalama derdi olmasa şu günler resmen velinimet.

Bu arada her gün instagramda canlı yayında spor yapan hocalar var onlarla spor yapabilirsiniz. Karantina bittiğinde karın kası yaparak çıkıcaz diye eşimle and içtik, bakalım

Temizlik, cocuk bakimi, vakit kalirsa kitap dizi, cocukla oyun oynama. Hepsi bu. Evde ne yapilir ki zaten

Geçen gün Netflixte kalifat isimli bir diziye başladık akşamüstü 8 gibi, tek sezon 8 bölüm. O gece 3te bitti dizi. Muhteşem bir diziydi.

Çok guzel bi konu olmuş .La case de papeli izleyebılırsın bu surecte banada dizi onerırsenız mutlu olurum

9-5.30 messi oldugu icin genelde pc ybasinda oluyorum ancak arada bir seyler ya iki dakika esimle sohbet vs derken aksam yemegini hazirliyorum erken yiyoruz. Bize tek kilo aldirmayan set bu oldu. Netflixden dizi bitirdik 3 sezon, atarimizi oyun konsolonu cikardik netten fun run oynuyoruz online 4 arkadas. Bir de gorumcem sikilmasin diye bu sureci bizimle gecirmesini soyledik 3 kisi sohbet dizi derken geciyor. Haftada 1 falanda markete gidiyor esim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…